Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

tlumik sportowy

Featured Replies

Napisano

chce sobie zalozyc tlumik sportowy do uno i sie zastanawiam ktory lepszy?mugen czy ulter?prosze o porade

Napisano

> chce sobie zalozyc tlumik sportowy do uno i sie zastanawiam ktory lepszy?mugen czy ulter?prosze o

> porade

fiat 125p zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> fiat 125p

co?przeciez on normalnie chodzi.nierozumiem

Napisano

> chce sobie zalozyc tlumik sportowy do uno i sie zastanawiam ktory lepszy?mugen czy ulter?prosze o

> porade

czego oczekujesz od tego sportowego tłumika?

Napisano
  • Autor

> czego oczekujesz od tego sportowego tłumika?

wyglad,estetyka.a ten z uno jak wyglada?taki maly ogonek.no i oczywiscie delikatne brzmienie basowe

Napisano

> wyglad,estetyka.a ten z uno jak wyglada?taki maly ogonek.no i oczywiscie delikatne brzmienie basowe

Uzupełnij profil zlosnik.gif

U siebie będę wstawiał zamiast końcowego przelot od Gulfa III, słyszałem jak to brzmi i mnie satysfakcjonuje zlosnik.gif

Napisano

> wyglad,estetyka.a ten z uno jak wyglada?taki maly ogonek.no i oczywiscie delikatne brzmienie basowe

to zrób przelot 50mm z końcowym tłumikiem od Turbo ok.gif

Napisano

> porade

Wiesz co ja mam u siebie zamontowany montiego tlumniczek, i powiem Ci że na niskich obrotach fajnie sobie mruczy potem gorzej powyzej 150 (na niemieckiej autostradzie) wycisza się zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> Wiesz co ja mam u siebie zamontowany montiego tlumniczek, i powiem Ci że na niskich obrotach fajnie

> sobie mruczy potem gorzej powyzej 150 (na niemieckiej autostradzie) wycisza się

a daj jakies fotki jak to wyglada?

Napisano

> a daj jakies fotki jak to wyglada?

masz filmik jak to pracuje ;p;p tj Montii

Napisano
  • Autor

> masz filmik jak to pracuje ;p;p tj Montii

a ile dales za niego?

Napisano

> a ile dales za niego?

o ile dobrze pamiętam u lokalnego tłumikarza wraz z montażem (musiał podgiąć końcową rurkę, aby była w poziomie) coś koło 250 zł smile.gif (nie mam oryginalnego tłumika, jest rurka tam, i strumienica zamiast kata)

Napisano

> porade

ja mialem ultera i chwalilem go sobie, dopoki policja nie zabrala mi dowodu za nadmierny halas. smile.gif

tlumik sportowy jest fajny na krotkie trasy; na dluzszych meczy, usypia (tak, jak stukot kol pociagu o szyny).

oczywiscie, to moje subiektywne odczucia.

Napisano

słusznie... wszyscy moi pasażerowie narzekają na ten wydech, że męczy, że głośny itp... a mnie on nie rusza, nawet nie męczy... ale to też subiektywne odczucia... a miałem już przyjemność go cały dzień słyszeć smile.gif

Napisano

mi tam się podobał mój zestawik grinser006.gif

tył od turbo i lala 270751858-jezyk.gif

Tschoob obecnie z nim jeździ,niech się wypowie palacz.gif

Napisano

> ja mialem ultera i chwalilem go sobie, dopoki policja nie zabrala mi dowodu za nadmierny halas.

> tlumik sportowy jest fajny na krotkie trasy; na dluzszych meczy, usypia (tak, jak stukot kol

> pociagu o szyny).

> oczywiscie, to moje subiektywne odczucia.

Ja po wstawieniu wydechu z UT a potem po wywaleniu jednego tłumika też miałem problem, szczególnie z pasażerami z tyłu... 200km z kilkumiesięcznym dzieckiem to był koszmar, szczególnie przy umiarkowanej jeździe, kiedy "buczenie" było największe.

Ale jest bardzo prosty sposób na wyciszenie wydechu.... uturbić cool.gif od razu cisza... zero rezonasnu, dudnienia, buczenia.

Napisano

zagadaj do ortesa, bo on coś ma na sprzedaż ale nie wiem jaki...

Napisano

A tak to chodzi.

Słychać go mocno jak pałujesz od 1 a później na 3 już coraz ciszej.

Poszło z resztą PW

Napisano

> a daj jakies fotki jak to wyglada?

u mnie na profilu jest zdjęcie. smile.gif mogę zrobić jak cos:)

Napisano

Mojej dziewczynie założył gość oryginalną rure, "przelot", tylko z tylną puszką i to chodzi ładnie, mruczy i nie larmuje jak ta od Fenix-a czy Ortes-a bo za nimi jechać się nie da, głowa boli 893goodvibes.gif

Napisano

> Mojej dziewczynie założył gość oryginalną rure, "przelot", tylko z tylną puszką i to chodzi ładnie,

> mruczy i nie larmuje jak ta od Fenix-a czy Ortes-a bo za nimi jechać się nie da, głowa boli

zdaje Ci się... smile.gif chociaż ortes wyciszył swój wydech, bo miał za głośny smile.gif

Napisano

> zdaje Ci się... chociaż ortes wyciszył swój wydech, bo miał za głośny

Wiem co pisze zlosnik.gif

Napisano

> Wiem co pisze

Oj tam, Nie ma pół środków. Jak chcesz rajdowy/sportowy, to tylko taki jak miałem. Jak chcesz basowy, to taki jak mam albo ma mariolka, czy fenix.

Posłuchaj sobie WRC albo na KJS. Większość to tego typ jak ja miałem tongue.gif

Coś za coś. A jak ktoś chce bas, to kupuje bas, a nie sportowy/rajdowy tongue.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.