Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wyłączenie lamkpi w środku

Featured Replies

Napisano

Rozmawiałem z kilkoma osobami na OZU, że powstał kiedyś taki manual, a teraz go ciężko namierzyć. Mogę prosić o jakieś info/manual jak zrobić z lampką w środku, żeby w jednym położeniu była cały czas wyłączona? 20.GIF

Napisano

> Rozmawiałem z kilkoma osobami na OZU, że powstał kiedyś taki manual, a teraz go ciężko namierzyć.

> Mogę prosić o jakieś info/manual jak zrobić z lampką w środku, żeby w jednym położeniu była

> cały czas wyłączona?

wsadzić lampkę z pandy 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> wsadzić lampkę z pandy

tuk.gif Nie na temat tongue.gif nie chcę smile.gif

Napisano

czytałem ten manual, chyba na unofani.pl... ale pewności nie mam

Napisano

> Nie na temat nie chcę

Ja tam nigdy tego nie robiłem, ale rozbierz po prostu tą lampkę i myślę, że wszystko stanie się jasne grinser006.gif Skoro ten przełącznik wychyla się w obie strony to pewnie po rozebraniu wystarczyłoby odgiąć/wywalić jakąś jedną blaszkę żeby nie było zamkniętego obwodu ok.gif Podejrzewam, że to cała filozofia biglaugh.gif

Napisano

> Rozmawiałem z kilkoma osobami na OZU, że powstał kiedyś taki manual, a teraz go ciężko namierzyć.

> Mogę prosić o jakieś info/manual jak zrobić z lampką w środku, żeby w jednym położeniu była

> cały czas wyłączona?

Szukaj na fiatuno.pl w przeróbkach wyposażenia, jest tam taka opcja, że po przechyleniu lampki na jedną stronę ją całkiem wyłączysz, na środku włączana drzwiami, po drugiej stronie na stałe włączona.

Napisano

> cały czas wyłączona?

najprosciej zalozyc lampke z sieny...

Napisano
  • Autor

Co do kłódki.--> chyba nie znalazłem nie? A ty kudłaty co się tak palisz do banów. Daj pracować modom.

Napisano

> Co do kłódki.--> chyba nie znalazłem nie? A ty kudłaty co się tak palisz do banów. Daj pracować

> modom.

nie wiem dlaczego liczyłeś że ktoś odpiszę Ci w nowym wątku skoro nie napisał w starym...

zakładanie dwóch takich wątków w prawie tym samym czasie przez tą samą osobę podpada pod spam.

pozdr

Napisano
  • Autor

> nie wiem dlaczego liczyłeś że ktoś odpiszę Ci w nowym wątku skoro nie napisał w starym...

> zakładanie dwóch takich wątków w prawie tym samym czasie przez tą samą osobę podpada pod spam.

> pozdr

Bo starego nie mogłem znaleźć, sądziłem,że został usunięty dlatego założyłem nowy. Proste?

Napisano

> Bo starego nie mogłem znaleźć, sądziłem,że został usunięty dlatego założyłem nowy. Proste?

Znalezienie swojego wątku napisanego 2 dni wcześniej chyba nie należy do trudności.

No i nie było i nie ma tam nic co by mogło być powodem do jego usunięcia.

Poza tym nic nie zrobiłem poza zamknięciem tamtego wątku.

Jak nasz jeszcze jakieś wątpliwości to ->priv lub gg

pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.