Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opony PIRELLI P7F

Featured Replies

Napisano

CO myśłicie o takiej oponie 175/50/13 Pirelli P7F, mam do kupienia 2 szt z bieznikiem prawie 8 mm za 220 zł i 2 szt z 5mm za 120 zł, na 1 sezon by wystarczyły te dwie, tylko co to za oponka?

Napisano

> CO myśłicie o takiej oponie 175/50/13 Pirelli P7F, mam do kupienia 2 szt z bieznikiem prawie 8 mm

> za 220 zł i 2 szt z 5mm za 120 zł, na 1 sezon by wystarczyły te dwie, tylko co to za oponka?

zapytaj sprzedającego o rocznik to minie Ci entuzjazm wink.gif

miałem styczność i nie polecam, strasznie twarda, na mokrym czacha.gif

Napisano

> CO myśłicie o takiej oponie 175/50/13 Pirelli P7F, mam do kupienia 2 szt z bieznikiem prawie 8 mm

> za 220 zł i 2 szt z 5mm za 120 zł, na 1 sezon by wystarczyły te dwie, tylko co to za oponka?

na deszcz straszna opona no.gif

Napisano
  • Autor

> na deszcz straszna opona

O Dunlopie tez takie opinie są a nie jest tak tragicznie.

Napisano

> O Dunlopie tez takie opinie są a nie jest tak tragicznie.

zalezy od rocznika, jak bedzie swieza to ok. Te opony w uzywce maja zazwyczaj w okolicy 10 lat, a opona po 7 latach jest do wyrzucenia

Napisano
  • Autor

> zalezy od rocznika, jak bedzie swieza to ok. Te opony w uzywce maja zazwyczaj w okolicy 10 lat, a

> opona po 7 latach jest do wyrzucenia

Chyba raczej nastawie sie na szukanie Dunlopa a te Pirelli sobie odpuszczam

Napisano

> Chyba raczej nastawie sie na szukanie Dunlopa a te Pirelli sobie odpuszczam

synek kup sobie yoko albo nankanga, w dulopach pękaja druty, a w fuldzie guma no.gif

Napisano

> synek kup sobie yoko albo nankanga, w dulopach pękaja druty, a w fuldzie guma

ale większosc jezdzi na dunlopach i nikt do nich nigdy nie miał zadnych ALE a do tego jeszcze tu nie widziałem zeby sie ktoś zalił ze komus drut strzelił

Napisano

Najswiezsze P7F widzialem bodajże z 1997 roku zlosnik.gif

Napisano

Bomble wychodza na profilu oponki ok.gif

Napisano
  • Autor

> ale większosc jezdzi na dunlopach i nikt do nich nigdy nie miał zadnych ALE a do tego jeszcze tu

> nie widziałem zeby sie ktoś zalił ze komus drut strzelił

Cicho Molo wie najlepiej zlosnik.gif Ja mimo wszystko szukam używek bo generalnie na takie mnie stać wiec bedzie Dunlop.

Napisano

> Cicho Molo wie najlepiej Ja mimo wszystko szukam używek bo generalnie na takie mnie stać wiec

> bedzie Dunlop.

Aha w takim razie ekskjuzmi zlosnik.gif

nie kazdego stac na nową opone i myśle ze jak na uzywke to chyba D. bedzie ok.gif dosc dużo tego i powinienes znalesc to co cie interesuje w normalnej cenie i roczniku

Napisano

> Chyba raczej nastawie sie na szukanie Dunlopa a te Pirelli sobie odpuszczam

szukaj danlopa tylko swiezego

Napisano

straszny kapeć, nawet na 7 calach bedzie wyglądał jak kupa, ta opona w rozmiarze 175 ma ponad 20 cm szerokości

Napisano

zwroc uwage na rocznik ok.gif

ja w zeszlym roku szukalem opon 13" 165/55 lub 175/50 owszem na gieldzie tego pelno ale rekordzista sprzedawal opony 20letnie yikes.gifyikes.gif wmawiajac mi, ze jest to opona w pelni sprawna hehe.gif

Napisano
  • Autor

> zwroc uwage na rocznik

> ja w zeszlym roku szukalem opon 13" 165/55 lub 175/50 owszem na gieldzie tego pelno ale rekordzista

> sprzedawal opony 20letnie wmawiajac mi, ze jest to opona w pelni sprawna

Koleś twierdzi ze są z 2005 r (bo mają wybite numery 057) za 4 szt krzyczy 300 zł, coś mi tu nie pasi.

Napisano

> Koleś twierdzi ze są z 2005 r (bo mają wybite numery 057) za 4 szt krzyczy 300 zł, coś mi tu nie

> pasi.

