Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprinter w Europie i w USA...

Featured Replies

Napisano

Dlaczego Sprinter w Stanach jest pod marką Dodge?

Czymś on się różni od Sprintera pod marką Mercedes? Wygląda przecież identycznie jak w Europie. Zdjęcia podglądowe w aukcji.

Napisano

> Dlaczego Sprinter w Stanach jest pod marką Dodge?

> Czymś on się różni od Sprintera pod marką Mercedes? Wygląda przecież identycznie jak w Europie.

> Zdjęcia podglądowe w aukcji.

Pytanie najlepiej chyba kierowac do MarkaF

Napisano

Mercedes nie chce sobie psuć wizerunku. Amerykanie są strasznie wyczuleni na tym punkcie. Popatrz tu: opinia Marka

Napisano

> Mercedes nie chce sobie psuć wizerunku. Amerykanie są strasznie wyczuleni na tym punkcie. Popatrz

> tu: opinia Marka

Czyli wlasciciele Mercedesow niechca siedziec w jednej poczekalni z wlascicielami busow. Dobre podejscie rotfl.gif

Napisano

wizerunek marki... za oceanem inaczej to wygląda... tam bogaty biały nie będzie siedział w serwisie ze swoim meksykańskim ogrodnikiem...

Napisano

> Dlaczego Sprinter w Stanach jest pod marką Dodge?

> Czymś on się różni od Sprintera pod marką Mercedes? Wygląda przecież identycznie jak w Europie.

> Zdjęcia podglądowe w aukcji.

na pewno rózni sie atrapą, kierownicą, tylnymi drzwiami grinser006.gif

a i jeszcze rozmiarem opon oraz dekielkami na kołach 270751858-jezyk.gif

silnik wydaje sie ten sam bo nie wiem czy ichniejsze konie są takie same devil.gif

Napisano
  • Autor

> Czyli wlasciciele Mercedesow niechca siedziec w jednej poczekalni z wlascicielami busow . Dobre

> podejscie

Busów? Zobacz do aukcji co dałem na przykładową. On jest tam uznawany za minivana/vana (chyba że tak jest na eBay.com). Dodge Sprinter powstał jak Mercedes był połączony z Daimlerem czy później?

Napisano

> Busów? Zobacz do aukcji co dałem na przykładową. On jest tam uznawany za minivana/vana (chyba że

> tak jest na eBay.com). Dodge Sprinter powstał jak Mercedes był połączony z Daimlerem czy

> później?

poprzedni model mniej wiecej tak samo sie odróżniał jak wyzej napisałem

Napisano

Nie jest ale byl. Bylo to w czasach kiedy Mercedes i Chrysler byly jedna firma. Wtedy Mercedes sprzedawal Sprintera pod marka Dodge bo marka Mercedes w USA jest zarezerwowana dla samochodow osobowych = problemy z serwisem.

Napisano

no dzięki kolego utwierdziłeś mnie w przekonaniu , ze dobrze w filmie sprintera widziałem. ok.gif Tylko jakiś właśnie inny był i ten grill się nie zgadzał.

I nie dawało mi to spokoju. na początku myśłałem, że moze nie chcieli marki pokazywać i dlatego inny grill dali

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.