Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

dysza mgłowa w uniaku

Featured Replies

Napisano

temat kilkukrotnie wałkowany i z różnymi efektami końcowymi

zafundowałem mojemu Uno taką właśnie dyszę i pragnę się podzielić krótkim oraz prostym manualem smile.gif

wszystko na FU pod TYM LINKIEM

Napisano

> temat kilkukrotnie wałkowany i z różnymi efektami końcowymi

> zafundowałem mojemu Uno taką właśnie dyszę i pragnę się podzielić krótkim oraz prostym manualem

> wszystko na FU pod TYM LINKIEM

no fajnie ok.gif

dałbyś radę zmontować jakiś filmik jak z efektywnością ?

Napisano
  • Autor

myślałem o filmiku, bo fotka tego nie oddaje

rozprysk na szybie przy oryginalnej uniakowskiej pompce jest klinem o rozwarciu ok 90* i bardzo dobrze moczy szybę wink.gif

Napisano

muszę to na żywo zobaczyć albo filmik... dla porównania z 6 dyszami u mnie uzbroj_zlo.gif

Napisano

> myślałem o filmiku, bo fotka tego nie oddaje

> rozprysk na szybie przy oryginalnej uniakowskiej pompce jest klinem o rozwarciu ok 90* i bardzo

> dobrze moczy szybę

a jak to zachowuje się przy trzycyfrowych prędkościach?

dolatuje we wszystkie miejsca na szybie?

pozdr

Napisano
  • Autor

dzisiaj próbowałem przy niewiele ponad 100 i było rewelacyjnie smile.gif kiedy przy oryginalnej na postoju pryskało u góry szyby, a przy szybkiej jeździe w dole, to teraz jest niewiele niżej i mogę powiedzieć o tym, że mam spryskiwacz

na pewno wydajniejsza pompka dała bylepszą 'mgłę'

fenix, Twoje 6 lejących strug to inna bajka, ale w dalszym ciągu leją na szybę kupę wody i zbierasz to z niej wycieraczką bez namoczenia

teraz mam spryskaną i umytą szybę, a regulacja zawsze pozwoli na dobranie odpowiedniego ustawienia

Napisano

> zafundowałem mojemu Uno taką właśnie dyszę i pragnę się podzielić krótkim oraz prostym manualem

pad.gifribbon.gif Od dłuższego czasu o tym myślę, ale z taką pomocą jakoś motywacji mi przybyło w milisekundzie! Muszę to mieć!

Napisano

noo gadżet godny uwagi, szczegulnie za takie pieniąse yikes.gif

tylko mam takie pytanie, czy to spasi do każdego modelu uniaka a dokładnie chodzi mi o 1.0 FIRE?

Napisano

> noo gadżet godny uwagi, szczegulnie za takie pieniąse

> tylko mam takie pytanie, czy to spasi do każdego modelu uniaka a dokładnie chodzi mi o 1.0 FIRE?

właśnie nie, spasi tylko do 1.4 nieFIRE

faint.gif

Napisano

> właśnie nie, spasi tylko do 1.4 nieFIRE

offtopic.gifnono.gif

Napisano

> widziałem

> tylko nic nie widać

Masz cos nie tak ?

Siedze na e90 i nie mam podgladu na wszystko jak na lapku

Pamietam ze jakosc byla marna - 6630 ale bylo widac dzialanie - gdzie , jak pryska itp

Napisano

dobry patent ok.gif

jak sobie wspomne uno zimową porą i ilości płynu do spryskiwaczy jakie mi szły angryfire.gif jak by ktoś kran odkręcił

Napisano
  • Autor

> Od dłuższego czasu o tym myślę, ale z taką pomocą jakoś motywacji mi przybyło w

> milisekundzie! Muszę to mieć!

roboty dużo nie ma, a uzywanej dyszy na szrocie też niewarto szukać, bo wezmą dychę, a moze być zasyfiona i długo nie podziała

> noo gadżet godny uwagi, szczegÓlnie za takie pieniąse

> tylko mam takie pytanie, czy to spasi do każdego modelu uniaka a dokładnie chodzi mi o 1.0 FIRE?

z taką ortografią nie licz na sensowne odpowiedzi jaką widać powyżej wink.gif

podszybia w Uno są takie same, więc przeróbka uniwersalna, nawet dla każdego samochodu, gdzie nie trzeba robić tego w blasze, bo powiększa koszty i nakład pracy

> dobry patent

> jak sobie wspomne uno zimową porą i ilości płynu do spryskiwaczy jakie mi szły jak by ktoś kran

> odkręcił

zdecydowanie racja

obecnie chcę wypryskać zbiornik letniego płynu i jest problem sick.gif bo pojawiło się ekonomiczne spryskiwanie szyby czołowej cfaniak.gif

Napisano

> obecnie chcę wypryskać zbiornik letniego płynu i jest problem bo pojawiło się ekonomiczne

> spryskiwanie szyby czołowej

Myślę, że spokojnie można by ogłosić konkurs na jak najszybsze zużycie płynu letniego za pomocą spryskiwacza mgłowego. Nawet bez nagród zainteresowanie gwarantowane...

Np ja odkręciłbym lusterko, żeby sobie je umyć tym letnim płynem w mgielnym stanie skupienia.

(Wygrałem coś?)

Napisano

Wpisz "1Z0 955 985" w Googla - co wyskoczy - Strona UKP zlosnik2.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.