No to masz 5 tydzien 97 roku zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> No to masz 5 tydzien 97 roku

No i teraz mi pasuje hahaha.gif

Napisano

> ale większosc jezdzi na dunlopach i nikt do nich nigdy nie miał zadnych ALE a do tego jeszcze tu

> nie widziałem zeby sie ktoś zalił ze komus drut strzelił

trudno sie tym chwalic, ale taka prawda, do tego dunlop to kartofel jakich mało sick.gif w miare nowy jeszcze ma sens, ale starsze lipa no.gif

Napisano

> trudno sie tym chwalic, ale taka prawda, do tego dunlop to kartofel jakich mało w miare nowy

> jeszcze ma sens, ale starsze lipa

co fakt to fakt, dlatego next sezon na pewno będzie nowa guma ok.gif

Dunlop puki ma bieznik i jest w maire świeży jest OK. Potem zaczyna sie kino

Napisano
  • Autor

> co fakt to fakt, dlatego next sezon na pewno będzie nowa guma

> Dunlop puki ma bieznik i jest w maire świeży jest OK. Potem zaczyna sie kino

Tylko weź znajdź przynajmniej z 2003 takiego Dunlopa :/ Większość na allegro nawet jak ma te 5 do 6,5 mm bieżnika rok 97 :|

Napisano

> Tylko weź znajdź przynajmniej z 2003 takiego Dunlopa :/ Większość na allegro nawet jak ma te 5 do

> 6,5 mm bieżnika rok 97 :|

szukam 1 szt. bo potrzebuje zmienic opone z bąblem. Moge kupic nawet 2 , ale nie starsze jak 2007, bo wiem ze 1szt . nikt nie sprzeda. Zacząłem szukac miesiac przed borkami.....

Napisano
  • Autor

> szukam 1 szt. bo potrzebuje zmienic opone z bąblem. Moge kupic nawet 2 , ale nie starsze jak 2007,

> bo wiem ze 1szt . nikt nie sprzeda. Zacząłem szukac miesiac przed borkami.....

No ja też już jakiś czas szukam, skończy sie na tym ze nowe kupie i tyle.

Napisano

> No ja też już jakiś czas szukam, skończy sie na tym ze nowe kupie i tyle.

taki mam zamiar na wiosne. Wykosztuje sie na yoko, ale bede mial spokoj ok.gif

Napisano

> Koleś twierdzi ze są z 2005 r (bo mają wybite numery 057) za 4 szt krzyczy 300 zł, coś mi tu nie

> pasi.

to mu powiedz, ze bajki niech dzieciom opowiada to jest 95rok gumy 15 letnia guma to sie nadaje do ogrodzenia trawnika hehe.gif

Napisano
  • Autor

> to mu powiedz, ze bajki niech dzieciom opowiada to jest 95rok gumy 15 letnia guma to sie nadaje do

> ogrodzenia trawnika

Hehe, nie no takiej nie chce, zastanawiam sie jeszcze nad Nankang 165/55 13 nowe 170 zł.

Napisano

> to mu powiedz, ze bajki niech dzieciom opowiada to jest 95rok gumy 15 letnia guma to sie nadaje do

> ogrodzenia trawnika

Pokaż mi gdzie widzisz 95rok ?

Napisano

> Pokaż mi gdzie widzisz 95rok ?

97 mają. Ale to akurat wiele nie zmienia

Napisano
  • Autor

> Racja

Dalej kolo twierdzi ze to 2007 aż foty chce dokładne zeby to zobaczyć ale jakoś nie chce mi sie wierzyć że za 300 zł sprzedaje 4 gumy z 2007 hehe.gif

Jak coś przyśłe to pokaże tutaj, bo w sumie jakby jakimś cudem to był 2007 to lepsze to niż dunlop z 97 :/

Napisano

Jak opony maja 3 cyfrowy DOT to nie będą z lat 2000 wzwyż

Napisano

> Jak opony maja 3 cyfrowy DOT to nie będą z lat 2000 wzwyż

tak jak kolega napisal. opony po 2000r maja 4 cyferki w DOT wink.gif

Napisano

No ja bym tak zrobil - masz nówki oponki w dobrej kasie ok.gif

Napisano

Ja mam te opony - są bardzo dobre ok.gif

Napisano
  • Autor

> Ja mam te opony - są bardzo dobre

No opona ma i dobra cenę ale ten naciąg, jakoś nie jestem przekonany zeby.GIF

Napisano

> No opona ma i dobra cenę ale ten naciąg, jakoś nie jestem przekonany

Jaki naciąg? Bo nie bardzo rozumiem

Napisano
  • Autor

> Jaki naciąg? Bo nie bardzo rozumiem

bo na fele 7j jest lekki naciąg, ja wiem że dla was to moze zaden naciąg 270751858-jezyk.gif Ale 175 chyba lepiej wyglada na 7J

Napisano

> bo na fele 7j jest lekki naciąg, ja wiem że dla was to moze zaden naciąg Ale 175 chyba lepiej

> wyglada na 7J

bierz te nankang ja mam dwie i jestem zadowolony zlosnik.gif

Napisano

> Hehe, nie no takiej nie chce, zastanawiam sie jeszcze nad Nankang 165/55 13 nowe 170 zł.

mam jestem na tak ok.gif

Napisano

> No opona ma i dobra cenę ale ten naciąg, jakoś nie jestem przekonany

na 7J bardzo fajnie sie uklada nie ma masakry jeszcze. Nankang wychodzi prawie jak 175 ok.gif

Napisano

> bo na fele 7j jest lekki naciąg, ja wiem że dla was to moze zaden naciąg Ale 175 chyba lepiej

> wyglada na 7J

ziomek bier nowe Nankangi, ja też na ten sezon takie kupiłem i jestem mega zadowolony. Są szerokością zbliżone do gumy 175 innych firm, więc spokojnie na 7j je naciągniesz. Ja mam na tyle 6j i jeszcze mam "zapas" smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.