Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GP Korei Południowej - dyskusja

Featured Replies

Napisano

> to nie frajerstwo, tylko kombinatorstwo .... tak samo jak team orders. nic nie poradzisz... walka

> toczy sie o gruba kase

I tak nie ma to znaczenia... liczą się punkty hehe.gif

Ale jestem ciekawy tych 2 ostatnich wyścigów.... oj będzie się działo.... może ktoś będzie musiał kogoś staranować tak aby poprawić bilans zlosnik.gif ja obstawiam Masę... jako kamikadze numer 1 hehe.gif

Napisano

> Tak na marginesie, to czy powinno się zacząć wyścig czy też nie, powinno się sprawdzić na poziomie

> rozmów teamów ze stawki, która już nie walczy o mistrzostwo, a więc ROS, MSC i KUB

dokładnie, bo oczywistym było, że rbl będzie chciał zakończyć przed startem - duże ryzyko, że się wypstrykają nawzajem hehe.gif

i stało się to czego się bali ok.gif

znowu ham i alo mieli parcie na jazdę, więc podpuszczali sędziów hehe.gif

inna sprawa że warunki nie były tragiczne i powinni przejechać jeszcze kilka kółek za SC, co osuszyło by trochę tor i drive.gif

czekanie godzinę na lepsze warunki chyba trochę bez sensu icon_rolleyes.gif

swoją drogą, wyścig max 2h, a tu od startu do mety minęło ponad 3h hmm.gif

jeśli chodzi o Roberta, szkoda tak zachowawczej jazdy, jakby nie trochę szczęścia - odpadnięcie 3 bolidów z czołówki, zjechane opony w Williamsach, to byłby poza 10 hmm.gif

może i auto miał ustawione na suchy tor, ale to i tak nie tłumaczy tak słabej jazdy

Napisano

> może i auto miał ustawione na suchy tor, ale to i tak nie tłumaczy tak słabej jazdy

tlumaczy, tlumaczy - dobrze wiemy ze Robert potrafi jezdzic w takich warunkach, ale jesli walczyl o to aby utrzymac sie na torze to znaczy ze naprawde mial zle ustawiony bolid...

Quote:

To był długi, trudny wyścig, podzielony na dwie połowy - relacjonował kierowca Renault. - Pierwsza część była dla mnie bardzo trudna, ponieważ miałem ogromne problemy z rozgrzaniem opon. Nie miałem żadnej przyczepności i nie mogłem naciskać. Po prostu koncentrowałem się na utrzymaniu samochodu na torze.

Napisano

> swoją drogą, wyścig max 2h, a tu od startu do mety minęło ponad 3h

liczy się czas od drugiego startu za safety carem do końca, wyszło 2 godziny i minuta grinser006.gif, a więc praktycznie idealnie hehe.gif

Napisano

> Ale jestem ciekawy tych 2 ostatnich wyścigów.... oj będzie się działo.... może ktoś będzie musiał

> kogoś staranować tak aby poprawić bilans ja obstawiam Masę... jako kamikadze numer 1

Będzie się działo nawet z tego względu że BabySchumacher nie ma już ani jednego zapasowego silnika. Ciekaw jestem czy ta awaria w Korei nie miała związku z silnikiem. Może być 10 miejsc w plecy na starcie a wtedy to już zwieracze mogą puszczać cfaniaczek.gif

Napisano

> Będzie się działo nawet z tego względu że BabySchumacher nie ma już ani jednego zapasowego silnika.

> Ciekaw jestem czy ta awaria w Korei nie miała związku z silnikiem. Może być 5 miejsc w plecy

> na starcie a wtedy to już zwieracze mogą puszczać

no wlasnie - jest gdzies info czy bedzie musial zmienic silnik i czy w zwiazku ze zmiana zostanie cofniety? bo narazie czytam tylko domysly, wiec moze to tylko plotki?

Napisano

> liczy się czas od drugiego startu za safety carem do końca, wyszło 2 godziny i minuta , a więc

> praktycznie idealnie

chyba że tak ok.gif

widać było, że faktycznie kończyli po ciemku spineyes.gif

Napisano

> no wlasnie - jest gdzies info czy bedzie musial zmienic silnik i czy w zwiazku ze zmiana zostanie

> cofniety? bo narazie czytam tylko domysly, wiec moze to tylko plotki?

