Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

podłączenie halogenó w wersji i.e.S

Featured Replies

Napisano

z wielu rozmów wywnioskowałem, że wersja S miała tą samą instalację co SX i są wyprowadzenia na halogeny

na fiatuno.pl jest opis podążczenia lamp przy braku tej instalacji i tego nie biorę na razie pod uwagę

z obu wiązek, które biegną do reflektorów wystają mi luzem kostki dwupinowe, mniemam, że są one do halogenów

czy wolne gniazdo przekaźnika obok całej skrzynki pod kolumną kierownicy będzie do zasilania halogenów? znalazłem jeszcze ponad kolumną rozpiętą kostkę czteropinową (piny w jednej linii), do czego ona może być? wszystko działa

co oprócz lamp, przekaźnika, bezpiecznika i włącznika będę potrzebował, żeby mnie i innych na drodze ładnie oświeciło? idea.gif

Napisano

Wpadnij do mnie to opanujemu wszystko raz dwa biglaugh.gif

Podstawka pod przekaźnik jest do halogenów, do tej kostki co ci tam zwisa trzeba doprowadzić 3 przewody no i dać przełącznik. Chcesz to wpadnij kiedy jak już to przerabiałem 3 razy, więc wiem co i jak.

Napisano
  • Autor

ta kostka z każdej strony chyba ma przewody 270751858-jezyk.gif

się może dogadamy na tech-spota jak lampy będą poczyszczone

Napisano

Nie ma problemu, masz mój numer 798 362 220 jak coś to pisz lub dzwoń od 15 możesz dzwonić dowoli smile.gif

Napisano
  • Autor

zgadamy się jakoś, dzięki za numer

ma ktoś opchnać koszyki halogenów? zlosnik.gif nie muszą być oryginalne

włącznikiem też nie pogardzę wink.gif

Napisano

> zgadamy się jakoś, dzięki za numer

> ma ktoś opchnać koszyki halogenów? nie muszą być oryginalne

> włącznikiem też nie pogardzę

A jest ktoś w krk lub BB kto jest mi coś takiego w stanie podłaczyć? Bo ja to już mam taki burdel w kablach, że nawet elektryk powiedział, że się nie podejmie zeby.GIF

Napisano

> A jest ktoś w krk lub BB kto jest mi coś takiego w stanie podłaczyć? Bo ja to już mam taki burdel w

> kablach, że nawet elektryk powiedział, że się nie podejmie

mi podłączył elektryk koło mnie zlosnik.gif

Napisano

> A jest ktoś w krk lub BB kto jest mi coś takiego w stanie podłaczyć? Bo ja to już mam taki burdel w

> kablach, że nawet elektryk powiedział, że się nie podejmie

a czego nie umiesz podłączyć przecież instalacja w uno jest prosta jak budowa cepa grinser006.gif

Napisano

> a czego nie umiesz podłączyć przecież instalacja w uno jest prosta jak budowa cepa

No właśnie nie mogę tego ogarnąć. Próbowałem z manualem, ale mi nie wyszło :/

Napisano

> a czego nie umiesz podłączyć przecież instalacja w uno jest prosta jak budowa cepa

Niektorzy (np. ja) sa tak zdolni, ze nawet w szybach na korbke potrafia zwarcie zrobic. Dla takich lepiej aby trzymali sie z dala od elektryki. Tak tez uczynilem - halogeny czekaja juz dwa lata az ktos obeznany sie zlituje i mi pomoze* icon_rolleyes.gif.

* - Czytaj: zrobi to za mnie 270751858-jezyk.gif.

Napisano

> No właśnie nie mogę tego ogarnąć. Próbowałem z manualem, ale mi nie wyszło :/

masz szczątkową fabryczna instalacje halogenów czy trza wszystko od nowa robić? hmm.gif

Napisano

> masz szczątkową fabryczna instalacje halogenów czy trza wszystko od nowa robić?

