Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zawieszenie MTS

Featured Replies

Napisano

Witam zastanawaim sie nad mts i chyba bardziej ku wersji 70/50, tyle ze przy tak niskim zaiweszeniu pewnie trzeba cos zrobic z z tulejami na wahaczach na przodzie i na tyle. Mogłbym prosic o ktorkiego manuala od czego zaczac? jakie koszta smile.gif

Napisano

> Witam zastanawaim sie nad mts i chyba bardziej ku wersji 70/50, tyle ze przy tak niskim

> zaiweszeniu pewnie trzeba cos zrobic z z tulejami na wahaczach na przodzie i na tyle. Mogłbym

> prosic o ktorkiego manuala od czego zaczac? jakie koszta

co chcesz robic z tulejami?

Napisano

> Witam zastanawaim sie nad mts i chyba bardziej ku wersji 70/50, tyle ze przy tak niskim

> zaiweszeniu pewnie trzeba cos zrobic z z tulejami na wahaczach na przodzie i na tyle. Mogłbym

> prosic o ktorkiego manuala od czego zaczac? jakie koszta

Nic nie musisz robic. Zakladasz i jezdzisz wink.gif

Napisano

> musi

No tak... Zalozyc zawias hehe.gif

Napisano

> mi przy takim obnizeniu wali stabilizator o bude np

Hmm... Ja nie mam takiego problemu na takim samym obnizeniu icon_eek.gif Ale chyba najlepiej zalozyc, a potem sie martwic jak cos bedzie nie tak wink.gif

Napisano

Sprawdź ofertę MTS czy nie warto założyć gwintu bo widziałem ostatnio w gazecie GT dedykowane do CC (!!!) gwint za 600 zł całość.

Napisano

> Hmm... Ja nie mam takiego problemu na takim samym obnizeniu Ale chyba najlepiej zalozyc, a potem

> sie martwic jak cos bedzie nie tak

no widzisz, a mi stuka

Napisano

> Sprawdź ofertę MTS czy nie warto założyć gwintu bo widziałem ostatnio w gazecie GT dedykowane do CC

> (!!!) gwint za 600 zł całość.

ciekawe bo na allegro najtansze 1,300

Napisano
  • Autor

O to mnie Panowie zaskoczyli, myslalem ze moze leca tuleje i po 5 tysiacach km bede musla robic remont zawieszenia:) No własnie stabilizator tez zakladam na dniach tyle ze zacznie on jezdzic na tym co teraz mam a pozniej dopiero obnizenie:) Macie foto tego zawieszenia na max do gory i max w dol ?? przydaly by mi sie smile.gif

Napisano

> O to mnie Panowie zaskoczyli, myslalem ze moze leca tuleje i po 5 tysiacach km bede musla robic

> remont zawieszenia:) No własnie stabilizator tez zakladam na dniach tyle ze zacznie on jezdzic

> na tym co teraz mam a pozniej dopiero obnizenie:) Macie foto tego zawieszenia na max do gory i

> max w dol ?? przydaly by mi sie

leca tuleje ok.gif

Napisano
  • Autor

No to, moze jakies mocniejsze zainzynierowac albo jaka madra rada? Autem jezdzic chce na codzien, narazie nie mam w planach 2 auta

Napisano

> No to, moze jakies mocniejsze zainzynierowac albo jaka madra rada? Autem jezdzic chce na codzien,

> narazie nie mam w planach 2 auta

Ja mam MTSa co prawda na 60/40, nic nie kombinowałem oprócz zmiany całego zawiasu i jeżdżę ponad rok i nic się nie dzieje.

Napisano

> No to, moze jakies mocniejsze zainzynierowac albo jaka madra rada? Autem jezdzic chce na codzien,

> narazie nie mam w planach 2 auta

tuleje poliuretanowe

Napisano
  • Autor

> tuleje poliuretanowe

Za które chcą jedyne ?? smile.gif

Nie no chyba kupie poprostu komplet nowych ori wahachaczy poduszek itd no to to bedzie chyba najrozsadniejsze dla mojego portfela:>

Napisano

> Za które chcą jedyne ??

> Nie no chyba kupie poprostu komplet nowych ori wahachaczy poduszek itd no to to bedzie chyba

> najrozsadniejsze dla mojego portfela:

nie wiem ile za to wolaja ale nie malo

kup najlepiej oryginaly powinny wytrzymac jakis czas

Napisano
  • Autor

nie inaczej zestaw tulej jak dla mnie .... 790 zl a gdzie tam gumy na stabilizator ...