Tutaj jest tylko potwierdzenie że to była awaria silnika. Co ciekawe Webber też mógł uszkodzić motor podczas uderzenia cfaniaczek.gif

Napisano

> Tutaj jest tylko potwierdzenie że to była awaria silnika. Co ciekawe Webber też mógł uszkodzić

> motor podczas uderzenia

Swoją drogą ciekawe są komentarze internautów pod tym artykułem. hehe.gif

Quote:

Żadna wygrana polaka nie cieszy tak jak przegrana Vettela

Napisano

> Swoją drogą ciekawe są komentarze internautów pod tym artykułem. Quote:

> Żadna wygrana polaka nie cieszy tak jak przegrana Vettela

A to ma za to co powiedział ostatnio po wyścigu smiejąc się z Kubka.... tak wtedy sobie pomyślałem .... poczekaj doigrasz sie zlosnik.gif a teraz sam nie dał rady bez silnika dojechać hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

> A to ma za to co powiedział ostatnio po wyścigu smiejąc się z Kubka.... tak wtedy sobie pomyślałem

> .... poczekaj doigrasz sie a teraz sam nie dał rady bez silnika dojechać

No właśnie. Ja tam Vettela ani przez moment nie żałuję. Z jego dziecinną psychiką bardziej nadaje się do rywalizacji na karuzeli niż w Formule 1 zlosnik.gif Tak na marginesie, oglądając wyścig od czasu do czasu przełączam sobie na niemiecki RTL, tam też to transmitują. Niemcy są już tak nastawieni na Vettela, że aż żal to oglądać. Sebastian to, Sebastian tamto... Musieli się mocno wkurzyć po ostatnim weekendzie. hehe.gif

Napisano

> od czasu

> do czasu przełączam sobie na niemiecki RTL, tam też to >transmitują. Niemcy są już tak

> nastawieni na Vettela, że aż żal to oglądać. Sebastian to, >Sebastian tamto... Musieli się

> mocno wkurzyć po ostatnim weekendzie.

są tak nastawieni, jak każda inna nacja do swojego rodaka, który ma możliwość zostania mistrzem hehe.gif. Nie przesadzaj, nie byli jakoś ekstra na niego nastawieni icon_rolleyes.gif, standard, nie widziałem jakiś mocnych zakrzywień w stronę vettela. Potem fajny wywiad z nim zrobili, ogólnie komentatorzy na rtl a na polsacie to porównanie jak merc do malucha hehe.gif

Napisano

Potem fajny wywiad z nim zrobili, ogólnie komentatorzy na

> rtl a na polsacie to porównanie jak merc do malucha

Widać, że inną kasę mają na transmisje F1 przeznaczoną. Obojętnie gdzie jest wyścig, dziennikarze są bezpośrednio na miejscu, podoba mi się że "studio" długo trwa, a nie jak w Polsacie więcej reklam niż dyskusji. No i niestety, Borowczyk z Kochańskim już nie mówią "witamy Państwa z toru", tylko "zapraszamy na relację z toru". zlosnik.gif

Napisano

> reklam niż dyskusji. No i niestety, Borowczyk z Kochańskim >już nie mówią "witamy Państwa z

> toru", tylko "zapraszamy na relację z toru".

już dawno nie oglądałem na polsacie, po prostu mnie rozbraja ta niewiedza komentatorów. Na RTL odrazu wiem, co komu się stało, etc etc.

Np. wiem, że Sutil będzie cofnięty o 10 miejsc w następnym wyścigu za to co zrobił z kobayashim (choć cały wyścig uważam ten gość mocno przeholował). Sutil tłumaczył się jeszcze, uwaga, tym że miał problemy z hamulcami hehe.gif. Komisja go ponoć wyśmiała, odpowiadając, że jeśli miał, to po co tak agresywnie jeździł? hahaha.gif

Napisano

Sutil tłumaczył się jeszcze, uwaga, tym

> że miał problemy z hamulcami . Komisja go ponoć wyśmiała, odpowiadając, że jeśli miał, to po

> co tak agresywnie jeździł?

