Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wlew paliwa

Featured Replies

Napisano

jak zdemontować plastik przy wlewie paliwa, bo mulher.gif atakuje

Napisano

Łeb pod nadkole, oczyść se to z błota i syfu. Będziesz mieć takie zatrzaski no i je musisz po odpinać.

Napisano

> jak zdemontować plastik przy wlewie paliwa, bo atakuje

radze ostrożnie to zrobić bo ja ściągnąłem tą plastikową obramówke i przy okazji wyrwałem jeden zaczep....

Napisano

> Łeb pod nadkole, oczyść se to z błota i syfu. Będziesz mieć takie zatrzaski no i je musisz po

> odpinać.

ja się starałem a i tak plastikowy pierścień pękł. Nie ma bata, żeby dało się to rozmontować bez uszczerbku...

Napisano

> pierścień 9zł kosztuje

serio ? Są dostępne ?

Napisano

> klik

> a w aso coś koło 9,9zł - kupowałem miesiąc temu

kurde. Dzięki Kolego smile.gif

Napisano
  • Autor

> Łeb pod nadkole, oczyść se to z błota i syfu. Będziesz mieć takie zatrzaski no i je musisz po

> odpinać.

A da się to zrobić bez demontażu przewodów paliwowych?

Napisano

Właśnie, da się to wymienić, w sensie podpiąć do tego co jest obecnie? Bo mi już ten plastki do środka budy wpada zeby.GIF

Nie chcem, ale muszem to zakupić zeby.GIF

I ja bym prosił o instrukcję wymiany tego pierścienia i podpięcia do niego rury tak krok po kroku jak dla debila zeby.GIFspineyes.gif

Napisano

> klik

> a w aso coś koło 9,9zł - kupowałem miesiąc temu

to i mi bardzo pomogles

Napisano

> Właśnie, da się to wymienić, w sensie podpiąć do tego co jest obecnie? Bo mi już ten plastki do

> środka budy wpada

> Nie chcem, ale muszem to zakupić

> I ja bym prosił o instrukcję wymiany tego pierścienia i podpięcia do niego rury tak krok po kroku

> jak dla debila

nawet z instrukcją połamiesz albo zaczepy albo ten plastik blokujący od strony nadkola.

Napisano

> nawet z instrukcją połamiesz albo zaczepy albo ten plastik blokujący od strony nadkola.

Ale ja już mam połamane.

Chodzi mi o to , jak to zrobić, żeby czegoś innego nie uszkodzić i jak to później założyć.

Napisano

> Ale ja już mam połamane.

> Chodzi mi o to , jak to zrobić, żeby czegoś innego nie uszkodzić i jak to później założyć.

jak masz połamane, to powinno luźno latać. Zakładasz odwrotnie jak zdejmujesz wink.gif

Mi poszedł ten pierścień blokujący zaczepy z drugiej strony. Jeśli kupisz go w aso to wtedy nie ma problemu, montujesz całość i już.

Napisano

No lata właśnie, lata. I przy każdym tankowaniu zastanawiam się, kiedy mi wpadnie do środka zeby.GIF. Muszę się do aso wybrać, skoro taniej niż na allegro zeby.GIF

Napisano

> No lata właśnie, lata. I przy każdym tankowaniu zastanawiam się, kiedy mi wpadnie do środka .

> Muszę się do aso wybrać, skoro taniej niż na allegro

waytogo.gif Drugi rok i nie wpadła smile.gif

Napisano

> Drugi rok i nie wpadła

rotfl.gif

Napisano

Mi niestety wpadł jak na złość. Dzisiaj byłem w ASO po pierścień do baku bo mi tamten sie gdzieś zapodział ; / zapłaciłem za niego 10,33 270751858-jezyk.gif

Napisano

> nawet z instrukcją połamiesz albo zaczepy albo ten plastik blokujący od strony nadkola.

I blacharz mi połamał. Problem rozwiązaliśmy skręcając dwoma blachowkrętami pierścień zewnętrzny z flanszą wewnętrzną przez błotnik.

• 7 miesięcy później...
Napisano

Temat wraca cool.gif

Czy mam rozumieć, że najlepiej najpierw kupić pierścień, obejrzeć dokładnie i zobaczyć gdzie są te zaczepy i jak to można rozmontować.

A później spróbować wlew rozebrać.

Ciekawe ile kosztuje kompletny wlew paliwa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.