Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zaczynam miec juz dosc Clipa...

Featured Replies

Napisano

wymienione zaciski, pompa wody, a teraz padlo sprzeglo (wpadl pedal) sick.gif w progach sa dziury.... wymieniac jeszcze sprzeglo na rok czy lepiej oddac na zlom tak jak stoi?

Napisano

> a teraz padlo sprzeglo (wpadl pedal)

pewnie sprzęgło jest OK, tylko linka poszła się... no wiesz 270747800-sex.gif

Napisano

panio organizator zeby.GIF A co to ma z clipem wspolnego ?? smile.gif Sprzeglo takie samo jak w 1.0 ,progi rowniez sa takie same...a potem jak ktos wpisze w przegladarke clip to wyskoczy mu taki topic i ludzie pomysla ze to najbardziej awaryjna wersja smile.gif

Sprzeglo 160 zł,wymiana to skrzynka piwa dla znajomego i jazda smile.gif o ile oczywiscie to nie jest linka zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> panio organizator A co to ma z clipem wspolnego ?? Sprzeglo takie samo jak w 1.0 ,progi rowniez

ale to wszystko kosztuje... takie jak w 1.0 to takie samo jak w SC 1,1?

> sa takie same...a potem jak ktos wpisze w przegladarke clip to wyskoczy mu taki topic i ludzie

> pomysla ze to najbardziej awaryjna wersja

ja tak nie twierdze ale akurat klipa mam i to jego mam dosc

> Sprzeglo 160 zł,wymiana to skrzynka piwa dla znajomego i jazda o ile oczywiscie to nie jest linka

no niewiem w Lodzi taniej niz 200zl za wymiane nie znalazlem...

Napisano
  • Autor

> ale to wszystko kosztuje... takie jak w 1.0 to takie samo jak w SC 1,1?

> ja tak nie twierdze ale akurat klipa mam i to jego mam dosc

> no niewiem w Lodzi taniej niz 200zl za wymiane nie znalazlem...

Napisano

napewno ktos z lodzkiej centomanii ma znizki w intercarsie...ale pamietaj ze musisz miec wymontowane sprzeglo i dopiero po takim dobierac bo w uno bylo z 5 roznych niestety...

Napisano
  • Autor

> napewno ktos z lodzkiej centomanii ma znizki w intercarsie...ale pamietaj ze musisz miec

> wymontowane sprzeglo i dopiero po takim dobierac bo w uno bylo z 5 roznych niestety...

znizki w IC i nie tylko to mam i ja, ale nie zmienia to zasadniczo sprawy bo i tak sprzeglo kosztuje 200zl

Napisano

> znizki w IC i nie tylko to mam i ja, ale nie zmienia to zasadniczo sprawy bo i tak sprzeglo

> kosztuje 200zl

Jak docisk jeszcze dobry to nabić i smigać, jak nie to tylko nowe za 200 chyba ze od czegoś koło zamachowe pasuje z tańszym sprzęgłem

Napisano

> Jak docisk jeszcze dobry to nabić i smigać, jak nie to tylko nowe za 200 chyba ze od czegoś koło

> zamachowe pasuje z tańszym sprzęgłem

no niesamowite zlosnik.gif

claps.gif

Napisano

> znizki w IC i nie tylko to mam i ja, ale nie zmienia to zasadniczo sprawy bo i tak sprzeglo

> kosztuje 200zl

to na allegro...firmy HART zaczynaja sie od 130 zł...

Napisano
  • Autor

smutno, ale zostala podjeta decyzja o rozstaniu sie z Clipem frown.gif

ile jest warta ta kupa zlomu?

Napisano

> smutno, ale zostala podjeta decyzja o rozstaniu sie z Clipem

> ile jest warta ta kupa zlomu?

To na giełdę z tym, a każda rzecz jest warta tyle ile ktoś jest w stanie zapłacić za nią. Za 1000 powinieneś sprzedać...

Napisano

> smutno, ale zostala podjeta decyzja o rozstaniu sie z Clipem

> ile jest warta ta kupa zlomu?

poka foto...

Ja swoje sprzedałem za 1100zł z progiem do wymiany i dziurką w podłodze. Do samochodu dorzuciłem dobrą parę przednich drzwi. Uno z 1993r 145tysi km silnik 1.1... no i było kilka mankamentów...

Napisano
  • Autor

> To na giełdę z tym, a każda rzecz jest warta tyle ile ktoś jest w stanie zapłacić za nią. Za 1000

> powinieneś sprzedać...

za 1500zl nie moge sprzedac jezdzacego CCSa a za 1000zl ktos wezmie niejezdzace uno?

Napisano

> za 1500zl nie moge sprzedac jezdzacego CCSa a za 1000zl ktos wezmie niejezdzace uno?