Heh, a tego to nie słyszałem hehe.gif

Napisano

> już dawno nie oglądałem na polsacie, po prostu mnie rozbraja ta niewiedza komentatorów. Na RTL

> odrazu wiem, co komu się stało, etc etc.

> Np. wiem, że Sutil będzie cofnięty o 10 miejsc w następnym wyścigu za to co zrobił z kobayashim

Na polsacie komentowali roszady w czolowce (Alo - Ham)

z blisko minutowym opoznieniem... faint.gif

Napisano

> są tak nastawieni, jak każda inna nacja do swojego rodaka, który ma możliwość zostania mistrzem .

> Nie przesadzaj, nie byli jakoś ekstra na niego nastawieni , standard, nie widziałem jakiś

> mocnych zakrzywień w stronę vettela. Potem fajny wywiad z nim zrobili, ogólnie komentatorzy na

> rtl a na polsacie to porównanie jak merc do malucha

nasi komentują, jakby oglądali zawody ze sporym opóźnieniem

Kubica już walczył o 5, a oni dopiero komentowali przeskok z 7 hahaha.gif

Napisano

> nasi komentują, jakby oglądali zawody ze sporym opóźnieniem

> Kubica już walczył o 5, a oni dopiero komentowali przeskok z 7

To normalne... widziałem jakie jest opóźnienie na monitorze podczas gdy pokazywali o ile pamientam Rozberga - on machał a na monitorze obok jego ruch był po kilku sekundach hmm.gif daje to do myślenia zlosnik.gif

Napisano

> nasi komentują, jakby oglądali zawody ze sporym opóźnieniem

> Kubica już walczył o 5, a oni dopiero komentowali przeskok z 7

no nie tylko, gadki w stylu jak kub w jakimś tam wyścigu wjechał do pit stopu i widać było że nie wyjedzie przed jakimś tam kierowcom, a komentatorzy polsatowi puszczali teksty w stylu: "na 100% będzie pierwszy, tak, napewno..." no to mi ręce opadają facepalm.gif.

Nie mówiąc już o tym, że nie mają żadnych ciekawych info od teamów, nie ma żadnych własnych rozmów z kierowcami lub szefami teamu, etc etc.

Polsat oglądam tylko jak akurat na rtl jest reklama, i potem szybko przełączam, bo po prostu nie da się tego słuchać passed_out.gif.

No ale trzeba też powiedzieć, że Niemcy mają tradycje F1, w Polsce to dopiero od Kubicy i spodziewam się, że jak on odejdzie a nie będzie nowego Polaka (a pewnie nie będzie, bo kto?), to F1 z Polski zniknie icon_rolleyes.gif

Napisano

> tlumaczy, tlumaczy - dobrze wiemy ze Robert potrafi jezdzic w takich warunkach, ale jesli walczyl o

> to aby utrzymac sie na torze to znaczy ze naprawde mial zle ustawiony bolid...

to niech mu go w koncu zaczna dobrze ustawiac. Wszyscy trabia jaki to Kubek jest dobry w pomaganiu zespolowi w pracy nad bolidem, Renault ma "troche" doswiadczenia w wygrywaniu wiec kiedy to wreszcie zacznie dzialac jak trzeba??

Tlumacza sie przegrani ze to albo ze tamto, mistrzowie tlumaczyc sie nie musza zlosnik.gif

Napisano

> Czego w tym nie rozumieć? Każdy dbał w jakiś tam sposób o swoje interesy

Co tu do rozumienia - śmieszne są tylko te sytuacje. Tak jak z Team Orders - były i będą. Nawet niektórzy kierowcy są za legalizacją.

Napisano

"Horner twierdzi, że zbyt wcześnie, aby zrobić z Webbera kierowcę numer jeden"

ileż jeszcze można Vettela faworyzować?

Rozumiem, że RBR to team Austriacki zarządzany przez austro - niemców ale jak długo można upierać sie przy tym że Vettel ma być liderem teamu. Prawda taka że gdyby Red Bull już jakiś czas temu zauważył, pardon zechciał zauważyć, że Webber spisuje sie dużo lepiej od Vettela, to Australijczyk mógłby być już naprawdę blisko mistrzowskiego tytułu. A tak pewnie tytuł powędruje gdzie indziej...

