Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assistance za granicą gdzie kupić?

Featured Replies

Napisano

Macie może sprawodzone jakieś assistance za granicą? Podróż do chorwacji, przezorny zawsze ubezpieczony więc wole wydac troche grosza i jechać spokojnie. Chodzi głównie o holowanie naprawę do jakiejś kwoty, nocleg dla 4 osób transport. Może auto zastępcze? Możecie coś polecić? W polsce mam w hestii wykupione OC+AC+ mini assistance. Dzięki za rady!

Napisano

Ja mam ubezpieczenie w MTU i kupuję zawsze w Generali assistance Lux ze zdrowotnym dla 4 osób w pakiecie coś około 130 zł

Napisano

byłem u agenta 2 dni temu i polecił warte ...fajną oferte mają wink.gif

kliken machen

bede u nich brał opcje podróżnik 15 ( na 15 dni) 893goodvibes.gif

Napisano

> byłem u agenta 2 dni temu i polecił warte ...fajną oferte mają

> kliken machen

> bede u nich brał opcje podróżnik 15 ( na 15 dni)

własnie dziś wykupiłem assistance w Warcie, zapłaciłem... 30 zł yay.gif ale tylko dlatego, że mam OC i AC u nich, mam w pakiecie hokowanie, hotel, samochód zastępczy i takie tam różne pierdółki ok.gif

Napisano

> Macie może sprawodzone jakieś assistance za granicą? Podróż do chorwacji, przezorny zawsze

> ubezpieczony więc wole wydac troche grosza i jechać spokojnie. Chodzi głównie o holowanie

> naprawę do jakiejś kwoty, nocleg dla 4 osób transport. Może auto zastępcze? Możecie coś

> polecić? W polsce mam w hestii wykupione OC+AC+ mini assistance. Dzięki za rady!

sospzmot.pl

co ciekawe mozna wykupić na osobę a nie na samochód - jak ktoś jeździ róznymi autami lub często zmienia.

Napisano

> własnie dziś wykupiłem assistance w Warcie, zapłaciłem... 30 zł ale tylko dlatego, że mam OC i AC

> u nich, mam w pakiecie hokowanie, hotel, samochód zastępczy i takie tam różne pierdółki

a to na dany okres te 30 zl?

bo ja jak roczna polise bralem to ponad 100zl za assistance europejskie musialem zaplacic w Warcie

Napisano

PZU wprowadziło tylko na rok, wcześniej kupowałem na miesiąc, na początku lipca zapłaciłem 134 zeta (auto ubezpieczone też w pzu)

Napisano

w PZM TU SA można wykupić do 30 dni wink.gif

jak masz auto do 5 lat zapłacisz 14 zł

5-10 lat 29 zł

waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> w PZM TU SA można wykupić do 30 dni

> jak masz auto do 5 lat zapłacisz 14 zł

> 5-10 lat 29 zł

i co jest zawarte w cenie?

Napisano

> i co jest zawarte w cenie?

OWU poszło na @ z profilu ok.gif

Napisano
  • Autor

> własnie dziś wykupiłem assistance w Warcie, zapłaciłem... 30 zł ale tylko dlatego, że mam OC i AC

> u nich, mam w pakiecie hokowanie, hotel, samochód zastępczy i takie tam różne pierdółki

Ostatecznie padło na warte. Taki wariant jak Ty mam za 45 zł. Zadowalająco jak dla mnie! Dzięki za pomysły jak zawsze mozna liczyć na AK! zlosnik.gifgrinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.