Zejdź do 800 icon_rolleyes.gif Może znajdzie się jakiś chętny ok.gif

Napisano
  • Autor

> Zejdź do 800 Może znajdzie się jakiś chętny

prosze, za 800zl zostawiam nawet nowe tarcze, klocki i zaciski

Napisano

> prosze, za 800zl zostawiam nawet nowe tarcze, klocki i zaciski

Ja Ci mówię jak jest frown.gif Audi sprzedawałem poczatkowo za 2.500 zł. Cztery miesiące później posżło za 800 zł sick.gif Najgorsze jest to, że się cieszyłem, że udało mi się to auto sprzedać icon_rolleyes.gif Brutalne ale prawdziwe 20.GIFok.gif

Napisano
  • Autor

> Ja Ci mówię jak jest Audi sprzedawałem poczatkowo za 2.500 zł. Cztery miesiące później posżło za

> 800 zł Najgorsze jest to, że się cieszyłem, że udało mi się to auto sprzedać Brutalne ale

> prawdziwe

ale bierz je za 800. licze sie z taka cena.

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> poka foto...

> Ja swoje sprzedałem za 1100zł z progiem do wymiany i dziurką w podłodze. Do samochodu dorzuciłem

> dobrą parę przednich drzwi. Uno z 1993r 145tysi km silnik 1.1... no i było kilka

> mankamentów...

jest na gieldzie 893goodvibes.gif

Napisano
  • Autor

cos sie za to placi, cos sie dostaje? ile uno na szrocie jest warte? musi byc kompletne czy np mozna wyjac np lampy, kolo zapasowe?

Napisano

> cos sie za to placi, cos sie dostaje? ile uno na szrocie jest warte? musi byc kompletne czy np

> mozna wyjac np lampy, kolo zapasowe?

jeśli oddasz na stację demontażu pojazdu to nic nie płacisz, tylko papier dostajesz od nich, że auto jest zezłomowane. Natomiast jeśli jest wybrakowane to jakoś się dopłaca im za brakujące kilogramy. Ale jest też opcja, że sprzedasz go na szrot na podstawie umowy k-s.... a co oni z nim zrobią- ich sprawa. To tyle wiem na ten temat.

Napisano
  • Autor

> jeśli oddasz na stację demontażu pojazdu to nic nie płacisz, tylko papier dostajesz od nich, że

> auto jest zezłomowane. Natomiast jeśli jest wybrakowane to jakoś się dopłaca im za brakujące

> kilogramy. Ale jest też opcja, że sprzedasz go na szrot na podstawie umowy k-s.... a co oni z

> nim zrobią- ich sprawa. To tyle wiem na ten temat.

tzn co jak mi ktos rozkradnie auto ze zostanie sama buda to jeszcze bede musial doplacic zeby sie tego pozbyc? screwy.gif

Napisano

> tzn co jak mi ktos rozkradnie auto ze zostanie sama buda to jeszcze bede musial doplacic zeby sie

> tego pozbyc?

podobno tak. Przynajmniej mi tak powiedzieli jak się dowiadywałem.

Napisano

> To tyle wiem na ten temat.

więc niewiele wiesz...

można w pełni legalnie zezłomować samą budę nie dopłacając nawet złotówki... dostaje się papier o przyjęciu pojazdu niekompletnego i na podstawie tego pisma wyrejestrowuje sie pojazd...

Napisano

> podobno tak. Przynajmniej mi tak powiedzieli jak się dowiadywałem.

nie wiem gdzie Ty się dowiadywałeś ale nawet w GM masz miejsce gdzie legalnie samą budę oddasz...

Napisano

> nie wiem gdzie Ty się dowiadywałeś ale nawet w GM masz miejsce gdzie legalnie samą budę oddasz...

podobno się dopłaca za brakujące KG... i to miejsce to na żydowskiej jest...

Napisano

> podobno się dopłaca za brakujące KG... i to miejsce to na żydowskiej jest...

byłeś?? pytałeś?? czy pierdoły powtarzasz??

osobiście na Żydowskiej złomowałem uno... Tschoob całkiem niedawno też... ani ja ani On złotówki nie płaciliśmy...

Napisano

> byłeś?? pytałeś?? czy pierdoły powtarzasz??

> osobiście na Żydowskiej złomowałem uno... Tschoob całkiem niedawno też... ani ja ani On złotówki

> nie płaciliśmy...

icon_eek.gif

Ale oddawaliście cały czy samą budę?

Napisano

> Ale oddawaliście cały czy samą budę?

samą budę

Napisano

> samą budę

aż normalnie mnie swędzi zadzwonić i się spytać...

Napisano

> Ale oddawaliście cały czy samą budę?

sama gola buda...nawet bak wykrecilem zeby.GIF bylem pare dni temu,juz poszla na zyletki smile.gif

Napisano

> aż normalnie mnie swędzi zadzwonić i się spytać...

nie dzwon,lepiej podjechac i pogadac,przez tel nie sa chetni udzielac takich informacji smile.gif

Napisano

> nie dzwon,lepiej podjechac i pogadac,przez tel nie sa chetni udzielac takich informacji

sobie nawet wyobraź, że nie muszę podjeżdżać, mam tak blisko, że sobie kiedyś podejdę zeby.GIF

Napisano

> sobie nawet wyobraź, że nie muszę podjeżdżać, mam tak blisko, że sobie kiedyś podejdę

to jak masz tak blisko to do blue city spod szrotu jechalem 30 minut....a na spota nigdy nie docierasz...

Napisano

> to jak masz tak blisko to do blue city spod szrotu jechalem 30 minut....a na spota nigdy nie

> docierasz...

panowie - przypominam że tu kącik techniczny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.