Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Renault Grandtour 1.5D czy Hyundai i30CW 1.6D

Featured Replies

Napisano

Witam,

w poszukiwaniu kolejnego autka rodzinnego zostały mi te 2 modele - cena Renault znacznie wyższa - porównywałem wyposażenie Dynamic Renault i Comfort Hyundai

Co koledzy polecają - bo spalanie też wygląda podobnie (no i jeszcze ta 5 letnia gwarancja Koreańczyka )

Napisano

> Witam,

> w poszukiwaniu kolejnego autka rodzinnego zostały mi te 2 modele - cena Renault znacznie wyższa -

> porównywałem wyposażenie Dynamic Renault i Comfort Hyundai

> Co koledzy polecają - bo spalanie też wygląda podobnie (no i jeszcze ta 5 letnia gwarancja

> Koreańczyka

co to za Renault Grandtour ?

nie znam takowego.

niewiem.gif

Napisano

> co to za Renault Grandtour ?

> nie znam takowego.

Ba, takiego modelu nawet google nie zna... zlosnik.gif

Napisano

> co to za Renault Grandtour ?

> nie znam takowego.

Kombi na bazie Clio zlosnik.gif

Ja bym się sekundy nie zastanawiał, mając wybór między droższym autem klasy B a tańszym kompaktem...

Napisano

> Kombi na bazie Clio

A może megane kombi?

A może laguna kombi?

Dlaczego akurat Clio?

Napisano

> A może megane kombi?

> A może laguna kombi?

> Dlaczego akurat Clio?

Przepraszam, masz rację , to będzie megane- sprawdziłem w konfiguratorze Renault, że clio kombi nie występuje w wersji wyposażeniowej "Dynamique". Laguna na pewno nie, w wersji "Dynamique" nie występuje z pyrkawką 1.5 DCi.

Tak czy owak, brałbym Hyundaia.

Napisano

> Tak czy owak, brałbym Hyundaia.

Ja chyba też,

Napisano

> Witam,

> w poszukiwaniu kolejnego autka rodzinnego zostały mi te 2 modele - cena Renault znacznie wyższa -

> porównywałem wyposażenie Dynamic Renault i Comfort Hyundai

> Co koledzy polecają - bo spalanie też wygląda podobnie (no i jeszcze ta 5 letnia gwarancja

> Koreańczyka )

Bierz i30. Jak renata to tylko z silnikiem 1.9D

Napisano

> Co koledzy polecają

Od prawie pół roku jeżdżę i30cw i złego słowa nie mogę powiedzieć na to autko. Naprawdę fajne jak na swoją klasę. Nic nie stuka, leje się i jeździ.

Ja nie zastanawiał bym się nad wyborem.

Napisano

>Nic nie stuka, leje się i jeździ.

A co ma stukać w nowym aucie? Po to się kupuje nowe aby właśnie lać i jeździć. hehe.gif

Napisano

> A co ma stukać w nowym aucie? Po to się kupuje nowe aby właśnie lać i jeździć.

I tutaj jesteś w wielkim błędzie... nowe auto wcale nie gwarantuje beztroskiej i spokojnej jazdy.

Napisano

> I tutaj jesteś w wielkim błędzie... nowe auto wcale nie gwarantuje beztroskiej i spokojnej jazdy.

Zgadza się, w rocznej Octavii (I) Tour klocki lubią popiskiwać.

Napisano

siedzialem w megance grandtour. autko bylo delikatnie bite, ale to inna bajka. nie wiem jak i30 ale dla mnie jakosc plastikow w megan byla tragiczna. wydaje mi sie ze juz w pierwszym modelu bylo lepiej. tak wiec jesli zwracasz uwage na takie detale to moze i30 bedzie lepszy bo jak dla mnie dyskwalifikacja megana za plastiki.

Pozdrawiam

Paweł

Napisano

Nie wiem w jakiej wersji siedziałeś ale Dynamique mojego teścia ma plastiki bardzo fajne, miękkie. Właśnie ze względu na wnętrze jak i wygląd ogólny kupiliśmy Megane.

Napisano
  • Autor

>dziękuje za wszystkie opinie są dla mnie bezcenne

choć zastanawiam się czy nie dolożyć do Hyundaia IX35 1,7 CRDI a dla niego tylko konkurencyjny jest Nissan Quahqai 1.5 lub Mitsubishi ASX

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.