Co do Renault - źle sie dzieje. Obce ciało w kole - hmmm nie zauważyć czegoś takiego? Nie wiem, nigdy na własne oczy nie widziałem jak wygląda zakładanie kół przed wyścigiem, więc nie będe sie wypowiadał. Ale kolejna kompromitująca wpadka lizakowego to już przesada. Wogóle widać ostatnio w teamie jakby troche faworyzowanie Petrova. Robert oczywiście jest kierowcą nr 1 ale jakoś on częściej miewa problemy z bolidem w ostatnim czasie, w informacjach prasowych też dużo gadania o niby to pięknej jeździe Petrova, o Robercie troche mniej. Ruska kasa jednak swoje robi.

No i Schumi przypomniał jak sie w deszczu jeździ. Jeśli Mercedes poprawi samochód na przyszły sezon, Schumacher może ponownie walczyć w czubie.

Napisano

> "Horner twierdzi, że zbyt wcześnie, aby zrobić z Webbera kierowcę numer jeden"

> ileż jeszcze można Vettela faworyzować?

> Rozumiem, że RBR to team Austriacki zarządzany przez austro - niemców ale jak długo można upierać

> sie przy tym że Vettel ma być liderem teamu. Prawda taka że gdyby Red Bull już jakiś czas temu

> zauważył, pardon zechciał zauważyć, że Webber spisuje sie dużo lepiej od Vettela, to

> Australijczyk mógłby być już naprawdę blisko mistrzowskiego tytułu. A tak pewnie tytuł

> powędruje gdzie indziej...

I dobrze moim zdaniem. Nie zasługują na tytuł mistrza świata. Choć Webbera mi szkoda, bo w takiej atmosferze na pewno niezbyt przyjemnie się pracuje.

> Co do Renault - źle sie dzieje. Obce ciało w kole - hmmm nie zauważyć czegoś takiego? Nie wiem,

> nigdy na własne oczy nie widziałem jak wygląda zakładanie kół przed wyścigiem, więc nie będe

> sie wypowiadał. Ale kolejna kompromitująca wpadka lizakowego to już przesada. Wogóle widać

> ostatnio w teamie jakby troche faworyzowanie Petrova. Robert oczywiście jest kierowcą nr 1 ale

> jakoś on częściej miewa problemy z bolidem w ostatnim czasie, w informacjach prasowych też

> dużo gadania o niby to pięknej jeździe Petrova, o Robercie troche mniej. Ruska kasa jednak

> swoje robi.

Ale z drugiej strony nie chce mi się wierzyć, że w Renault nie zdają sobie sprawy z tego, że póki co to tylko Robert liczy się w rywalizacji czołowych kierowców. Petrowowi daleko jeszcze do tego poziomu. Żenująca jest za to faktycznie praca mechaników/lizakowych. Źle mi się to kojarzy z fachurami z BMW Sauber.

> No i Schumi przypomniał jak sie w deszczu jeździ. Jeśli Mercedes poprawi samochód na przyszły

> sezon, Schumacher może ponownie walczyć w czubie.

No jeśli dopracują bolid, to faktycznie może się niektórym ciepło zrobić zlosnik.gif Co by o nim złego nie mówić (np. oceniając "kulturę" jazdy) to stary i doświadczony wyga jest.

Napisano

> "Horner twierdzi, że zbyt wcześnie, aby zrobić z Webbera kierowcę numer jeden"

> ileż jeszcze można Vettela faworyzować?

> Rozumiem, że RBR to team Austriacki zarządzany przez austro - niemców ale jak długo można upierać

> sie przy tym że Vettel ma być liderem teamu. Prawda taka że gdyby Red Bull już jakiś czas temu

> zauważył, pardon zechciał zauważyć, że Webber spisuje sie dużo lepiej od Vettela, to

> Australijczyk mógłby być już naprawdę blisko mistrzowskiego tytułu. A tak pewnie tytuł

> powędruje gdzie indziej...

Co mieliby zrobic dla Webbera?

> Co do Renault - źle sie dzieje. Ale kolejna kompromitująca wpadka lizakowego to już przesada.

To byl blad lizakowego? Skad ta informacja?

