Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Muzea lub kolekcje ze starą techniką

Featured Replies

Napisano

witajcie

Byłem już w Otrębusach ale bardzo mało tam było sprzętów, macie jakieś namiary na tego typu atrakcje? Może być w dowolnym miejscu w kraju no i ważne żeby było czynne w soboty lub niedziele.

Jeśli będziecie zainteresowani zamieszczę wieczorem fotki grinser006.gif urzekł mnie fiat multipla oraz stare mini

Napisano
  • Autor

> A pożarnictwa może być

wszystko co tylko ma 2 koła lub więcej grinser006.gif

Napisano

> wszystko co tylko ma 2 koła lub więcej

Muzeum Nietypowych Rowerów, polecam, można nawet pojeździć cool.gif

Polecam przejażdżkę zwłaszcza TYM 893goodvibes.gif

Napisano

> witajcie

> Byłem już w Otrębusach ale bardzo mało tam było sprzętów, macie jakieś namiary na tego typu

> atrakcje? Może być w dowolnym miejscu w kraju no i ważne żeby było czynne w soboty lub

> niedziele.

> Jeśli będziecie zainteresowani zamieszczę wieczorem fotki urzekł mnie fiat multipla oraz stare

> mini

muzeum pozarnictwa w myslowicach, muzeum inzynierii miejskiej w krakowie, muzeum lotnictwa w krakowie, muzeum mot w zabrzu, skanseny kolejnictwa (jaworzyna, koscierzyna, gryfice, wawa, chabówka), muzeum przy weglowej w bialymstoku...tak na szybko

Napisano

> W Krakowie też mamy. Wstyd się przyznać, ale jeszcze nie byłem - Muzeum Inżynierii Miejskiej

to idz koniecznie grinser006.gif

przypomnialo mi sie muzem w ustroniu - "rdzawe diamenty" z ciekawą kolekcją starych motocykli

Napisano

> to idz koniecznie

> przypomnialo mi sie muzem w ustroniu - "rdzawe diamenty" z ciekawą kolekcją starych motocykli

Powoli się odchamiamy z żoną. Ale ostatnio na nocy muzeów brakło czasu żeby odwiedzić ten przybytek, podczas ostatniej nocy naukowców ostatnie zwiedzanie było chyba o 21, a dopiero o 22 mogliśmy jechać. Trzeba się będzie chyba wybrać w dzień, a nie czekać na kolejną akcję pt.: "Noc czegoś tam".

Napisano

Białystok ul. Węglowa ok.gif W niedzielę bywa czynne kiedy są dni otwarte. Można się wtedy również czymś przejechać grinser006.gif Informacje dostępne tu waytogo.gif

Napisano

> Byłem już w Otrębusach ale bardzo mało tam było sprzętów, macie jakieś namiary na tego typu

> atrakcje? Może być w dowolnym miejscu w kraju no i ważne żeby było czynne w soboty lub

> niedziele.

Polecam:

http://www.sdtb.de/Englisch.55.0.html

ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.