Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W Lidlu leżą...

Featured Replies

Napisano

Wzmacniane rękawice motocyklowe z thinsulate i długim mankietem poniżej 100

Pas biodrowy z odblaskami

Fajna bielizna termo kalesony i bluza

Plandeka na moto

I parę innych drobiazgów

Napisano

> Wzmacniane rękawice motocyklowe z thinsulate i długim mankietem poniżej 100

> Pas biodrowy z odblaskami

> Fajna bielizna termo kalesony i bluza

> Plandeka na moto

> I parę innych drobiazgów

ciekawe w ktorym, bylem w poniedzialek w dwoch i o pasach to mozna zapomniec

Napisano

dokladnie bylem na bielanach i bielizna juz przebrana , pasow niet , zostaly plandeki i rekawiece lub cos co je udaje.

Napisano

...podobny asortyment + kurtki i spodnie.

Napisano

> ...podobny asortyment + kurtki i spodnie.

a gdzie ja teraz Aldi w wawie znajde

Napisano

Z Aldim w Polsce się jeszcze nie spotkałem, a w Niemczech jest tego pełno.

Rękawice z lidla to podobno kupa, ale za to ludzie bardzo polecają bieliznę termoaktywną, pasy i pokrowce na moto. Nigdzie juz tego nie ma, bo wszystko rozeszło się w pierwszy dzień sprzedaży:)

Napisano

> ludzie bardzo polecają bieliznę termoaktywną, pasy i

> pokrowce na moto. Nigdzie juz tego nie ma, bo wszystko rozeszło się w pierwszy dzień

> sprzedaży:)

byłem dzisiaj rano i był pas sztuk 1, ciepłych gaci parę sztuk, góra bielizny i rękawice... 30.GIF

Napisano

A ja byłem po południu i niczego ciekawego nie znalazłem frown.gif

Czuję się oszukany, bo do sklepu w moim miasteczku chyba nie przywożą całego asortymentu frown.gif

Rękawice wydawały się być dość słabiutkie...

Pas - ciekawy i niedrogi - nie było mojego rozmiaru frown.gif

Napisano

> ciekawe w ktorym, bylem w poniedzialek w dwoch i o pasach to mozna zapomniec

Wybieram się jutro do przynajmniej jednego lidla po praskiej stronie Warszawy.

Jak będą pasy to wziąć Ci? Ja tam potrzebuję pokrowiec, obecny się "utlenił' i za dwa zdjęcia/założenia się rozsypie do końca hehe.gif

Napisano

> Wybieram się jutro do przynajmniej jednego lidla po praskiej stronie Warszawy.

> Jak będą pasy to wziąć Ci? Ja tam potrzebuję pokrowiec, obecny się "utlenił' i za dwa

> zdjęcia/założenia się rozsypie do końca

to ja poprosze, chyba XL tak od 90 - 95 w pasie

Napisano

U mnie wczoraj wieczorem trochę jeszcze tego było, przymierzałem te rękawice i wydawały się niezbyt fajne crazy.gif

Napisano

> Z Aldim w Polsce się jeszcze nie spotkałem, a w Niemczech jest tego pełno.

W mojej wsi jest biglaugh.gif

Napisano

> Wzmacniane rękawice motocyklowe z thinsulate i długim mankietem poniżej 100

> Pas biodrowy z odblaskami

> Fajna bielizna termo kalesony i bluza

> Plandeka na moto

> I parę innych drobiazgów

To co sprzedają w Lidlu to ma taką samą jakość jak towary sprzedawane w Biedronce.

Te wszystkie rzeczy wyglądają tak jak motocyklowe jednak z tymi markowymi nie mają nic wspólnego!

Bielizna "termoaktywna" ma podobne właciwości do zwykłych kalesraków i w ogóle jest to tania tandeta.

Jeśli ktoś jest ciekawy ile trzeba zapłacić za porządne rzeczy to wystarczy poszukac w markowych sklepach. Jeśli ktoś myśli, że za 1/10 ceny albo jeszcze taniej kupi coś dobrego to zawsze może się osobiście przekonac.

Ja za te pieniądze, które miałbym STRACIĆ W lidlu albo innych biedronkach wolę wypić flaszkę, przynajmniej nie będę uważal tej kasy za wyrzuconą w błoto a pożytek będzie większy! smile.gif

Napisano

> To co sprzedają w Lidlu to ma taką samą jakość jak towary sprzedawane w Biedronce.

E tam, nie wszystko. Kiedyś były "kondoniki", ludzie którzy je kupili nie narzekają.

Napisano

> sklepach. Jeśli ktoś myśli, że za 1/10 ceny albo jeszcze > taniej kupi coś dobrego to zawsze

> może się osobiście przekonac.

Właśnie te rzeczy wcale nie są takie tanie! Są porównywalne cenowo z promocyjnymi cenami markowych produktów!

Napisano

> To co sprzedają w Lidlu to ma taką samą jakość jak towary sprzedawane w Biedronce.

> Te wszystkie rzeczy wyglądają tak jak motocyklowe jednak z tymi markowymi nie mają nic wspólnego!

> Bielizna "termoaktywna" ma podobne właciwości do zwykłych kalesraków i w ogóle jest to tania

> tandeta.

> Jeśli ktoś jest ciekawy ile trzeba zapłacić za porządne rzeczy to wystarczy poszukac w markowych

> sklepach. Jeśli ktoś myśli, że za 1/10 ceny albo jeszcze taniej kupi coś dobrego to zawsze

> może się osobiście przekonac.

> Ja za te pieniądze, które miałbym STRACIĆ W lidlu albo innych biedronkach wolę wypić flaszkę,

> przynajmniej nie będę uważal tej kasy za wyrzuconą w błoto a pożytek będzie większy!

a po co mam placic 120 za pas neoprenowy skoro taki za 20 jest wystarczajacy? nawet gdybym mial co rok kupowac taki .....

w rekawicach utiki, za 90 pln, przekulalem poltora sezonu i gdyby nie to, ze dwa razy przemokly dokumentnie jeszcze by wytrzymaly

Napisano

No niestety nie było rozmiaru dla Ciebie (według tego co napisali na opakowaniu to L miało chyba 90 - 100 cm).

Zostały tylko 3 eski, w drugim Lidlu (w Ząbkach) też jakieś rozmiarówki dla krasnoludków.

Rękawiczki IMHO nie warte swojej ceny.

Jak pokrowiec jeszcze nie wiem, na Grochowskiej nie mieli, w Ząbkach są - właśnie jeden do mnie jedzie, kolega kolegi mi kupił zlosnik.gif

Ponoć są wykonane z impregnowanego materiału, czy coś w tym rodzaju hmm.gif

Napisano

> No niestety nie było rozmiaru dla Ciebie (według tego co napisali na opakowaniu to L miało chyba 90

> - 100 cm).

zawyżona jest ta rozmiarówka. Ja też niby potrzebowałem rozmiar L i taki wziąłem do koszyka ale coś mnie tknęło i rozpakowałem, przymierzyłem i dopiąć rzepów nie mogłem, wziąłem

XL.

Napisano

nie wiem jak u Was ale u mnie w pobliskich Lidlach już nic nie leży....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.