Wogóle widać

> ostatnio w teamie jakby troche faworyzowanie Petrova.

Jedyne co widac ostatnio to widowiskowe dzwony.

Napisano

> Co mieliby zrobic dla Webbera?

A choćby to co Ferrari: jasno powiedzieć kto jest kierowcą numer 1, a nie na 2 czy 3 wyścigi przed końcem sezonu ciągle upierać sie przy tym, że za wcześnie aby robić z kogoś lidera. Komfort psychiczny też jest bardzo ważny dla zawodnika. Nie przypadkowo Webber powiedział że "kierowca nr 2 też może wygrać". Gdyby to Vettel był liderem mistrzostw na kilka wyścigów przed końcem sezonu, na pewno wszystko podporządkowano by jemu, czyniąc z Webbera jego pomocnika.

> To byl blad lizakowego? Skad ta informacja?

A czyja według Ciebie to wina że lizakowy kolejny raz wypuszcza Roberta wprost pod bolid Force India? Bo chyba nie kierowcy...

> Wogóle widać

> Jedyne co widac ostatnio to widowiskowe dzwony.

Wszyscy to widzą poza ludźmi z teamu, którzy wciąż rozpływają się nad tym jak to Vitek coraz szybciej i coraz piękniej jeździ

Napisano

> A choćby to co Ferrari: jasno powiedzieć kto jest kierowcą numer 1, a nie na 2 czy 3 wyścigi przed

> końcem sezonu ciągle upierać sie przy tym, że za wcześnie aby robić z kogoś lidera.

Nie zauwazyles jednej roznicy.

W Ferrari nie trzeba tego mowic. To wyraznie widac.

Komfort

> psychiczny też jest bardzo ważny dla zawodnika. Nie przypadkowo Webber powiedział że "kierowca

> nr 2 też może wygrać".

Nie widze problemu. Poki nie ma team order, a nie ma, szanse maja obaj.

Komfort psychiczny? Ja mysle, ze zeby wygrywac trzeba byc wk...nym.

Gdyby to Vettel był liderem mistrzostw na kilka wyścigów przed końcem

> sezonu, na pewno wszystko podporządkowano by jemu, czyniąc z Webbera jego pomocnika.

Przy obecnej punktacji numeru 1 nie ma nawet dzisiaj.

> A czyja według Ciebie to wina że lizakowy kolejny raz wypuszcza Roberta wprost pod bolid Force

> India? Bo chyba nie kierowcy...

A widziales to dokladnie?

Tylko pytam bo ja widzialem jedna powtorke,

ktora zinterpretowalem jako pospiech Kubicy.

> Wszyscy to widzą poza ludźmi z teamu, którzy wciąż rozpływają się nad tym jak to Vitek coraz

> szybciej i coraz piękniej jeździ

Moze Pet ma taka nature, ze trzeba go przyglaskiwac.

Co to komu przeszkadza? W Renault lider jest oczywisty.

Napisano

> A widziales to dokladnie?

> Tylko pytam bo ja widzialem jedna powtorke,

> ktora zinterpretowalem jako pospiech Kubicy.

tTz tak mi sie wydaje ze kubica chcial wyjechac z lizakiem. Inna sprawa ze lizakowy sie ociagal (ale nie wiadomo czemu moze cos jeszcze majstrowali).

Napisano

> Nie zauwazyles jednej roznicy.

> W Ferrari nie trzeba tego mowic. To wyraznie widac.

To widać, ale w Ferrari też nikt nie ukrywa, że Massa zgodził się na bycie kierowcą numer 2, ztcp podpisał nawet w trakcie sezonu coś co A.Borowczyk nazwał "klauzulą Barichello"

> Komfort

> Nie widze problemu. Poki nie ma team order, a nie ma, szanse maja obaj.

> Komfort psychiczny? Ja mysle, ze zeby wygrywac trzeba byc wk...nym.

Żeby wygrywać trzeba być otoczonym gronem ludzi, którzy dążą do wspólnego celu, samo wk....e nie wystarczy. Owszem że obaj mają szansę, ale przecież ostatnio to Webber był liderem mistrzostw, teraz też jest bliżej tytułu niż Vetel. Gdybyś był szefem RBR i w następnym wyścigu Vettel jechał przed Webberem to kazałabyś mu go przepuścić? Pewnie tak, a patrząc na to co dzieje się w tym teamie wątpię ażeby coś takiego mogło mieć miejsce.

