Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zapach samochodowy

Featured Replies

Napisano

Od czasu kiedy kupiłem pierwszy samochód zawsze kupuje zapachy np.ambi pura w płynie. Jest tylko jeden problem, słobo je czuć.... a wiecie dlaczego ??

Bo :

w zimie mam ustawiony nawiew na nogi i szybę.

w lecie mam ustawiony nawiew na na twarz i nogi tylko co z tego jak jeżdżę na włączonej klimatyzacji a zimne powietrze powoduje że te płyny gęstnieją zamiast parować.

Morał z tego taki że mój sposób na wentylacje pojazdu nie działa z zapachami w płynie.

Jakaś rada ?

Napisano

> Od czasu kiedy kupiłem pierwszy samochód zawsze kupuje zapachy np.ambi pura w płynie. Jest tylko

> jeden problem, słobo je czuć.... a wiecie dlaczego ??

> Bo :

> w zimie mam ustawiony nawiew na nogi i szybę.

> w lecie mam ustawiony nawiew na na twarz i nogi tylko co z tego jak jeżdżę na włączonej

> klimatyzacji a zimne powietrze powoduje że te płyny gęstnieją zamiast parować.

> Morał z tego taki że mój sposób na wentylacje pojazdu nie działa z zapachami w płynie.

> Jakaś rada ?

przestan puszczac baki i zapach bedzie zbedny ok.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

heh autko jest pedantycznie pielęgnowane i raczej zapach nie do tego ma służyć.

Tak czy inaczej nie działa .

Napisano

> Jakaś rada ?

choinki zapachowe niewiem.gif

Ja z kolei nie lubie żadnych dodatkowych zapachów, wolę jak samochód pachnie samochodem. Jak bym kupował używany samochód to przeszkodą w zakupie był by dla mnie mocny zapach jakiegoś diwaksa zapachowego.

Napisano

> heh autko jest pedantycznie pielęgnowane i raczej zapach nie do tego ma służyć.

> Tak czy inaczej nie działa .

u mnie pachnie ale delikatnie ambipur ok.gif

Napisano

> choinki zapachowe

> Ja z kolei nie lubie żadnych dodatkowych zapachów, wolę jak samochód pachnie samochodem. Jak bym

> kupował używany samochód to przeszkodą w zakupie był by dla mnie mocny zapach jakiegoś diwaksa

> zapachowego.

ja tam lubie jak w samochodzie ładnie pachnie. Ale tylko wtedy gdy odswiezacz powietrza jest dodatkie mdo wysprzatanego samochodu, a nie tylk oi wylacznie maskuje smrod powstaly na skutek nei sprzatania ok.gif

Napisano

> Od czasu kiedy kupiłem pierwszy samochód zawsze kupuje zapachy np.ambi pura w płynie. Jest tylko

> Bo :

> w lecie mam ustawiony nawiew na na twarz i nogi tylko co z tego jak jeżdżę na włączonej

> klimatyzacji a zimne powietrze powoduje że te płyny gęstnieją zamiast parować.

> Morał z tego taki że mój sposób na wentylacje pojazdu nie działa z zapachami w płynie.

> Jakaś rada ?

zmien zapach na inny, wrzucasz pod fotel i jest ok.gif

0a8471af9d00c95779143620567098da.jpg

Napisano
  • Autor

> zmien zapach na inny, wrzucasz pod fotel i jest

ale mnie kolega zaskoczył !! to może byc dobry pomysł.

Choinki mają dwie wady pachną zazwyczaj 2 dni a ich zapach jest nudny.

Napisano

> ale mnie kolega zaskoczył !! to może byc dobry pomysł.

> Choinki mają dwie wady pachną zazwyczaj 2 dni a ich zapach jest nudny.

kup sobie wunderbauma o zapachu classic - wstaw gdzies gdzie jest w miarę przewiewnie i nie czuć tego - za koszt jednego ambi pura kupisz sobie 4 wunderbaumy wink.gif owszem pachnie to z tydzien - ale jeszcze z 2 następne tygnie ładnie eliminuje inne zapachy w aucie - dla mnie wystarcza. wole to niz szpetny zbiornik z ambi purem na desce.

Napisano

> Jakaś rada ?

Ja sobie wieszam na lusterku czarną podpaskę /wkładkę/ nasączoną perfumkami mojej żony która ma na ich punkcie totalnego świra, a których zapach w danym momencie mi się podoba. Działa! zlosnik.gif Wunderbaumy można wieszać obok rury wydechowej, bo tam jest ich miejsce grinser006.gifhehe.gif

Ostatnio rządzi Lempicka ok.gif

Napisano

> kup sobie wunderbauma o zapachu classic - wstaw gdzies gdzie jest w miarę przewiewnie i nie czuć

> tego - za koszt jednego ambi pura kupisz sobie 4 wunderbaumy owszem pachnie to z tydzien -

> ale jeszcze z 2 następne tygnie ładnie eliminuje inne zapachy w aucie - dla mnie wystarcza.

