Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CC i 8 zoll na tył, jakie ET najlepsze ??

Featured Replies

Napisano

Obecnie mam u siebie 4 x 7zoll ale kusi mnie żeby wsadzić na tył 8zoll. Z tyłu mam już zaklepane ranty.

Powiedzcie mi czy da się na takim zestawie pomykać na codzień no i jakie ET było by dla mnie najlepsze.

Napisano

> Obecnie mam u siebie 4 x 7zoll ale kusi mnie żeby wsadzić na tył 8zoll. Z tyłu mam już zaklepane

> ranty.

> Powiedzcie mi czy da się na takim zestawie pomykać na codzień no i jakie ET było by dla mnie

> najlepsze.

ET 01. Da sie pomykac zlosnik.gif.

Napisano

> Obecnie mam u siebie 4 x 7zoll ale kusi mnie żeby wsadzić na tył 8zoll. Z tyłu mam już zaklepane

> ranty.

> Powiedzcie mi czy da się na takim zestawie pomykać na codzień no i jakie ET było by dla mnie

> najlepsze.

Wydaj mi się że ET15 jest idealne + lekki tjun wachacza

Napisano

> Wydaj mi się że ET15 jest idealne + lekki tjun wachacza

Molo tak chyba ma u siebie ok.gif

Napisano
  • Autor

Dokładnie to chodzi mi o ATS Classic i z tego co się dowiedziałam to w 8 jest ET 01, nie słyszałam o innym.

Napisano

> Dokładnie to chodzi mi o ATS Classic i z tego co się dowiedziałam to w 8 jest ET 01, nie słyszałam

> o innym.

damian mial chyba takie zagadaj do niego

Napisano
  • Autor

Budy nie chcę ruszać poza już sklepanymi rantami, ewentualnie mogę jeszcze coś zrobić z wachaczem. Na jakim zawiasie jeździsz?

Napisano

> Molo tak chyba ma u siebie

et 15 + spory tjun wahacza

_DSC1434.JPG

_DSC1476.JPG

DSC_2423.JPG

Napisano

> Dokładnie to chodzi mi o ATS Classic i z tego co się dowiedziałam to w 8 jest ET 01, nie słyszałam

> o innym.

Jeśli dobrze pamiętam to takie felgi miał na tyle shouphas, może ktoś ma fotki jego starego CC.

Napisano

> o innym.

tu masz foto mattig 8 cali ET 0,1 , poszerzane nadkola i jeszcze wystaje

20974419.jpg

Napisano
  • Autor

A masz może fote cieniasa bez zaklepanych rantów??

Napisano

> tu masz foto mattig 8 cali ET 0,1 , poszerzane nadkola i jeszcze wystaje

i od razy 8cali na seju ET ok 5 zlosnik.gif

Napisano

> A masz może fote cieniasa bez zaklepanych rantów??

ja mogje zrobić jak chcesz ale nie 8zol ino 7 (jeszcze nawet z nadkolami plastikowymi)

Napisano

też troche myślę o 7" albo 8" na przyszłą przyszłość... tongue.gif

a jak by to zrobić najprościej to się zorientować ile jest cm od piasty do wachacza i od piasty do nadkola...

wg. tego rysunku wynika że z przodu od piasty do nadkoli jest 12cm

a z tyłu jest 12,4cm

f10cbb3cdbe5f804m.jpg

powiedzcie czy dobrze rozkminiam smile.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki, ale 7 mam na aucie przy delikatnie zaklepanych rantach i budy więcej nie chciałbym ruszać dlatego szukam zdjęcia, odpowiedzi czy w CC uda się założyć 8 bez ruszania budy.

Napisano

> Dzięki, ale 7 mam na aucie przy delikatnie zaklepanych rantach i budy więcej nie chciałbym ruszać

> dlatego szukam zdjęcia, odpowiedzi czy w CC uda się założyć 8 bez ruszania budy.

nie ma szans oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> nie ma szans

Mógł byś rozwinąć swoją wypowiedź??

Napisano

> nie ma szans

jak nie jak tak palacz.gif

283710518-a21.JPG

post-72170-14352507819708_thumb.jpg

Napisano

> Ja mam et 26 i dystans 15 i smigam tylko ze troszke poszerzona buda

Et 26 maja 7 calowe

8 calowe rsl maja ET 20 wink.gif

Wg mnie najlepsze Sa Et 20 i 15 bo przy 20 dajesz 5 mm dystansu i tjun wahacza a przy 15 bez dystansu, od 10 zaczynaja sie schody bo juz seryjna buda nie wystarczy

Napisano

> Et 26 maja 7 calowe

> 8 calowe rsl maja ET 20

> Wg mnie najlepsze Sa Et 20 i 15 bo przy 20 dajesz 5 mm dystansu i tjun wahacza a przy 15 bez

> dystansu, od 10 zaczynaja sie schody bo juz seryjna buda nie wystarczy

pod warunkiem ze chcesz -50 z tyłu nizej to sie słabo chowa zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Wg mnie najlepsze Sa Et 20 i 15 bo przy 20 dajesz 5 mm dystansu i tjun wahacza a przy 15 bez

> dystansu, od 10 zaczynaja sie schody bo juz seryjna buda nie wystarczy

Właśnie o takie coś mi chodzi jak wrzuciłeś na zdjęciu. Ja mam u siebie springi omp ale jeśli wsadzę 8zoll to będę chciała obniżyć tył auta.

