Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

laczek od handlarza

Featured Replies

Napisano

Witam,

Kolega jak kupował nową Octavię to sprzedawca w salonie zachwalał, że to prawie VW i nie ma sensu przepłacać.

Jak po miesiącu wrócił na lawecie z uszkodzoną skrzynią biegów w ramach gwarancji, to na stwierdzenie, że to prawie VW miał być, sprzedawca odrzekł, że to przecież tylko skoda ...

Pozdrawiam MK

Napisano

> Jedyne co bym z tej Octy wziął do mojego Lacetti, to silnik 1,8T

Ja wziąłbym w pakiecie z bagażnikiem i formą jego otwierania (liftback). smile.gif

Napisano

Teraz wprowadzają do sprzedaży Octavię Tour II generacji (wygląda jak Octavia II przed FL). W OT I faktycznie było mało miejsca (zwłaszcza w tyłu), ale ta "dwójka" już jest całkiem, całkiem. Tak jak napisał Kolega Nuki_tsw sposób otwierania bagażnika oraz jego pojemność (ok. 580 l) to naprawdę bardzo duży plus tego samochodu.

pozdrawiam

EDIT: Odnośnie wersji SX, dzisiaj się pojawiło takie oto ogłoszenie: SX. Może ktoś skorzysta.

Napisano

> EDIT: Odnośnie wersji SX, dzisiaj się pojawiło takie oto ogłoszenie: SX. Może ktoś skorzysta.

Nie ma słowa na temat bezwypadkowości auta (jest wystawiony w kilku miejscach) a tak przy okazji - 4 poduszki to nie był standard? Sx czyli halogeny i tylne szyby elektryczne w stosunku do se czy jest coś jeszcze więcej ?

Napisano

> Nie ma słowa na temat bezwypadkowości auta (jest wystawiony w kilku miejscach) a tak przy okazji -

> 4 poduszki to nie był standard? Sx czyli halogeny i tylne szyby elektryczne w stosunku do se

> czy jest coś jeszcze więcej ?

Ma srebrne listwy w środku, co wg mnie, jak na ten rocznik jest dość dziwne. Zwykle były listwy czarne, albo takie pseudodrewno, jak mam ja w CDX. Srebrne listwy na desce i boczkach spotkałem dopiero w sedanie z chyba 2007 roku.

Napisano

>Witam, a czy ten rocznik nie miał przypadkiem prostokątnych nawiewów powietrza w desce rozdzielczej. Jeśli tak, to deska jest z nowszego modelu spy.gif.

Napisano

> Witam, a czy ten rocznik nie miał przypadkiem prostokątnych nawiewów powietrza w desce

> rozdzielczej. Jeśli tak, to deska jest z nowszego modelu .

prostokątne ma sedan

okrągłe ma hatch i kombi

Napisano

> Ma srebrne listwy w środku, co wg mnie, jak na ten rocznik jest dość dziwne. Zwykle były listwy

> czarne, albo takie pseudodrewno, jak mam ja w CDX. Srebrne listwy na desce i boczkach

> spotkałem dopiero w sedanie z chyba 2007 roku.

koniec 2006 juz sie pojawialy

Napisano

> Ale w 2004 nie za bardzo.

Hehehe a moj laczek ma teraz tapicere z sedana i poduszki - to beda mieli zagadke fotkowi ogladacze hahaha.gifbusted.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.