> Przy obecnej punktacji numeru 1 nie ma nawet dzisiaj.

> A widziales to dokladnie?

> Tylko pytam bo ja widzialem jedna powtorke,

> ktora zinterpretowalem jako pospiech Kubicy.

Dla mnie wyglądało to na zbyt szybkie podniesienie lizaka, ale też nie widziałem tego zbyt wiele razy, więc nie będę sie spierał, mogło być tak jak Ty mówisz.

> Moze Pet ma taka nature, ze trzeba go przyglaskiwac.

> Co to komu przeszkadza? W Renault lider jest oczywisty.

Ale to chyba dziwne troche że team w informacji prasowej najpierw rozpisuje sie nad zawodnikiem który nic wielkiego nie pokazał, w dodatku rozbił bolid, niż nad gościem który regularnie walczy w czołówce

Napisano

> tTz tak mi sie wydaje ze kubica chcial wyjechac z lizakiem. Inna sprawa ze lizakowy sie ociagal

> (ale nie wiadomo czemu moze cos jeszcze majstrowali).

tym razem lizakowy chyba zbyt asekuracyjnie trzymał Kubicę

Napisano

> tym razem lizakowy chyba zbyt asekuracyjnie trzymał Kubicę

Najpierw chyba podniósł lizak, gdy nadjeżdżał Sutil, choć niektórzy mówią tu że Robert sie pospieszył, więc nie będe oceniał. Aczkolwiek potem zdecydowanie za długo trzymał Kubicę. Zanim te kilka aut minęło boksy Renault, Kubica bez problemu zdążył by wyjechać, mechanicy też już przy aucie nie majstrowali

Napisano

> tym razem lizakowy chyba zbyt asekuracyjnie trzymał Kubicę

Asekuracyjnie, bo start z miejsca (po zmianie opon) wszyscy kierowcy mieli ślamazarny.

Po za tym Kubek się rwał do przodu mimo lizaka przed nosem zlosnik.gif

Napisano

> Co mieliby zrobic dla Webbera?

Choćby nie zabierać mu nowego (w sensie modelu) skrzydła i dawać go Vettelowi.

Napisano

> Wszyscy to widzą poza ludźmi z teamu, którzy wciąż rozpływają się nad tym jak to Vitek coraz

> szybciej i coraz piękniej jeździ

Coś w tym jednak jest. Trochę więcej czasu zaczęli mu poświęcać (np. extra lekcje w symulatorze przed GP Korei, Kubek tego nie miał) - sponsorzy np. mogli trochę nosem kręcić, zwłaszcza taki Putin rotfl.gif

Na pewno nie można tego lekceważyć zwłaszcza w tym "sporcie"

Napisano

> Choćby nie zabierać mu nowego (w sensie modelu) skrzydła i dawać go Vettelowi.

Mysle, ze w RBR potrafia jednak kalkulowac.

Vettel dostal je, bo jest szybszym kierowca, co widac w kwalifikacjach.

Popelnia duzo bledow w wyscigach, ale Webber rowniez.

Napisano

Zacytuję usera z forum f1wm o kierowcach RBR

Mają kierowcę z ogromną ilością doświadczenia i kwadratowym dziobem, oraz młodego utalentowanego z popsutą głową i palcem zagłady. hehe.gif Nic dodać, nic ująć.

Przy takich bolidach już dawno powinni zdobyć majstra a tak Newey już do końca wyłysiał a Horner prawie płacze z niemocy rotfl.gif

Napisano

> Co tu do rozumienia - śmieszne są tylko te sytuacje. Tak jak z Team Orders - były i będą. Nawet

> niektórzy kierowcy są za legalizacją.

A co powiecie na takie doniesienia

Berger: Webber zrobil to celowo

Napisano

> A co powiecie na takie doniesienia

> Berger: Webber zrobil to celowo

Możliwe ale nie sądzę żeby tak było. Przecież taki wyjazd na tor był bardzo niebezpieczny także dla Webbera. Mogło się źle skończyć dla zdrowia któregoś z kierowców.