Coś tam już jest. Zakupiłem też przekaźnik, przycisk. Niby tylko podpiąć kabelki, ale sobie nie poradziłem zeby.GIF

Napisano

> Coś tam już jest. Zakupiłem też przekaźnik, przycisk. Niby tylko podpiąć kabelki, ale sobie nie

> poradziłem

masz fotke tej kostki pod przekaźnik

Napisano

> Coś tam już jest. Zakupiłem też przekaźnik, przycisk. Niby tylko podpiąć kabelki, ale sobie nie

> poradziłem

przyjedź na spota do RZ to zrobimy zlosnik.gifok.gifgrinser006.gif

Napisano

moje halogeny też podłączył Maro i działają jak należy cool.gif

Napisano
  • Autor

loozik

będę miał poczyszczone halogeny, czyli w piątek, będe miał włącznik, to można się dogadywać

jaki przekaźnik kupić? zwykły cztero/pięcio pinowy przekaźnik/przełącznik? bo jestem totalnie zielony z elektryki

Napisano

> loozik

> będę miał poczyszczone halogeny, czyli w piątek, będe miał włącznik, to można się dogadywać

> jaki przekaźnik kupić? zwykły cztero/pięcio pinowy przekaźnik/przełącznik? bo jestem totalnie

> zielony z elektryki

ja mam taki klik grinser006.gif

Napisano

> Niektorzy (np. ja) sa tak zdolni, ze nawet w szybach na korbke potrafia zwarcie zrobic. Dla takich

> lepiej aby trzymali sie z dala od elektryki. Tak tez uczynilem - halogeny czekaja juz dwa lata

> az ktos obeznany sie zlituje i mi pomoze* .

> * - Czytaj: zrobi to za mnie .

jak pozwolisz to zamontuje je za Ciebie w moim aucie 270751858-jezyk.gif

Napisano

> loozik

> będę miał poczyszczone halogeny, czyli w piątek, będe miał włącznik, to można się dogadywać

> jaki przekaźnik kupić? zwykły cztero/pięcio pinowy przekaźnik/przełącznik? bo jestem totalnie

> zielony z elektryki

Najzwyklejszy przekaźnik samochodowy 5 nózek 12V/20A większy amperaż może być nie zaszkodzi, mniejszy juz nie może być.

Ortes wpadaj do Bytomia się wszystko opanuje ;D

Napisano

> o takim myślałem

trzeba było mówić jak byłeś u mnie w garażu - dostał byś przekaźnik ricambi originali

Napisano
  • Autor

takiego starego nie chcę 270751858-jezyk.gif haha, przekźnik to nie majątek, a nowy to nowy

dzięki za panel

Napisano

> takiego starego nie chcę haha, przekźnik to nie majątek, a nowy to nowy

> dzięki za panel

Ricambi lepsze jak te nowe chiniole, które po wyjęciu z pudełka już nie działają rotfl.gif

Napisano

> ja chcę kupić nasze, polskie, najlepsze

no to już lepiej biglaugh.gif

Napisano

> jak pozwolisz to zamontuje je za Ciebie w moim aucie

Ty nie badz taki cfaniak! wpysk.gif

Napisano

Się poczeka, to może na OZU ktoś pomoże zanim polegnę wieczorem zeby.GIF

Napisano

> MaRo2k dzięki za foachową robotę!

foto food.gif

Napisano
  • Autor

czego foto? kabli? hehe.gif

jeszcze dziur w zderzakach nie mam i halogenów nie założyłem, ale instalacja jest skompletowana i tylko wykonać montarz lamp, wpiąć w kostki i 'oświecać' innych na drodze 270751858-jezyk.gif

moze do OZU mi się uda to zrobić i się pochwalić, albo nawet na spota 2go maja, jeśli tylko ktoś będzie

Napisano

> MaRo2k dzięki za foachową robotę!

Nie ma za co wink.gif Polecam się na przyszłość biglaugh.gif

Napisano

> Niektorzy (np. ja) sa tak zdolni, ze nawet w szybach na korbke potrafia zwarcie zrobic. Dla takich

> lepiej aby trzymali sie z dala od elektryki. Tak tez uczynilem - halogeny czekaja juz dwa lata

> az ktos obeznany sie zlituje i mi pomoze* .

> * - Czytaj: zrobi to za mnie .

No nie świruj trza technicznego spota zrobić

Napisano

> Nie ma za co Polecam się na przyszłość

Ja! Ja! yaya.gif Ja jestem kolejny w kolejce! zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.