Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

krzywy cycek - astra G

Featured Replies

Napisano

śmieszna sprawa ale dostrzegłem właśnie...że mam krzywy cycek grinser006.gif

DSC00001Small.jpg

wszystko działa normalnie, central elegancko zamyka i otwiera - wszystko OK. ale mnie ta krzywizna wnerwia grinser006.gif Zanim się zabiorę za rozbiórkę tego ustrojstwa, ktoś mi może doradzić czego sie mam tam spodziewać? Dzieki!

Napisano

> ktoś mi może doradzić czego sie mam

> tam spodziewać?

skarbów tam napewno nie znajdziesz wink.gif

rozbierz i zobacz ale nie powinno to byc nic strasznego biglaugh.gif

Napisano

W eFce jest taki sam cycek. U mnie jest wkręcany na drut. Może masz po prostu krzywo wkręcony - "nie po gwincie".

Pozdroofka

Napisano

> W eFce jest taki sam cycek. U mnie jest wkręcany na drut. Może masz po prostu krzywo wkręcony -

> "nie po gwincie".

> Pozdroofka

Ewentualnie drucik się troszkę wykrzywił

Napisano

> Ewentualnie drucik się troszkę wykrzywił

Ewentualnie wink.gif.

Bez rozebrania to możemy sobie pozgadywać. wink.gif

Pozdroofka

Napisano

> Ewentualnie .

> Bez rozebrania to możemy sobie pozgadywać.

> Pozdroofka

Rozbieramy, oglądamy cycki icon_eek.gif

Co tu się wyrabia hehe.gif

Napisano

> Ewentualnie .

> Bez rozebrania to możemy sobie pozgadywać.

Co prawda to prawda.

U mnie w G jak mi się kiedyś z tyłu drucik wygiął to w ogóle nie dało się drzwi otworzyć spineyes.gif

Napisano

Najlepszy dowód na to, że odpowiednia nazwa tematu może zdziałać cuda grinser006.gif

Pozdrawiam.

Napisano

Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale u mnie w F-ce gdy "CYCEK" był u góry, to mozna było wyciągnąc ten czerwony element {jest na zatrzask}, i wtedy cały "cycek" mozna było wyjąc. To tak wygląda, ze po złozeniu obu elementów [cycek+czerwony zatrzask] tworzą nagwintowany otworek, który nałozony jest na gwintowany pręt.Ja regulowałem wysokość "cycków", bo jeden za głeboko sie chował przy zamknieciu.

Napisano

>ale u mnie w F-ce gdy "CYCEK" był u góry, to mozna było wyciągnąc ten czerwony element {jest na zatrzask}, i wtedy cały "cycek" mozna było wyjąc.

Wszystko się zgadza

Napisano

.."śmieszna sprawa ale dostrzegłem właśnie...że mam krzywy cycek .."

Ale popatrz jaki piekny widok na zewnątrz autka... za cyckiem... To drzewo piekne ..!00 letnie..

Napisano

> .."śmieszna sprawa ale dostrzegłem właśnie...że mam krzywy cycek .."

> Ale popatrz jaki piekny widok na zewnątrz autka... za cyckiem... To drzewo piekne ..!00 letnie..

Tej skarłowaciałej Lipie dał bym maksymalnie 20 lat, ale to maks jak ktoś by się upierał.

Przepraszam za OT

Napisano

To mi na LIPĘ nie wygląda... To coś twardszego... old.gif

Napisano

A ten cycek nie jest w II przypadkiem przykręcany do prowadnicy(drutu)?

Rozbierałem w poniedziałek drzwi od kierowcy, podważasz sterowanie szybami delikatnie od dołu i od góry, tak samo od sterowania el. lusterkami (jak plastik trochę odejdzie zobaczysz jaki dokładnie zaczep tam zastosowano), odpinasz kostki. U dołu rączki podważasz od dołu delikatnie, powinno wyskoczyć z zaczepów na samym dole a potem analogicznie odczepiasz górne zaczepy rączki. Rączka trzyma się jedynie na zaczepach. U dołu, tam gdzie przychodzi próg masz bodajże 3 wkręty i to wszystko. Pozostaje tylko ciągnąć ostrożnie całym pokryciem do siebie i lekko w górę.

Aha, nie wyjmuj tej listwy która jest wpuszczona między szybę a pokrycie, ciężko się ją później kombinerkami uprasza by wróciła na swoje miejsce.

Co do cycka to pewnie drut sam się skrzywił

Napisano

Wkleje jeszcze doskonaly instruktaz demontazu tapicerki kolegi master22221, ktory wiele wyjasnia klik

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.