Napisano

> A co powiecie na takie doniesienia

> Berger: Webber zrobil to celowo

eee coś mi się nie wydaje, ferdek i ham jechali zaraz za nim, więc jak zrobił piruet to już nie było szans ich trafić

druga sprawa czy w takim momencie, w tych ułamkach sekund byłby w stanie na tyle trzeźwo kalkulować icon_rolleyes.gif

IMO przesadza hmm.gif

Napisano

> Możliwe ale nie sądzę żeby tak było. Przecież taki wyjazd na tor był bardzo niebezpieczny także dla

> Webbera. Mogło się źle skończyć dla zdrowia któregoś z kierowców.

jemu chodzi że już po wypadnięciu próbował coś ugrać icon_rolleyes.gif

Quote:

"
Wypada poza tor i wie, że to koniec
. W tym momencie jesteś sfrustrowany i przez twoją głowę przechodzi tysiąc myśli. To bardzo oczywiste, można zauważyć, że nie miał zablokowanych kół. Być może miał problem z hamulcami, ale nie sądzę" - dodał Berger.

Napisano

> jemu chodzi że już po wypadnięciu próbował coś ugrać

pitolenie clown.gif

Napisano

> jemu chodzi że już po wypadnięciu próbował coś ugrać

Mi się rozchodzi że takie odlepienie się od ściany w poprzek toru jest bardzo niebezpieczne. Celowo by narażał swoje zdrowie żeby wyeliminować przeciwnika? Nie chce mi się w to wierzyć.

Napisano

"Do końca sezonu F1 zostały już tylko dwa wyścigi. Szef Red Bull Racing – Christian Horner poinformował, że dla nich nadal jest zbyt wcześnie, aby wybrali kierowcę nr jeden w swojej ekipie. Webberowi i Vettelowi dają równe szanse w walce o tytuł."

a ci wciąż wyczekują hehe.gif

Napisano

> "Do końca sezonu F1 zostały już tylko dwa wyścigi. Szef Red Bull Racing – Christian

> Horner poinformował, że dla nich nadal jest zbyt wcześnie, aby wybrali kierowcę nr jeden w

> swojej ekipie. Webberowi i Vettelowi dają równe szanse w walce o tytuł."

> a ci wciąż wyczekują

dziwisz sie? wciaz nie sa pewni tego co gorsze: zawalony start webbera, czy niedojechanie do mety vettela .. bo to ze ktores ze zdarzen nastapi w najblizszych wysciagach jest pewne rotfl.gif

Napisano

> "Do końca sezonu F1 zostały już tylko dwa wyścigi. Szef Red Bull Racing – Christian

> Horner poinformował, że dla nich nadal jest zbyt wcześnie, aby wybrali kierowcę nr jeden w

> a ci wciąż wyczekują

Wierzysz w to ?

Przecież oni napewno wiedzą - team orders na 100% że obaj są równi hehe.gif

Choć patrząc na Fiaty to przynajmniej nic się nie kryli - ot wyprzedzenie masy przez ferdka czy też to że masa się zgodził pomóc ferdkowi zwyciężyć hehe.gif

Napisano
  • Autor

> a ci wciąż wyczekują

A ja coś czuję, że jeszcze w tym sezonie będzie powtórka z GP Turcji - Webber i Vettel się ze sobą zderzą i będą obaj mieli po tytule grinser006.gif

Napisano

> A ja coś czuję, że jeszcze w tym sezonie będzie powtórka z GP Turcji - Webber i Vettel się ze sobą

> zderzą i będą obaj mieli po tytule

dokładnie, jak redbule nic nie odwalą to wg. mnie Webber ma tytuł mistrza ok.gif

Napisano

> A ja coś czuję, że jeszcze w tym sezonie będzie powtórka z GP Turcji - Webber i Vettel się ze sobą

Po mojemu - to mają już to ustalone cfaniaczek.gif

Weber - master

no vetel - musi czekać na przyjazność przyrody hehe.gif

Napisano

> Po mojemu - to mają już to ustalone

> Weber - master

> no vetel - musi czekać na przyjazność przyrody

a po mojemu chcą żeby jednak vettel wygrał

Napisano

To i ja na to stawiam chipsy.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.