Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pug 406 coupe

Featured Replies

Napisano

Francuska szóstka przeciwko włoskiej? Louis De Fines, sex, wieża Eifla... Chyba niewiele więcej wyszło żabojadom... Co z Alfą?

Napisano
  • Autor

> Francuska szóstka przeciwko włoskiej? Louis De Fines, sex, wieża Eifla... Chyba niewiele więcej

> wyszło żabojadom... Co z Alfą?

Jezdzi , hehe.gif

Napisano

Stoi taki u mnie pod blokiem. Zgnita ćwiartka, wypierdziane skóry - w środku zwykła 406. Jo cię prosza... Sieknij sobie lepiej jakiegoś makarona obłożonego pizzą - wtedy zostaniez wciąz inny.

Bo jak rzecze pewne piekne góralskie przysłowie ( absolutnie bez urazy) - " Bo z prądem to ino gówno płynie, a pod prąd jeno ślachetno ryba"

To stare V6 z 605 - tki ni jak się ma do pokładanych w nim oczekiwań.

Serdeczne pozdrowienia.

Napisano

> To stare V6 z 605 - tki ni jak się ma do pokładanych w nim oczekiwań.

> Serdeczne pozdrowienia.

to inne v6 niż to z 605,

Napisano

> chodzi mi po glowie ...

> v6

> wybijecie - czy przeciwnie ???

auto ladne ok.gif ale ta V6 nie daje rady no.gif nie jest to czego sie oczekuje po szesciogarowcu

Napisano

swego czasu mocno porównywałem ten samochód z AR gtv i powiem tak... oprócz tego że pug wygodniejszy wszystko inne było ZA gtv... a porównywałem pug'a v6 z gtv 2.0 155KM - odczucia w AR 100 razy lepsze, wydaje się szybszy - papiery mówią różnie smirk.gif

Napisano
  • Autor

> swego czasu mocno porównywałem ten samochód z AR gtv i powiem tak... oprócz tego że pug

> wygodniejszy wszystko inne było ZA gtv... a porównywałem pug'a v6 z gtv 2.0 155KM - odczucia w

> AR 100 razy lepsze, wydaje się szybszy - papiery mówią różnie

ale moze mniej niz moje 156 chla ?

widzialem tez diesle 2,2hdi po 2002 roku ...

Napisano

> ale moze mniej niz moje 156 chla ?

> widzialem tez diesle 2,2hdi po 2002 roku ...

a ile Ci "chla" ?

Napisano

Czyli stoi pazdzierz kolo Ciebie ze wstawiana cwiara..

Te auta sa na tyle dobrze ocynkowane ze niebite nie powinno rdzewiec..

Poza tym prosze, nie mow ze 406 coupe rozni sie tylko zewnetrznie od normalnej... bo to bullshit..

Napisano

v6 jezdzi zwinnie, ale nie robi jakies super wow, spalanie mysle ze niestety bedzie bardzo podobne do Twojego, niestety 3.0 musi wypic...

Sa 2 rodzaje silnikow, do poczatku roku 2000 i pozniej.... Pierwszy jest prosty, bez zbednej elektroniki i z jedna cewka ktora taka nie pada jak pojedyncze fajkocewki w pozniejszym motorze, poza tym pozniejszy motor ma 4 lambdy.... Mocowo tez sie roznia, starszy motor ma kolo 190 koni, nowszy motor ma kolo 204 koni...

Auto super, ale niestety pozostaje wciaz dosc drogie w zakupie, plusem tego auta jest to ze zawieszeniowo oparte jest na zwyklej 406 i jest naprawde trwale...

Napisano

> Stoi taki u mnie pod blokiem. Zgnita ćwiartka, wypierdziane skóry - w środku zwykła 406. Jo cię

> prosza...

facepalm.gif

Napisano

> Stoi taki u mnie pod blokiem. Zgnita ćwiartka, wypierdziane skóry - w środku zwykła 406. Jo cię

> prosza... Sieknij sobie lepiej jakiegoś makarona obłożonego pizzą - wtedy zostaniez wciąz

> inny.

> Bo jak rzecze pewne piekne góralskie przysłowie ( absolutnie bez urazy) - " Bo z prądem to ino

> gówno płynie, a pod prąd jeno ślachetno ryba"

> To stare V6 z 605 - tki ni jak się ma do pokładanych w nim oczekiwań.

> Serdeczne pozdrowienia.

Bardzo skromna wiedza nt tego modelu.

Napisano

> v6

produkowane w italii równolegle z fiatem coupe hmm.gif

ładny, ciekawy wozik, choć wolał bym co innego

Napisano

> v6

miałem takie "na tapecie" w warsztacie - wymiana kompletnego napędu rozrządu (V6).

kwitło z 2 tygodnie bo pompy wody nie dało się dostać (są 2 rodzaje i to była ta trudniej dostępna)

w końcu skończyło się zakupem w ASO (ale tu dopiero za 2 razem przyszła właściwa - około550 zł)

Wszystkie części wyszły coś koło 1650 zł.

A tak to autko bardzo fajne, zgrabne i nie ma tego za dużo na drogach.

pozdr

Napisano

moim zdaniem najładniejszy Francuz... pewno temu, że budę robili Włosi hehe.gifok.gif

Napisano

> Poza tym prosze, nie mow ze 406 coupe rozni sie tylko zewnetrznie od normalnej... bo to bullshit..

A czym się różni? Kiedyś oglądałem V-Max i Zientarski, też mówił, że siedząc w środku, trudno powiedzieć, czy siedzi się w zwykłym 407, czy coupe - patrząc tylko na wnętrze.

Napisano

> A czym się różni? Kiedyś oglądałem V-Max i Zientarski, też mówił, że siedząc w środku, trudno

> powiedzieć, czy siedzi się w zwykłym 407, czy coupe - patrząc tylko na wnętrze.

Zientarskiemu trudno.

Napisano

> A czym się różni? Kiedyś oglądałem V-Max i Zientarski, też mówił, że siedząc w środku, trudno

> powiedzieć, czy siedzi się w zwykłym 407, czy coupe - patrząc tylko na wnętrze.

a jak to się ma do 406?

Napisano

> ale moze mniej niz moje 156 chla ?

> widzialem tez diesle 2,2hdi po 2002 roku ...

Jak chcesz mocny silnik który mało spala to kup jakieś BWM z R6 smile.gif

Napisano
  • Autor

> Jak chcesz mocny silnik który mało spala to kup jakieś BWM z R6

W bawarkach to ja sie slabo wyznaje confused.gif

jakies podpowiedzi ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.