Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

do ogladaczy tak na szybko

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> zasadniczą wadą jest to, że nic nie widać - 404 not found

poprawiłęm tongue.gif

Napisano

> poprawiłęm

Zauważyłem właśnie - popatrzyłem i nic nie widzę na tych zdjęciach. Podpada mi jedynie to, że auto ośmioletnie o niemałym przebiegu ma absolutnie idealny lakier np. na masce - 0 odprysków... (wygląda lepiej niż na moim aucie o przebiegu niecałe 40 tys.)

Napisano

Moim zdaniem to trochę strach kupować ośmioletni samochód z olbrzymim przebiegiem.

Napisano

> witam

> Do znawców umiących wychwycić ze zdjęć jakieś wady itd

> tutaj link

Tak w temacie przebiegu. W sąsiedztwie tego wątku jest poruszny temat przebiegów i wszyscy zgodnie twierdzą, że jak jest powyżej 200 tyś to samochód jest niesprzedawalny a tu proszę jest 218 tyś km zlosnik.gif. Nie mniej jednak nie wierzę aby 8 letnie AUDI w tedeiku u Niemca miało tylko tyle przejechane zeby.GIF

Napisano

Silnik wypucowany jak psu jajca smile.gif za czysto w środku.

Napisano

> Zauważyłem właśnie - popatrzyłem i nic nie widzę na tych zdjęciach. Podpada mi jedynie to, że auto

> ośmioletnie o niemałym przebiegu ma absolutnie idealny lakier np. na masce - 0 odprysków...

> (wygląda lepiej niż na moim aucie o przebiegu niecałe 40 tys.)

to gdzie ty jeździsz? albo jak blisko aut poprzedających

Napisano

> to gdzie ty jeździsz? albo jak blisko aut poprzedających

po mieście - i mam kilka odprysków... A znam też golfa 4 (granatowego) z podobnego rocznika i ze zbliżonym przebiegiem - i maskę ma wręcz wypiaskowaną - w wielu miejscach wiać podkład... Więc nie chce mi się wierzyć w to, że na czarnym aucie po tylu latach nie ma ani śladu odprysku...

Napisano

> witam

> tutaj link

Za tani, żeby był w idealnym stanie technicznym.

Napisano

> to gdzie ty jeździsz? albo jak blisko aut poprzedających

moja Mazda ma 17 tyś nalotu i kilkanaście dołków na masce ... do podkładu ... czarny lakier potęguje " efekt " oslabiony.gifoslabiony.gifoslabiony.gif

Napisano

> moja Mazda ma 17 tyś nalotu i kilkanaście dołków na masce ... do podkładu ... czarny lakier

> potęguje " efekt "

chevrolet ktorym ejzdze ma tak smao bo jezdze blisko tirów. yarisem zachowuje odstep i dolkow nie ma

Napisano

> po mieście - i mam kilka odprysków... A znam też golfa 4 (granatowego) z podobnego rocznika i ze

> zbliżonym przebiegiem - i maskę ma wręcz wypiaskowaną - w wielu miejscach wiać podkład... Więc

> nie chce mi się wierzyć w to, że na czarnym aucie po tylu latach nie ma ani śladu odprysku...

Co w tym dziwnego, że ktoś co (powiedzmy) trzy lata odświeży sobie maskę i zderzak niewiem.gif

Ja się zabieram do trzeciego "odświeżenia" przodu Punta... od roku hehe.gif

Wiem, szalony jestem, a te A4 na pewno było walone zlosnik.gif

To samo bym powiedział o myciu silnika, chociaż sam się do tego jeszcze nie przekonałem. Chociaż jak nic nie cieknie, to myć nie trzeba smile.gif

Napisano

> witam

> tutaj link

poproś o VIN i sprawdź co było grzebane w DE

jak wszystkoi będzie oki to zobacz go z bliska

dla mnie cena trochę niska jak za dobrze utrzymane audi

Napisano

> po mieście - i mam kilka odprysków... A znam też golfa 4 (granatowego) z podobnego rocznika i ze

> zbliżonym przebiegiem - i maskę ma wręcz wypiaskowaną - w wielu miejscach wiać podkład... Więc

> nie chce mi się wierzyć w to, że na czarnym aucie po tylu latach >nie ma ani śladu odprysku...

Przed sprzedażą auta w Niemczech, jeśli jest to komis (czy to przysalonowy, czy to u turka :/ sciana.gif) maska i predni zderzak są praktycznie zawsze malowane jeśli są odpryski...

Napisano

> Tak w temacie przebiegu. W sąsiedztwie tego wątku jest poruszny temat przebiegów i wszyscy zgodnie

> twierdzą, że jak jest powyżej 200 tyś to samochód jest niesprzedawalny a tu proszę jest 218

> tyś km . Nie mniej jednak nie wierzę aby 8 letnie AUDI w tedeiku u Niemca miało tylko tyle

> przejechane

Tez nie wierze - no chyba, ze ktos byl milosnikiem Audi i nie wiedzial co robic z pieniedzmi. Mozliwe, ale bardzo rzadkie...

Napisano

Zwykły walony szrot z wypucowanymi flakami i cofniętym licznikiem.

przebieg 220tys na 8 lat w DE to dużo? Nie rozśmieszajcie mnie.

NIEMCY jeżdzą swoimi autami do upadłego. Znam kilku i ich średnia to 40 tys na rok...

Trudno kupić niewalonego niemca bo ich sprowadzanie sie nie opłaca.

Najfajniejsze są "chłyty" w rodzaju tylko pognieciona maska czy błotnik... Polacy lgną do takich "okazji" jak muchy do g....

Napisano

> Moim zdaniem to trochę strach kupować ośmioletni samochód z olbrzymim przebiegiem.

strach ??

jak na Polskę to jest nówka a przebieg jak naprawde ma tylko 200 000 to nic w porównaniu z 80% diesli na allegro co maja przekręcone licznikli z 400 000 czy 600 000 grinser006.gif

Napisano

> Moim zdaniem to trochę strach kupować ośmioletni samochód z olbrzymim przebiegiem.

Olbrzymi... smile.gif I to mówi usańczyk... Ile Wy tam robicie w rok przy tamtejszej cenie benzyny i odległościach do pokonania?

Napisano

200 000 tys to tdi sie dopiero dociera 270751858-jezyk.gif

Napisano

Odpuść sobie ten samochód. Za tą cenę nie kupisz nawet w Niemczech dobrego egzemplarza. To jest zwykły szrot. A zauważ, że ten samochód jest opłacony i handlar musi zarobić, więc za ile on go kupił za 25k zł? Może mniej. A dobry egzemplarz w Niemczech kosztuje w granicach 10k euro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.