Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przyciemnione szyby

Featured Replies

Napisano

Tak, przyciemniłem się zlosnik.gif Tylne boczne i tylną. Pozostałe są normalne. Dzisiaj zostałem zatrzymany do kontroli przez Policję. Funkcjonariusz powiedział mi, że jest to nielegalne icon_eek.gif Chwila dyskusji, czasami ostrej i powiedział, że w ramach wyjątku mnie puszcza, bo mieszkam na tym samym osiedlu co on.

No karwasz, co jest ? Jakieś przepisy się zmieniły czy jak ? Czy po prostu coś mu się pomieszało ?

Napisano
  • Autor

> Tak, przyciemniłem się Tylne boczne i tylną. Pozostałe są normalne. Dzisiaj zostałem zatrzymany do

> kontroli przez Policję. Funkcjonariusz powiedział mi, że jest to nielegalne Chwila dyskusji,

> czasami ostrej i powiedział, że w ramach wyjątku mnie puszcza, bo mieszkam na tym samym

> osiedlu co on.

> No karwasz, co jest ? Jakieś przepisy się zmieniły czy jak ? Czy po prostu coś mu się pomieszało ?

myślę, że bolało go w krzyżu zlosnik.gif

Napisano

> Tak, przyciemniłem się Tylne boczne i tylną. Pozostałe są normalne. Dzisiaj zostałem zatrzymany do

> kontroli przez Policję. Funkcjonariusz powiedział mi, że jest to nielegalne Chwila dyskusji,

> czasami ostrej i powiedział, że w ramach wyjątku mnie puszcza, bo mieszkam na tym samym

> osiedlu co on.

> No karwasz, co jest ? Jakieś przepisy się zmieniły czy jak ? Czy po prostu coś mu się pomieszało ?

Nic sie nie zmienilo. O ile masz dwa lusterka boczne to mozesz wspomniane szyby nawet czarna farba pomalowac.

Napisano
  • Autor

> myślę, że bolało go w krzyżu

No raczej, powiedziałem, że przepisy pozwalają mi tylne szyby nawet zaspawać. To się obśmiał i powiedział, że nie za bardzo.

Napisano

> No raczej, powiedziałem, że przepisy pozwalają mi tylne szyby nawet zaspawać. To się obśmiał i

> powiedział, że nie za bardzo.

Możesz je zaspawać blachą, ale mimo, że nic nie będzie widać w wewnętrznym lusterku wstecznym to musi ono być.

Policjantowi żona rano d... nie dała i był nie w sosie.

Pozdrawiam BAS

Napisano

Olać go ciepłym moczem i jechać dalej

Napisano

> osiedlu co on.

Miałem już 3 kontrole dwa razy celna raz policja, ani razu nie wspomniano o tym iż mam tylne szyby obklejone.

Napisano

> że w ramach wyjątku mnie puszcza, bo mieszkam na tym samym

> osiedlu co on.

Wyprowadź się w końcu stamtąd, bo wstyd mieszkać na tym samym osiedlu z takim panem władzą.

BTW Kiedy wyjeżdżasz do Ditroit?

Napisano
  • Autor

> Wyprowadź się w końcu stamtąd, bo wstyd mieszkać na tym samym osiedlu z takim panem władzą.

Wybaczyłem mu zlosnik.gif

> BTW Kiedy wyjeżdżasz do Ditroit?

1-2 lata.

Napisano

> osiedlu co on.

Żonka mu nie dała ... ew. teściowa w odwiedziny przyjechała i już w domu całkiem nie ma nic do powiedzenia to na ulicy się wywnętrza ...

ja mam fabryke cały tył ....

Napisano

ciekawe, jakby zatrzymał firmówke w której są oklejone szyby na biało, co by wtedy powiedział

Napisano

To był pewnie taki luźny tekst. Sam tak ostatnio miałem, ze zatrzymał mnie do kontroli a że miałem otwarte szyby to czepił sie kiery zebym sobie normalną założył (mam sportową) a tak poza tym to mam niebieskie żarówki, czarne kierunki czarne czyby i przelot który naprawdę głośno gada i ani nie wspomniał o niczym innym a mógłby się przyczepić wielu rzeczy...

Napisano

> Miałem już 3 kontrole dwa razy celna raz policja, ani razu nie wspomniano o tym iż mam tylne szyby

> obklejone.

Ja również mam oklejone tylne boczne i tylną.

Nigdy Panowie policial.gif nie powiedzieli słowa..

Napisano

Głodny był, a ty nie skminiłeś, żeby podjechać z nim pod sklep i mu bułkę kupić rotfl.gif

Napisano

> Możesz je zaspawać blachą, ale mimo, że nic nie będzie widać w wewnętrznym lusterku wstecznym to

> musi ono być.

Równie dobrze może leżeć w schowku.

Napisano

> Głodny był, a ty nie skminiłeś, żeby podjechać z nim pod sklep i mu bułkę kupić

chyba kielbase

Napisano

> Funkcjonariusz powiedział mi, że jest to nielegalne

Następnym razem nie dyskutuj, tylko proś od razu o pisanie wniosku o ukaranie do sądu.

mar00ha

Napisano

> Policjantowi żona rano d... nie dała i był nie w sosie.

Może byś tak trzymał trochę bardziej język za zębami? crazy.gif

mar00ha

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.