Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GP Korei Południowej - dyskusja

Featured Replies

Napisano

> W Singapurze po 6 godz. od ustania opadów tor był jeszcze mokry...

> Po za tym chodzi mi bardziej o zmycie gumy.

sądzilem ze moze masz niusa iz to monsun ktory bedzie padal nastepne 18h wink.gif

Napisano

> Pada deszcz - więc na starcie wszyscy będą mieli (raczej) równe szanse

Mam nadzieję żre jednak będzie różnica. Moje typowanieklery się na tym opiera. Poza tym ciekawe będzie też jak będą wjeżdżać do pit stopu. Widać ze jest to problematyczne grinser006.gif

Napisano

> Poza tym ciekawe

> będzie też jak będą wjeżdżać do pit stopu. Widać ze jest to problematyczne

Idiotycznie zaprojektowane.

Ale moze to tylko pierwsze wrazenie.

Napisano

> Chyba nadchodzi najbardziej oczekiwane GP sezonu - zupełna niewiadoma - wyścig na torze którego

> żaden z kierowców nie zna.

I jeszcze w deszczu zlosnik.gif

Napisano

> I jeszcze w deszczu

jak sie zacznie wyścig to coś mi się wydaję że będą niezłe jaja biglaugh.gif

Napisano

no i fajnie-można wstawać i jeść śniadanie yay.gif

Napisano

> jak sie zacznie wyścig to coś mi się wydaję że będą niezłe jaja

Ciekawe czy sie wogle zacznie frown.gif

Napisano

> Ciekawe czy sie wogle zacznie

podobno maja kilka minut na start inaczej skończą jak bedzie ciemno

Napisano

> podobno maja kilka minut na start inaczej skończą jak bedzie >ciemno

Komentator BBC mówił, że Kubica pewnie chciałby jechać, dla samego sprawdzenia swoich możliwości, a za chwilkę dostali informacje, że Kubica i Hamilton mówili do inżynierów, że jest słaba widoczność, ale mogą jechać hahaha.gif

Napisano

> Komentator BBC mówił, że Kubica pewnie chciałby jechać, dla samego sprawdzenia swoich możliwości, a

> za chwilkę dostali informacje, że Kubica i Hamilton mówili do inżynierów, że jest słaba

> widoczność, ale mogą jechać

czubki screwy.gif

grinser006.gif

ps: safety carem ładnie pocinał po torze food.gif

Napisano

> za chwilkę dostali informacje, że Kubica i Hamilton mówili do inżynierów, że jest słaba

> widoczność, ale mogą jechać

narwańce cool.gif

Napisano

> narwańce

Lewis wlasnie powiedzial ze to sa warunki na przejsciowki biglaugh.gif

Napisano

> Lewis wlasnie powiedzial ze to sa warunki na przejsciowki

safety car zjeżdża food.gif

schumacher szaleje shocked.gif

Napisano

> safety car zjeżdża

> schumacher szaleje

ladnie Schumi idzie.. co z Robertem?

Napisano

no i Webber pojechał grinser006.gif

Napisano

> ladnie Schumi idzie.. co z Robertem?

o kur.... alez szkoda Webbera frown.gif

Napisano

> o kur.... alez szkoda Webbera

widać było ze załapał pobocza frown.gif

Napisano

> widać było ze załapał pobocza

chyba nie potrzebnie dal w palnik na tarce.. po dziabnieciu w bande nie mial jakos koszmarnie rozwalonego bolidu, ale niestety Nico sie nie zmiescil i mu upitolil dupsko.

martwi mnie slabsza jazda Roberta, Schumi bardzo szybko zaczal mu odchodzic

Napisano

> chyba nie potrzebnie dal w palnik na tarce.. po dziabnieciu w bande nie mial jakos koszmarnie

> rozwalonego bolidu, ale niestety Nico sie nie zmiescil i mu upitolil dupsko.

> martwi mnie slabsza jazda Roberta, Schumi bardzo szybko zaczal mu odchodzic

Ale chłopaki w końcówce stawki też nieźle wariują hehe.gif

Napisano

Realizator jakoś nie pokazuje RK. Już jest na 6tym miejscu, a nie widziałem żadnego z wyprzedzania. no.gif

Napisano

> Realizator jakoś nie pokazuje RK. Już jest na 6tym miejscu, a nie widziałem żadnego z wyprzedzania.

Juz 9 wink.gif Pietrov za to na 7!

