Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z pilotem do centralnego zamka :( pomocy!!

Featured Replies

Napisano

Mam taki problemze w moim stilo przestal mi działac centralny zamek z pilota. Zamklem samochód poszedłem sie przebrac a jak wrócilem to juz nie otworzylem auta z kluczyka, myslalem ze to baterai wiec wymienilem na inna troszke cieńsza ale swiatełko swieci na picocie jak naciskam wiec jest ok chyba!? no i centralny mi normalnie działa jak naciskam w srodku przycisk do drzwi albi jak otwieram normalnie kluczykiem!! problem jest o tyle gorszy ze musze otwierac auto od strony pasazera bo od strony kierowcy niechce sie przekrecic!! Pomocy z góry dziekuje smile.gif:)

Napisano

Siem. u mnie też nie działa byłem z tym w serwisie i dowiedziałem się że: jeśli kluczyk działa a pilot nie to oznacza że pilot do kosza i potwierdziło się to gdy podłączyli go pod kompa bo pilot nie wysyłał sygnału do centrali no a nowy kosztuje u nich 800zł więc zrezygnowałem, a teraz zastanawiam się czy jeśli pakupie używany od innego to czy mi go zakodują hmm.gif

Napisano

pecik daj pilota do takiego mechanika nazywa sie łuksz B ksywa szwagier smile.gif))) on ci naprawi za kilka stówek!!!!

Napisano

> Siem. u mnie też nie działa byłem z tym w serwisie i dowiedziałem się że: jeśli kluczyk działa a

> pilot nie to oznacza że pilot do kosza ...

wolniej, wolniej, wstrzymaj konia wink.gif

Zmień serwis. no.gif

Daj ten pilot dobremu elektronikowi/el. samochodowemu aby go obejrzał

i ew. przelutował. Musi mieć stację lutowniczą do elementów SMD.

Napisano

Panowie a odpinaliscie aku?na 20 minut proponuje i wtedy bedzie jasne.

Dioda sie swieci na kluczyku?

Imo dziala?tz auto odpala?jak dzial to pilot powinien byc sprawny!!!

Odlaczyc aku na jakis czas - mysle ze bedzie wszystko dzialac!

Napisano
  • Autor

No dziala wszystko poza pilotem czyli: otwiera auto ale przez zamek od strony pasażera od kierowcy sie nie przekreca nie wiem od kiedy bo zawsze otwieralem pilotem, auto normalnie odpala tylko to otwieranie z pilota niechce działac!! a stało sie to dwa dni temu zamkłem auto przebralem sie i jak wróciłem to juz nie mogłem otworzyć ??? jak ktoś coś wie to prosze o podpowiedz smile.gif:) dzięki

Napisano

> Imo dziala?tz auto odpala?jak dzial to pilot powinien byc sprawny!!!

Co immobilajzer ma wspólnego z pilotem, nic.

Napisano

Podjedź do aso i niech ci na nowo sparują kluczyk, Musisz miec przy sobie kartę kodową. Temat przerabiany już przez niejednego stilo usera.

Napisano

> Co immobilajzer ma wspólnego z pilotem, nic.

Powiedzieli mu ze kluczyk nadaje sie do kosza!!!W pilocie czy w kluczyku zwal jak zwal jest "mechanizm" ktory wylancza uzbrohenie imo a ten mechanizm dziala to to po czesci ma wspolnego imo z pilotem-no ale to chyba jasne.Jeszcze raz powtarzam odlaczyc na 15-20 min aku!!! i mysle ze pilot/kluczyk bedzie dzialal tz otwieral /zamykal

Napisano

Może tak być (i pewnie jest) , że transponder jest zintegrowany z pilotem (na jednej płytce elektronicznej). Wtedy pad pilota skutkuje powyższym kłopotem.

Jednakże warto sprawdzić poprawność działania pilota bo może to tylko brak synchronizacji pilota.

Napisano

Transponder immo można przekładać z pilota do pilota. Jest temat z fotami gdzie go rozebrałem na czynniki pierwsze.

Napisano

Qrcze czy autor odpinal ten aku???Od paru dni o tym gadam i nic -2 tyg. temu mialem to samo odpialem aku po paru godzinach podlaczylem pilot chodzi do tej pory!!!Moe i pilot jest walniety ale odpiac aku to jest 2 minuty a moze akurat bedzie ok!

Napisano
  • Autor

Odpiełem ale na jakies 10 min!! i nic!! to za mało?? jutro spróbuje jeszcze raz troche dłużej moze wtedy sie naprawi!! i jutro napisze!!

Napisano
  • Autor

Odłączylem aku. na 6 godzin i nic to nie dało!!

Napisano

> Odłączylem aku. na 6 godzin i nic to nie dało!!

U mnie dalo a u kolegi jest teraz pewne ze pilot padl:(

Napisano

> U mnie dalo a u kolegi jest teraz pewne ze pilot padl:(

no niekoniecznie u mnie odłączenie też nic nie dało, trzeba było na examinerze zaprogramować oba kluczyki

Napisano

> Odłączylem aku. na 6 godzin i nic to nie dało!!

oba piloty nie działają czy tylko ten jeden?

Napisano
  • Autor

Ja mam tylko przy jednym pilota i nie działa!! a drugi jest zwykły!

Napisano

> Ja mam tylko przy jednym pilota i nie działa!! a drugi jest zwykły!

witam

u nas duzo teoretyków rada prosta nie dziala pilot kupujesz drugi na allegro za 50zl bez problemu ze sterowaniem.

Jedziesz do aso lub do pana kazia co ma tester i programujesz pilot.

KONIEC KROPKA.

Napisano
  • Autor

a moze to byc wina bateri?? bo założyłem nową ale była troche cieńsza niz orginał ale pilot na niej swieci i jest tez 3volt!?!?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.