Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chwalę się :)

Featured Replies

Napisano

Zdałem B+E.

Teraz już jestem "wagą ciężką" palacz.gifgrinser006.gif

Znowu potwierdziło mi się, że najwięcej złego robi stres w takich sytuacjach. Z małymi przygodami ale zdane, dziękuję koniec tematu skromny.gifzlosnik.gif

Napisano

> Zdałem B+E.

> Teraz już jestem "wagą ciężką"

> Znowu potwierdziło mi się, że najwięcej złego robi stres w takich sytuacjach. Z małymi przygodami

> ale zdane, dziękuję koniec tematu

Gratki 20.GIF

Napisano

> Zdałem B+E.

> Znowu potwierdziło mi się, że najwięcej złego robi stres w takich sytuacjach. Z małymi przygodami

Niedlugo do Ciebie dolacze 20.GIF

Napisano

> Zdałem B+E.

gratki ale do ciezkiej Ci jeszcze troche brakuje. na razie jestes w piorkowej zlosnik.gif

Napisano

> gratki ale do ciezkiej Ci jeszcze troche brakuje. na razie jestes w piorkowej

no moze w lekkiej zeby.GIF

Napisano

> Zdałem B+E.

Heh widzisz ja tez chce dolaczyc do tej elitarnej grupy B+E, ale zamierzam zrobic to troche na okolo, bo bede zdawal D1+E

i to mi automatycznie da B+E

Napisano

> Heh widzisz ja tez chce dolaczyc do tej elitarnej grupy B+E, ale zamierzam zrobic to troche na

> okolo, bo bede zdawal D1+E

> i to mi automatycznie da B+E

To jest dobra okazja żeby zrobić C, a potem CE - wtedy masz automatycznie BE i DE smile.gif

Napisano

> Heh widzisz ja tez chce dolaczyc do tej elitarnej grupy B+E, ale zamierzam zrobic to troche na

> okolo, bo bede zdawal D1+E

> i to mi automatycznie da B+E

nie lepiej zrobic DE? zlosnik.gif

Napisano

> nie lepiej zrobic DE?

Heh wiem ze smiesznie to wyglada, ale u mnie na egzamin trzeba przyjechac odpowiednim pojazdem - osrodek egzaminowania nie udostepnia. Oczywiscie kazdy zestaw mozna wypozyczyc ze szkol jazdy, ale to kosztuje i to sporo.

Ja mam minibusa 16 osobowego z przyczepa do 3.5t w pracy i moge to sobie porzyczyc za darmo. Takze calkowity koszt zrobienia takiego PJ to chyba 30 euro pod warunkiem ze zdam za pierwszym razem. Natomiast duzy autobus z przyczepa to nie wiem skad bym wytrzasnal wink.gif

Napisano

> Heh wiem ze smiesznie to wyglada, ale u mnie na egzamin trzeba przyjechac odpowiednim pojazdem -

> osrodek egzaminowania nie udostepnia. Oczywiscie kazdy zestaw mozna wypozyczyc ze szkol jazdy,

> ale to kosztuje i to sporo.

> Ja mam minibusa 16 osobowego z przyczepa do 3.5t w pracy i moge to sobie porzyczyc za darmo. Takze

> calkowity koszt zrobienia takiego PJ to chyba 30 euro pod warunkiem ze zdam za pierwszym

> razem. Natomiast duzy autobus z przyczepa to nie wiem skad bym wytrzasnal

a nie no jesli tylko 30E egz bez kursu to pewnie ze robic co jest smile.gif a co jest na egzaminie?

Napisano

> To jest dobra okazja żeby zrobić C, a potem CE - wtedy masz automatycznie BE i DE

chyba nie bardzo, mając B i zdając C a potem CE będzie miał BE i CE, do autobusu z przyczepą jeszcze daleko niewiem.gif

Napisano

> chyba nie bardzo, mając B i zdając C a potem CE będzie miał BE i CE, do autobusu z przyczepą

> jeszcze daleko

Ale kolega już ma B i D, więc jeśli zrobi CE to będzie miał BE, CE i DE smile.gif Prawko CE ogarnia wszystkie przyczepy. Jeśli masz CE i zdasz D, to od razu wpisują Ci DE.

EDIT: To co napisałem dotyczy zdawania w PL, teraz dopiero zauważyłem że Cinio mieszka na obczyźnie a tam nie wiem jak jest wink.gif

Napisano
  • Autor

> gratki ale do ciezkiej Ci jeszcze troche brakuje. na razie jestes w piorkowej

foch.gif

Piórkowa to było samo Ducato, teraz jest ciężko lekka grinser006.gifdrive.gif

Napisano

> Piórkowa to było samo Ducato, teraz jest ciężko lekka

Gratki..Obyś tylko nie jezdził 98km na godz... biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.