Mechanicy Ferrari i Renault chyba razem zabalowali wczoraj na imprezce biglaugh.gif

Napisano

> Juz 9 Pietrov za to na 7!

> Mechanicy Ferrari i Renault chyba razem zabalowali wczoraj na imprezce

Oglądałem jednym okiem - to Roberta czy Pietie chcieli mechanicy wypuścić na staranowanie znowu w Pit Lane?

No ale widać że świeży tor i błotko z poboczy płynie. Wyścigówki dawno takie utaplane nie były w czasie wyścigu.

Napisano

> Oglądałem jednym okiem - to Roberta czy Pietie chcieli mechanicy wypuścić na staranowanie znowu w

> Pit Lane?

> No ale widać że świeży tor i błotko z poboczy płynie. Wyścigówki dawno takie utaplane nie były w

> czasie wyścigu.

O i Pietia taranem wziął bandy panic.gif

Napisano

> O i Pietia taranem wziął bandy

a tak se pomyslalem ze cos sie dzieje z bryka Vettela skoro mowi ze mu ciemno rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

I drugi bedbull nie dojedzie...widać było, jakby uszkodził podłogę, mocno się iskrzyło z pod auta-czyżby przytarł o jakąś tarkę hmm.gif

Napisano

> I drugi bedbull nie dojedzie...widać było, jakby uszkodził podłogę, mocno się iskrzyło z pod

> auta-czyżby przytarł o jakąś tarkę

wydaje mi sie ze najpierw pojawil sie dym

Sutil jechal jak ostatni kretyn

Napisano

> wydaje mi sie ze najpierw pojawil sie dym

> Sutil jechal jak ostatni kretyn

Za to "szumi" całkiem fajnie pojechał

Napisano

> wydaje mi sie ze najpierw pojawil sie dym

zakładając że to awaria silnika - to już jego ostatni? cfaniaczek.gif

Napisano

> Robert sie obudził

Ja bym powiedzial ze reszcie skonczyly sie opony.. slaby wyscig Roberta

Napisano

> Ja bym powiedzial ze reszcie skonczyly sie opony.. slaby wyscig Roberta

Też tak myślę.

Ale fajnie widać jak w kamerach ISO podciągnęli - ciemno już tam musi być....

Napisano

> Ja bym powiedzial ze reszcie skonczyly sie opony.. slaby wyscig Roberta

Dobry wyścig, bo potrafi dojechać do mety, a nie wszyscy tak umieją zlosnik.gif

pietrov jest mistrzem szybkiej i krótkiej jazdy hehe.gif

Napisano

> o kur.... alez szkoda Webbera

Dlaczego? Szkoda Rosberga.

Na rozbicie sie Webbera wplyw mial tylko on sam.

Napisano

> Realizator jakoś nie pokazuje RK. Już jest na 6tym miejscu, a nie widziałem żadnego z wyprzedzania.

Bo dzis wyprzedzali jego.

Dwa wyjatki kiedy Hul i Bar wyjechali poza tor.

Napisano

> Dlaczego? Szkoda Rosberga.

> Na rozbicie sie Webbera wplyw mial tylko on sam.

Szkoda mi bylo Webbera w kontekscie tego ze Vettel odrobil by straty... teraz juz mi go nie szkoda skoro zwyciezyl Alonso biglaugh.gif

Napisano

> Szkoda mi bylo Webbera w kontekscie tego ze Vettel odrobil by straty... teraz juz mi go nie szkoda

Niech nie narzeka.

Pofarcilo mu sie ze startem za safety carem. rotfl.gif

Napisano

> Dobry wyścig, bo potrafi dojechać do mety, a nie wszyscy tak >umieją

w sumie racja. W generalce wyprzedził Rosberga.

Napisano

Borówa to już powinien na emeryturę iść. Jak Sutil z Kobayashim walczyli to on gadał cały czas,że to Vettel,a potem,że Vettel zrobił najszybsze kółko. facepalm.gif

Napisano

> w sumie racja. W generalce wyprzedził Rosberga.

to akurat czysty fart

niestety Robert znow ma walecznosc zero. Jedyne co nalezy mu przyznac to spokoj grabarza (niech inni sie rozbijaja zlosnik.gif) i refleks przy cudzych bledach. Ale czy to jest mentalnosc mistrza? No chyba ze liczy na oferty wystapienia w spotach firm ubezpieczeniowych zlosnik.gif

Napisano

> to akurat czysty fart

a raczej niefart Rosberga oslabiony.gif

Z jednej strony nie pokazał walki, nikogo nie wyprzedził, ale z czy np. Alonso wyprzedził kogoś (poza Hamiltonem, który wyjechał poza tor)? Jechał równym tempem i dojechał na p5. Liczy się rezultat.

