Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie sprzęgło do Turbolota

Featured Replies

Napisano

Bo dziś seria chyba padła, bo po wciśnięciu sprzęgła w podłoge został pedał cool.gif Teraz ide obczajać co się podziało. Ale odrazu pytam jaki zestraw sprzęgła najlepiej zapodać. Z góry dzięki za info

Napisano

> Bo dziś seria chyba padła, bo po wciśnięciu sprzęgła w podłoge został pedał Teraz ide obczajać co

> się podziało. Ale odrazu pytam jaki zestraw sprzęgła najlepiej zapodać. Z góry dzięki za info

To raczej linka sie skonczyla

Napisano

> Bo dziś seria chyba padła, bo po wciśnięciu sprzęgła w podłoge został pedał Teraz ide obczajać co

> się podziało. Ale odrazu pytam jaki zestraw sprzęgła najlepiej zapodać. Z góry dzięki za info

jak chcesz iść przyszłościowo to zapodaj zestaw z 1.4 16V jak ci się kiedys zrobi za słabe to najpierw wzmocniony docisk a potem spiek ok.gif

Napisano

> Ile kolo z 1.4 16V bo sprzęgło do 500zl kupi sie

ktos osatnio kolo zamachowe za 100 sprzedawał ... na giełdzie

Napisano
  • Autor

I to pasi pod każdą skrzynie, bo ja mam tą taka smieszną z 1.1MPI co niby też w 900 latala smile.gif

Napisano

> I to pasi pod każdą skrzynie, bo ja mam tą taka smieszną z 1.1MPI co niby też w 900 latala

1.1 i 900? To ma inny rozstaw śrub na bloku, nie może pasować.

Napisano

> I to pasi pod każdą skrzynie, bo ja mam tą taka smieszną z 1.1MPI co niby też w 900 latala

mam fajna szpere pasujaca do w/w skrzyni czyli 1.1 po 2000 roku

Napisano

> 1.1 i 900? To ma inny rozstaw śrub na bloku, nie może pasować.

Malo wiesz waytogo.gif

Napisano

skrzynia z 900 pasi do 1.1 i 1.2, bo sam mam takie połączenie pozostałość po poprzednim właścicielu oslabiony.gif

Napisano

a czy przy tej skrzyni w silniku nie siedzi sprzeglo 900tkowe czyli oporowe lozysko wraz z wieloklinem ??

Napisano
  • Autor

No wiesz jak patrzyłem w kataloga to inne lożysko do 900 a inne do 1.1 cool.gif a wieloklin to chyba na każdym wałku jest smile.gif

• 1 miesiąc później...
Napisano

> jak chcesz iść przyszłościowo to zapodaj zestaw z 1.4 16V jak ci się kiedys zrobi za słabe to

> najpierw wzmocniony docisk a potem spiek

Odkopię temat - do takiego sprzęgła trzeba i koło od 1.4?

Jakie tam są parametry/wymiary - tarcza, wałek itp?

Napisano
  • Autor

kolo jest w seri 185 w 1.4 jest 200 mam caly komplet kolo i new sprzęglo jak chcesz moge oddac za dobra kase. No i pasi do seryjnej skrzyni eskowej

Napisano

> kolo jest w seri 185 w 1.4 jest 200 mam caly komplet kolo i new sprzęglo jak chcesz moge oddac za

> dobra kase. No i pasi do seryjnej skrzyni eskowej

Ja mam skrzynię od uno 1.0 i pewnie sprzęgło też.

W sumie ono daje radę ale łożysko strasznie wyje oraz docisk pstryka jak puszczam pedał...

Pisz na prv.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.