Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaguar XJL

Featured Replies

Napisano

Stał wczoraj w Mall;u na wystawce, obejrzałem go i jestem Z A K O C H A N Y !!! serce.gifserce.gifserce.gif

Piękny samochód!

Napisano

> Stał wczoraj w Mall;u na wystawce, obejrzałem go i jestem Z A K O C H A N Y !!!

> Piękny samochód!

Nie tylko Ty...wczoraj widzialem na ulicy...nie sadzilem, ze moga zrobic ladniejszego sedana niz XF, ktory jest fenomenalny...XJ zwyczajnie miazdzy. Wielkie brawa dla Forda za udana decyzje biznesowa grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> Stał wczoraj w Mall;u na wystawce, obejrzałem go i jestem Z A K O C H A N Y !!!

> Piękny samochód!

taka laguna coupe skrzyżowana z lancerem sedan skromny.gif

Napisano

> taka laguna coupe skrzyżowana z lancerem sedan

uważaj bo zaraz dopatrzysz się wpływów F126p smile.gifwink.gif

Napisano
  • Autor

> Nie tylko Ty...wczoraj widzialem na ulicy...nie sadzilem, ze moga zrobic ladniejszego sedana niz

> XF, ktory jest fenomenalny...XJ zwyczajnie miazdzy.

XF mi się bardzo podoba, ale nie na tyle żebym zrezygnował z lojalności do Lexusa. Ale nowy XJ.... Hmm, boję się że może być następcą GS'a za kilka lat.

> Wielkie brawa dla Forda za udana decyzje

> biznesowa

Też nie do końca rozumiem co te amerykańskie firmy wyprawiają. Najpierw produkowali beznadziejne samochody (X-type, S-type) a jak w końcu zaprojektowali coś naprawdę udanego, co mogło przywrócić świetność marce, to się jej pozbyli. To samo z GM i Saab'em - nowe 9-5 jest bardzo ładne. Także nowe Volvo S60 jest bardzo udane.

Napisano

> Piękny samochód!

to prawda...

podwojne brawo za design marce która był tak mocno przywiązana do klasycznego 4okiego stylu. udało im się od tego odejść bez krzyku konserwatywnych fanów, a do tego nowy design jest poprostu rewelacyjny!

niemcy nigdy się nie nauczą tego smile.gif

Napisano

> niemcy nigdy się nie nauczą tego

DLatego prawdziwi entuzjasci nie hanbia sie wyborem niemieckich limuzyn premium...

Napisano

> taka laguna coupe skrzyżowana z lancerem sedan

jak już coś to z przodu kojarzy mi sie z volvo...

Napisano
  • Autor

> jak już coś to z przodu kojarzy mi sie z volvo...

Na żywo ten samochód kojarzy się jedynie z XF'em - nie przypomina żadnego innego obecnie produkowanego samochodu. A wygląda tak że trudno od niego odejść. Tylne koła sprawiają wrażenie szerzej rozstawionych niż przednie. Sam samochód wygląda jak olbrzymi, muskularny kot szykujący się do skoku. Moim zdaniem rewelacja.

Napisano

> Piękny samochód!

wyglada jak duuuuże Mondeo zlosnik.gif

Napisano

> wyglada jak duuuuże Mondeo

no, no... fajny tjun mundka 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Piękny samochód!

Gdyby nie jeden maly detal. Nietrafione przednie lampy.

Ten sam "styl" jak w przypadku XF. Rodem z Japonii.

Napisano

> Piękny samochód!

Co do pokazanego poniżej, to się zgodzę skromny.gif

Jaguar-XJ-6-13036_1091178043494.jpg

Napisano

> Wielkie brawa dla Forda za udana decyzje biznesowa

Kolega ma nieaktualne dane grinser006.gif Od przeszło 2 lat Jaguar nie ma nic wspólnego z Fordem....

Napisano

> Piękny samochód!

jest na tym forum taki dziwny kacik, piekne maszyny i historia motoryzacji,

i skoro masz zamiar sie jeszcze kilka lat nad tym autem onanizowac to moze tam ? hmm.gif

btw ładny wózek ok.gif

Napisano

> Kolega ma nieaktualne dane Od przeszło 2 lat Jaguar nie ma nic wspólnego z Fordem....

A kolega chyba niezbyt skutecznie zinterpretowal ironie...chociaz trudno bylo nie zauwazyc az 3x grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.