Inną kwestią jest, że przygotowywali auto na suchy tor, byli bardzo szybcy na prostych, ale wolni na zakrętach. Dziś ta prędkość na nic się nie przydała (średnia prędkość Alonso-109,9km/h).

Napisano

Robert bez szału ale konsekwentnie. Tak jakby czekał aż inni się "wypstrykają". W sumie dało mu to awans o 3 oczka. Schumi pokazał że "dziadek" też potrafi jeździć. Od kilku wyścigów zadziwia mnie Hulkenberg jako debiutant w F1. IMHO ma lepszy debiut niż Kobayashi.

Napisano

nieobejrzałem bo byłem na szkoleniu, ale na komórce uruchomiłem sobie mobile-live-timing biglaugh.gif i na bieżąco ekipę informowałęm co się dzieje

jutro o 16.30 na polsat sport extra jest powtórka wyścigu - to sobie obejrzę co się działo

Napisano

Po każdym zjeździe SC Robert zostawia za dużo miejsca przed sobą, jest za daleko bolidu z przodu i nie może zbytnio atakować. Zauważyliście to?

Napisano

Webber to jest dla mnie największa panienka z całej stawki. Szlag mnie trafiał, gdy znowu latał po gridzie i wszędzie mówił o fatalnych warunkach - łącznie z tym, że poskarżył się Charliemu. To samo, gdy stali z Alonso i podszedł do nich Meylander.

Świetne było zagranie z Lewisem - specjalnie publiczności dano do zrozumienia o co komu tutaj chodzi. Lewis się skarżył, że już jeździli w gorszych warunkach hehe.gif

Jeszcze później Vettel, że robi się ciemno na co Lewis, że jest ok. Mistrz rotfl.gif

Panienkom dziękujemy, niedługo tylko na suchym będą chcieli jeździć.

Co do Roberta - trudno cisnąć jak samochód nie jedzie. Button miał dzisiaj jeszcze większe problemy.

Napisano

> Jeszcze później Vettel, że robi się ciemno na co Lewis, że jest ok. Mistrz

Gdzieś w necie czytałem że Vettel miał przyciemnioną szybkę od kasku, więc może jest w tym coś więcej niiż tylko część strategii.

Napisano

> Gdzieś w necie czytałem że Vettel miał przyciemnioną szybkę od kasku, więc może jest w tym coś

> więcej niiż tylko część strategii.

Bez przesady, tylko jedna szybkę ma ?? zlosnik.gif Padało przecież od początku, zmienić można było.

Napisano

> Gdzieś w necie czytałem że Vettel miał przyciemnioną szybkę od kasku, więc może jest w tym coś

> więcej niiż tylko część strategii.

Nie kupuję tego od tych frajerów. Nie chcieli od początku tego GP bo było to im na ręke.

Napisano

> Nie kupuję tego od tych frajerów. Nie chcieli od początku tego GP bo było to im na ręke.

to nie frajerstwo, tylko kombinatorstwo .... tak samo jak team orders. nic nie poradzisz... walka toczy sie o gruba kase

Napisano

> Nie kupuję tego od tych frajerów. Nie chcieli od początku tego GP bo było to im na ręke.

każdy ma inny punkt widzenie w zależności od tego, gdzie akurat "był" wtedy w klasyfikacjach skromny.gif. Przecież jasne jest, że Vet chciał jak najszybciej końca, wiedząc, że po pierwsze teraz jest na pierwszym i daje mu to prowadzenie a po drugie, że kurcze coś jest nie tak z autem (wiedzieli już właśnie prawdopodobnie wtedy), Ham chciał się ścigać, bo im więcej, tym więcej szans, że zdobędzie większą ilość punktów - no i tak właśnie było ok.gifno.gif.

Czego w tym nie rozumieć? Każdy dbał w jakiś tam sposób o swoje interesy grinser006.gif

Tak na marginesie, to czy powinno się zacząć wyścig czy też nie, powinno się sprawdzić na poziomie rozmów teamów ze stawki, która już nie walczy o mistrzostwo, a więc ROS, MSC i KUB ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.