Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Instalacje BRC

Featured Replies

Napisano

jak to jest z tymi kitami sekwencyjnymi? One dedykowane są do konkretnego modelu samochodu czy do konkretnej mocy? Drugie pytanie czy można sobie kupić nowy zestaw i samemu założyć? Bo na allegro nie ma tych instalek tak jak np staga że sobie możnaby było kupić

Napisano

> jak to jest z tymi kitami sekwencyjnymi? One dedykowane są do konkretnego modelu samochodu czy do

> konkretnej mocy? Drugie pytanie czy można sobie kupić nowy zestaw i samemu założyć? Bo na

> allegro nie ma tych instalek tak jak np staga że sobie możnaby było kupić

IMHO do modelu, bo ZTCW to w zestawie są chyba nawet kształtki do mocowania elementów w określonych miejscach konkretnego modelu.

Na allegro nie ma bo widac mają swoje kanały dystrybucji i poza nie nie wychodza.

Napisano

> IMHO do modelu, bo ZTCW to w zestawie są chyba nawet kształtki do mocowania elementów w określonych

> miejscach konkretnego modelu.

> Na allegro nie ma bo widac mają swoje kanały dystrybucji i poza nie nie wychodza.

co ty za głupoty piszesz rotfl.gifte zestawy są do mocy dostosowane a nie do modelu a kształtek i nnnego rodzaju przejsciówek jest pełno zawsze smirk.gif

Napisano

> IMHO do modelu, bo ZTCW to w zestawie są chyba nawet kształtki do mocowania elementów w określonych

> miejscach konkretnego modelu.

> Na allegro nie ma bo widac mają swoje kanały dystrybucji i poza nie nie wychodza.

taa kształtki ... u mnie jest wyspawna blacha grinser006.gif

IMO komponenty są dobierane do przedziałów mocy

Napisano

> jak to jest z tymi kitami sekwencyjnymi? One dedykowane są do konkretnego modelu samochodu czy do

> konkretnej mocy? Drugie pytanie czy można sobie kupić nowy zestaw i samemu założyć? Bo na

> allegro nie ma tych instalek tak jak np staga że sobie możnaby było kupić

Zestawy są uniwersalne i dobiera się w zależności od mocy silnika.

Napisano

> co ty za głupoty piszesz

Sorry, zapedziłem sie.

Napisano
  • Autor

Czy szare valteki dadzą radę dobrze pracować w systemie full group?

Napisano
  • Autor

> Szybszych waldków obecnie i tak nie ma.

można kupić żółte cewki na allegro. Ale mniejsza o to, mówisz że dadzą radę? Magic jety tez mają 1.8ohm niby

Napisano

> można kupić żółte cewki na allegro.

Jakie masz czasy otwarcia na jałowym? W Lanosie szare robią, a czas jest rzędu 1,8 - 1,9 ms.

Ale mniejsza o to, mówisz że dadzą radę? Magic jety tez mają

> 1.8ohm niby

Wiesz co, ja z magicami nie mam doświadczenia, ale jak je oglądałem, to jakoś wolę waldki. Było tu z resztą trochę niezbyt pochlebnych opinii o Magic Jetach.

Napisano

> można kupić żółte cewki na allegro.

Chcesz listwę z żółtymi ? Za niewielkie pieniądze Ci sprzedam, właśnie ją wywaliłem z auta - konieczność czyszczenia i regeneracji nie rzadziej niż co 10 kkm doprowadziła mnie do rozwiązań ostatecznych.

> Ale mniejsza o to, mówisz że dadzą radę? Magic jety tez mają

> 1.8ohm niby

O MJ też słyszałem, że ich trwałość nie powala.

Napisano
  • Autor

> Chcesz listwę z żółtymi ? Za niewielkie pieniądze Ci sprzedam, właśnie ją wywaliłem z auta -

sam nie wiem, mam listwe z szarymi i jeszcze czerwone lezą na półce, jakby nie działały to może. ile za nią chcesz

> konieczność czyszczenia i regeneracji nie rzadziej niż co 10 kkm doprowadziła mnie do

> rozwiązań ostatecznych.

> O MJ też słyszałem, że ich trwałość nie powala.

Napisano

> sam nie wiem, mam listwe z szarymi i jeszcze czerwone lezą na półce, jakby nie działały to może.

To miałbyś całą kolekcję smile.gif

> ile za nią chcesz

Sam nie wiem, wystawiłem na allegro od chyba 18 zł. Jakbyś był zainteresowany, zaproponuj coś na PW.

Czemu nie chcesz wsadzić porządnych wtryskiwaczy ? Ja wsadziłem nowego valteka (tanio nie było), ale różnica jest zasadnicza (wreszcie na wolnych obrotach nie ma różnicy gaz/benzyna) - ciekawe jak z trwałością.

Napisano
  • Autor

> To miałbyś całą kolekcję

> Sam nie wiem, wystawiłem na allegro od chyba 18 zł. Jakbyś był zainteresowany, zaproponuj coś na

> PW.

chyba mi nie bedzie potrzebna bo jednak będzie półsekwencja zlosnik.gif

> Czemu nie chcesz wsadzić porządnych wtryskiwaczy ?

na szarych mi chodzi bardzo dobrze ale będe wymieniał fabrycznego kompa na megasquirta a tam jest tylko półsekwencja lub fullgroup i chciałem sie upewnić. Mam maszynke do kalibracji, częste czyszczenie też mi jakoś nie przeszkadza tak że jest git ok.gif

Ja wsadziłem nowego valteka (tanio nie było),

> ale różnica jest zasadnicza (wreszcie na wolnych obrotach nie ma różnicy gaz/benzyna) -

> ciekawe jak z trwałością.

to znaczy chodzi Ci o typ 34? poczekam aż ludzie zaczną na nich jeździć i zobaczymy, jeżeli będzie to dobre to może kiedyś i ja takie założe

Napisano

> to znaczy chodzi Ci o typ 34?

Tak. Pierwsze wrażenie jest bardzo OK. Wreszcie nie do odróżnienia jest praca silnika na lpg i benzynie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.