Pojde do KNS w katowicach smile.gif Dzieki zeby.GIF a włąsnie czy to nie Ty chciales zobaczyc foto mojego czarnego zlodzieja? cool.gif

Napisano

> nie inaczej zestaw tulej jak dla mnie .... 790 zl a gdzie tam gumy na stabilizator ...

> Pojde do KNS w katowicach Dzieki a włąsnie czy to nie Ty chciales zobaczyc foto mojego czarnego

> zlodzieja?

w KNS maja drogo i nie bardzo lubie tam obsluge

a nie pamietam moze hmm.gif a co?

Napisano
  • Autor

ja w KNS mam zniznke taka jak serwisy. smile.gif a ja ich tam nawet lubie:D szczegolnie po wymianie sprzegla w Bravo 14 12V zeby.GIF

Czarny

Napisano

> Sprawdź ofertę MTS czy nie warto założyć gwintu bo widziałem ostatnio w gazecie GT dedykowane do CC

> (!!!) gwint za 600 zł całość.

panie czytej uważnie artykuły 270751858-jezyk.gif 600zł kosztuje gwint na przód -40

Napisano

> leca tuleje

A wystarczy zluzowac je podczas wymiany zawiasu, postawic samochod na kolachi skrecic tuleje w pozycji ich neutralnego polzoenia. I juz nie beda leciec. Takie proste i takie tanie grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> A wystarczy zluzowac je podczas wymiany zawiasu, postawic samochod na kolachi skrecic tuleje w

> pozycji ich neutralnego polzoenia. I juz nie beda leciec. Takie proste i takie tanie

O wlasnie cos takiego kiedys slyszalem zeby.GIF to jest cos ala wbicie tulej pod innym kątem zeby nie byly caly czas obciazone od obnizenia:D

Napisano

> panie czytej uważnie artykuły 600zł kosztuje gwint na przód -40

Te panie - rzeczywiście tongue.gif Mały fejk się wkradł ;p

Napisano
  • Autor

Ma ktos zdjecia CC na MTS na max w dol i max w gore?

Napisano

> jak wbijesz je pod innym KONTEM to będą wieczne

Co to jest KONT? niewiem.gif

Napisano

smigam na 70/50. Z pustym tylem troche koza sie zrobila, przod nawet siedzi. Generalnie na codzien iskry za mna nie leca. Pare razy przytarlem ale to byly wieksze koleiny.

Ogolnie nie sa za miekkie ale beton tez nie.

Biorac pod uwage cene i jakosc dalbym 6/10. Zastanawialbym sie nad ponownym ich zakupem.

Napisano
  • Autor

Sie czepiacie...

TO ja poprosze manuala jak zrobic ten myk z tulejami

Napisano

> Co to jest KONT?

to chyba jakaś uboższa wersja konta bankowego, bo bez O

Napisano

> Sie czepiacie...

> TO ja poprosze manuala jak zrobic ten myk z tulejami

Przeiez napisalem.

Napisano

> mi przy takim obnizeniu wali stabilizator o bude np

Prócz tego co Żuraw napisał(co jest konieczne,chyba,że ktoś lubi wymieniać gumy co chwile zeby.GIF ) może jeszcze gdzieś uderzać,szczególnie przy skręcie zeby.GIF i to nie stab

Napisano

imo ten cały mts to chińska tandeta, mogę wstawić zdjęcie pękniętego mocowania do zwrotnicy amora tej firmy sick.gif

Napisano

> imo ten cały mts to chińska tandeta, mogę wstawić zdjęcie pękniętego mocowania do zwrotnicy amora

> tej firmy

czekamy na foty

Napisano

> Na gwarancji?

nie wiem ile były używane, ale nie spotkałem się z tak pękniętym amorem, foto może być po południu

Napisano

> imo ten cały mts to chińska tandeta, mogę wstawić zdjęcie pękniętego mocowania do zwrotnicy amora

> tej firmy

chińska tandeta ALE WYTRZYMAŁA. Dodam że kumpel zrobiłna tym 40 tys i kilkanascie kjs inie wylane

Napisano

> tej firmy

jeżdżę i sie nie zgodze z tą opinią

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.