> wole to niz szpetny zbiornik z ambi purem na desce.

dokładnie, wrzucam wundera na zatrzask pasa bezpieczeństwa między fotele i tam sobie podśmierduje. Nie widać tego, coś tam luftu jest, efekt jest taki, że po kilku takich choinkach utrzymuje się nawet nie sam zapach ale uczucie świeżości ok.gif.

Minusem zapachów "głośników" na nawiewy jest to, że w bezpośrednim sąsiedztwie takiego zapachu nie da się wytrzymać, jak CI dmucha powietrze w twarz, puszczasz mocniej dmuchawę np. latem i się dusisz jakimś zapachem oceanu rodem z kibla albo kwitnącej sosny rodem z wiejskiej latryny biglaugh.gif. Poza tym jak taki zbiorniczek spadnie trącony ręką, albo pęknie lub chociaż popuści płynu zapachowego na zewnątrz to masz gwarantowany piękny zaciek na środku deski sick.gif

Napisano

> Bo :

> Jakaś rada ?

Popytaj na BravoGirls może...

Napisano

Wystarczy sie co dziennie myc i zapach w aucie jest zbędny... skromny.gif

Napisano

> Wystarczy sie co dziennie myc i zapach w aucie jest zbędny...

Z przedszkola wynieśliście te grypsy?

Żenada... pad.gif

Napisano

> Z przedszkola wynieśliście te grypsy?

> Żenada...

Czemu? hmm.gifto z autopsji...jeżeli sie nie jara w aucie, to nie potrzebny żaden zapach.. palacz.gif

Napisano

Nie kupuj tego szitu no.gif mi sie rozszczelnil i w Scenicu stopil tapicerke no.gif

Napisano

zapachy w samochodzie typu ambi pur czy inne choinki przyprawiają o mdłości, to tak jak miałbyś się psikać perfumami made in biedronka. Ale co kto lubi zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Czemu? to z autopsji...jeżeli sie nie jara w aucie, to nie potrzebny żaden zapach..

Potwierdzam. Od lat nie stosuję żadnych zapachów samochodowych, w autach nie palone, nawet bardzo rzadko szyby są otwierane. Raz w miesiącu przecieram kurze na plastikach ściereczką nasączoną płynem do szyb. Klimatyzacja odgrzybiona tak zwanym granatem firmy Comma. Nic nie śmierdzi.

Napisano

> kup sobie wunderbauma o zapachu classic - wstaw gdzies gdzie jest w miarę przewiewnie i nie czuć

> tego - za koszt jednego ambi pura kupisz sobie 4 wunderbaumy owszem pachnie to z tydzien -

> ale jeszcze z 2 następne tygnie ładnie eliminuje inne zapachy w aucie - dla mnie wystarcza.

> wole to niz szpetny zbiornik z ambi purem na desce.

dokłądnie - uzywam wundrbauma BLACK CLASSIC - baardzo dlugo trzyma sie mily zapach w aucie.

Napisano

U mnie wystarczy wyplakować raz na jakieś 4/5 dni i jest okej wink.gif a zapaszek który sobie wisi to oczywiście żółty zlosnik.gif

Napisano

> U mnie wystarczy wyplakować raz na jakieś 4/5 dni i jest okej a zapaszek który sobie wisi to

> oczywiście żółty

tzn wanilia?

fuj. Dzwiga mi się gdy przechodzę obok jakiegoś auta z takim smrodem wewnątrz.

Napisano

Także szukam jakiegoś rozwiązania.

A co myslicie o TYM ??

Daje rade?

Napisano

> ale mnie kolega zaskoczył !! to może byc dobry pomysł.

> Choinki mają dwie wady pachną zazwyczaj 2 dni a ich zapach jest nudny.

Mi Wunderbaum w szachownicę starcza na miesiąc - tylko folię ściąga się stopniowo, a nie od razu całą.

Napisano

> tylko folię ściąga się stopniowo, a nie od razu

> całą.

I nie ma różnicy czy wisi choinka czy tez nie grinser006.gif

Napisano

> I nie ma różnicy czy wisi choinka czy tez nie

Szachownica ma bardzo ostry zapach, więc takie dozowanie jest OK. Ściągnięcie całej folii od razu może wystraszyć i trzeba się ewakuować z samochodu. hehe.gif

Napisano

> Szachownica ma bardzo ostry zapach, więc takie dozowanie jest OK. Ściągnięcie całej folii od razu

> może wystraszyć i trzeba się ewakuować z samochodu.

kupcie sobie jakiś czyścik do deski rozdzielczej o swoim zapachu i przecierajcie raz w tygodniu i będzie cacy smile.gif mnie wanilia nie zamula a wręcz przeciwnie ożywia i fajnie pachnie jak w taksówce biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

ale zapachu juz nie zmienisz w aucie.... na wanilie nie ma bata .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.