Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konik - cos dla ciebie :-)

Featured Replies

Napisano

> Czyn swa powinnosc

ruscy mają takie przystawki seryjnie produkowane do Nivy, wjeżdżasz na toto, mocujesz koła do rolek i masz przeniesienie napędu na gąsienice ;-)

Napisano

> ruscy mają takie przystawki seryjnie produkowane do Nivy, wjeżdżasz na toto, mocujesz koła do rolek

> i masz przeniesienie napędu na gąsienice ;-)

A tutaj przyrząd do przetaczania wagonów.

Specjalna platforma zbudowana na zamówienie przez jakąś firmę. Źródłem napędu miał być wózek widłowy ale ostatecznie nawet malucha udało się dopasować.

Napisano

> ruscy mają takie przystawki seryjnie produkowane do Nivy, wjeżdżasz na toto, mocujesz koła do rolek

> i masz przeniesienie napędu na gąsienice ;-)

a jak sie tym skreca? hmm.gif

Napisano

> a jak sie tym skreca?

Tak samo jak czołgiem? hmm.gif Jedna gąsienica kręci się szybciej, druga wolniej i skręca grinser006.gifok.gif

Napisano

> Jedna gąsienica kręci się szybciej, druga wolniej i skręca

to wiem zlosnik.gif chodzi mi konkretne rozwiązanie po przeniesieniu napędu z kół samochodywych przez rolki na gąsiennice, kola samochodowe lewe i prawe kręca się z podobną prędkością, jak zorbili żeby gąsiennice przy skęcaniu kręciły się z różną?

Napisano

> to wiem chodzi mi konkretne rozwiązanie po przeniesieniu napędu z kół samochodywych przez rolki na

> gąsiennice, kola samochodowe lewe i prawe kręca się z podobną prędkością, jak zorbili żeby

> gąsiennice przy skęcaniu kręciły się z różną?

To już zapewne jakieś cwane rozwiązania konstrukcyjne, które umożliwiają przekazanie odpowiedniej prędkości obrotowej na gąsienice w zależności od skrętu przednich kół grinser006.gifok.gif Ale dokładnie jak to wygląda to nie wiem waytogo.gif

Napisano

> To już zapewne jakieś cwane rozwiązania konstrukcyjne, które umożliwiają przekazanie odpowiedniej

> prędkości obrotowej na gąsienice w zależności od skrętu przednich kół Ale dokładnie jak to

> wygląda to nie wiem

A zwykły mechanizm różnicowy i osobne hamulce na lewą i prawą stroną nie wystarczą?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.