Napisano

> pod warunkiem ze chcesz -50 z tyłu nizej to sie słabo chowa

tutaj jest przynajmniej -80 ale jesli ktos aby nie dobijalo nizej to musi byc twardo albo juz przerabiac bude

Napisano
  • Autor

> tutaj jest przynajmniej -80 ale jesli ktos aby nie dobijalo nizej to musi byc twardo albo juz

> przerabiac bude

Po moich obliczeniach wyszło mi, że 8 przy ET15 wystaje bardziej o niecałe 18mm w porównaniu do moich obecnych felg (7 ET20 bez dystansu) więc nie ma tragedii.

Ale jak policzyłam sobie ATS-a 8 który ma ET01 to wyszło mi prawie 32mm a to już będzie raczej za szeroko jak na moją budę crazy.gif

PS. Ma ktoś może jakieś fotki CC na ATS 8 ?? Wiem że Shouphas miał w agencie taki zestaw ale nie mogę nigdzie znaleźć ciekawej fotki.

Napisano

> tutaj jest przynajmniej -80 ale jesli ktos aby nie dobijalo nizej to musi byc twardo albo juz

> przerabiac bude

ja wiem jak jest ;P trze az miło oink.gif

Napisano

> jak nie jak tak

Ale nie z et0 zlosnik.gif

Napisano

> Po moich obliczeniach wyszło mi, że 8 przy ET15 wystaje bardziej o niecałe 18mm w porównaniu do

> moich obecnych felg (7 ET20 bez dystansu) więc nie ma tragedii.

> Ale jak policzyłam sobie ATS-a 8 który ma ET01 to wyszło mi prawie 32mm a to już będzie raczej za

> szeroko jak na moją budę

> PS. Ma ktoś może jakieś fotki CC na ATS 8 ?? Wiem że Shouphas miał w agencie taki zestaw ale nie

> mogę nigdzie znaleźć ciekawej fotki.

ATS 8 cali et0 plus potenza zlosnik.gif

Nie ma szans zeby spelnilo twoje warunki, szukaj czegos z max 10 a nawet 15 zlosnik.gif

0784c8d46df58f31med.jpg

Napisano

> ATS 8 cali et0 plus potenza

> Nie ma szans zeby spelnilo twoje warunki, szukaj czegos z max 10 a nawet 15

love.gif

Napisano

> A są ATS'y 8 z innym ET niż 01??

chyba nie, a jesli sa to jakies biale kruki zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Zasmuciłeś mnie tą informacją. Bardzo mi się podobają ATS-ki i chciała bym przy nich zostać ale w takim razie będę musiała poszukać sobie jakiś innych ciekawych 7/8 z odpowiednim ET na 8.

Napisano

> ATS 8 cali et0 plus potenza

Ale kupsko yikes.gif Taka ewolucja w oponach. Od promieniowych do radialnych, miękkie boki, żeby opona się ładnie odkształcała na zakrętach a ktoś takie coś zmodzi hehe.gifno.gif

Napisano

> et 15 + spory tjun wahacza

juz nie przesadzaj ze taki spory hehe.gif

Napisano

to to ja wiem... ale tak się pytam z ciekawoci ponieważ nie ma na aukcji a na feldze jet tylko ET i nic więcej... co mnie to dziwi smile.gif

Napisano
  • Autor

> to to ja wiem... ale tak się pytam z ciekawoci ponieważ nie ma na aukcji a na feldze jet tylko ET i

> nic więcej... co mnie to dziwi

Nie wiem jak 7 ale 8 mają ET zbliżone do 0 patrząc na fotki cc Shouphasa i tego którego znalazłam w galerii cenotomania.com

5_3_20081215_1846012210.jpg

5_4_20081215_1198674243.jpg

5_5_20081215_1079713745.jpg

Napisano
  • Autor

Przyjrzałam się jeszcze raz tym zdjęciom tego czarnego cc i to są chyba jednak 7 a nie 8 jak mi się wcześniej wydawało. Jednakże jeśli 7 tak mocno wystaje to 8 będzie już mega wystawało

Napisano

> Przyjrzałam się jeszcze raz tym zdjęciom tego czarnego cc i to są chyba jednak 7 a nie 8 jak mi się

> wcześniej wydawało. Jednakże jeśli 7 tak mocno wystaje to 8 będzie już mega wystawało

po ulozeniu opony widac ze to jest 7j

Napisano

> Przyjrzałam się jeszcze raz tym zdjęciom tego czarnego cc i to są chyba jednak 7 a nie 8 jak mi się

> wcześniej wydawało. Jednakże jeśli 7 tak mocno wystaje to 8 będzie już mega wystawało

wszystko zalezy od ET. jesli ch*jowe et to 7cali moze wystawac bardziej niz 8

Napisano

Nie do końca, porównaj sobie jak wystaje 8j u mola a u Drabka. Wszystko kwestia ET.

Napisano

> Nie do końca, porównaj sobie jak wystaje 8j u mola a u Drabka. Wszystko kwestia ET.

kwestia desperacji w szlifie wahacza zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> wszystko zalezy od ET. jesli ch*jowe et to 7cali moze wystawac bardziej niz 8

Wiem, że wszystko zależy od ET ale patrząc na fotki tego cc i felg z aukcji to można zauważyć, że ramiona w 7 i 8 mają trochę inny kształt przy rancie (w 7 są one tak jakby bardziej wypukłe i lekko na niego nachodzą)

Napisano

> Wiem, że wszystko zależy od ET ale patrząc na fotki tego cc i felg z aukcji to można zauważyć, że

> ramiona w 7 i 8 mają trochę inny kształt przy rancie (w 7 są one tak jakby bardziej wypukłe i

> lekko na niego nachodzą)

czarny cc ma 4x7 cala co widac po tym jak rozeszla sie opona i porownujac 7 calowe z aukcji.

Do tego czarny ze zdjec ma nakladki na blotniki KBS wiec jest ciut szerszy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.