Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opel Corsa B prośba o ocenę egzemplarza

Featured Replies

Napisano

Mam na oku taki oto egzemplarz:

Corsa

Wiem że ma przedni zderzak połamany od spodu i porysowany z obu stron ( się wymieni ) i możliwe że prawe drzwi mają mają bąbla na kancie.

Jutro chciałbym go podjechać zobaczyć na żywo ale może na podstawie zdjęć uda się już coś wywnioskować??

Napisano

1. lusterko nie polakierowane

2. mega wysprzatany

3. zdjecia zrobione tak zeby nic nie bylo widac

Mi sie nie widzi.

Napisano
  • Autor

> 1. lusterko nie polakierowane

Lusterko to ok - nie zauważyłem (koszt lakierowania niewielki ale spytam się oczywiście why)

> 2. mega wysprzatany

No wnętrze też mi się wydaje za czyste więc albo mega zadbany albo mega odpicowany

> 3. zdjecia zrobione tak zeby nic nie bylo widac

no niby coś widać ale faktycznie niewiele

> Mi sie nie widzi.

Postaram się podjechać tam jutro lub w poniedziałek (daleko nie mam) i porobię więcej zdjęć w wyższe rozdziałce to wstawię tu

Napisano

Te corsy lubi ruda ok.gif

Jak dla mnie kolejny ,,samochód na sprzedaż''.

Napisano
  • Autor

> Te corsy lubi ruda

> Jak dla mnie kolejny ,,samochód na sprzedaż''.

O dzięki za info o rudzie odnośnie tego samochodu frown.gif jestem właśnie na etapie walki z rudą w Golfie i raczej nie chcę kupować kolejnego "rudego" auta

Napisano

> Te corsy lubi ruda

> Jak dla mnie kolejny ,,samochód na sprzedaż''.

Chyba jakaś bajka...

Napisano

> 2. mega wysprzatany

to akurat nie zawsze oznaka że coś jest nie tak..

mam kumpla i w jego Astrze G jest wręcz sterylnie... icon_eek.gif

Napisano

> 1. lusterko nie polakierowane

> 2. mega wysprzatany

> 3. zdjecia zrobione tak zeby nic nie bylo widac

> Mi sie nie widzi.

Mnie zawsze dziwi czemu ludzie uważają "mega wysprzątany" jako minus... A co ma zostawić chlew w aucie? Ja nie jestem handlarzem ale jak będę sprzedawał swoje autko to też zapewne je porządnie wyszoruję...

Napisano

Zerknij na maske od środka, drzwi od spodu, progi, i przy zamkach. Znajoma sprzedawała ostatnio taką z powodu postępującej rudej...

Napisano

> Mnie zawsze dziwi czemu ludzie uważają "mega wysprzątany" jako minus... A co ma zostawić chlew w

> aucie? Ja nie jestem handlarzem ale jak będę sprzedawał swoje autko to też zapewne je

> porządnie wyszoruję...

Jak auta w ogłoszeniach są czyste, to połowa AK napisze, że podejrzane. Jak będzie brudno, to druga połowa napisze, że chlew i właściciel nie dbał o auto. spineyes.gif

Napisano

> Mnie zawsze dziwi czemu ludzie uważają "mega wysprzątany" jako minus... A co ma zostawić chlew w

> aucie? Ja nie jestem handlarzem ale jak będę sprzedawał swoje autko to też zapewne je

> porządnie wyszoruję...

Bo lubie ogladac auto takie jak ktos je uzytkuje a nie jak przygotowal je sprzedajacy.

Napisano

> Bo lubie ogladac auto takie jak ktos je uzytkuje a nie jak przygotowal je sprzedajacy.

mój lanos 12letni codziennie wygląda jak wysprzatany do sprzedaży, stan idealny i jak bym chciał go sprzedać to pewnie by padło tutaj pełno podejrzeń, że wypicowany i coś na bank do ukrycia...

Napisano

> Zerknij na maske od środka, drzwi od spodu, progi, i przy zamkach. Znajoma sprzedawała ostatnio

> taką z powodu postępującej rudej...

Do tej listy trza dodać podłużnice pod podłogą z przodu , tuż za mocowaniem wahaczy.

Jest tam zgrzew paru blach i ruda bardzo lubi to miejsce.

pozdr

Napisano

> O dzięki za info o rudzie odnośnie tego samochodu jestem właśnie na etapie walki z rudą w Golfie

> i raczej nie chcę kupować kolejnego "rudego" auta

W znanej mi Corsie B ruda jest we wnęce na koło zapasowe. Koniecznie zajrzyj pod dywanik w bagażniku i sprawdź to miejsce. ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.