Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Płaskie wycieraczki do Astry G

Featured Replies

Napisano

Przyszła jesień i okazało się że trzeba wymienić wycieraczki przedniej szyby (tył też by się przydało) smile.gif.

Oryginalne GM wytrzymały 2 lata teraz zastanawiam się czy nie kupić płaskich wycieraczek , co o nich sądzicie ,jakiej firmy,ma ktoś takie zamontowane.

Napisano

Niedrogie są płaskie Motgumy. Słyszałem na ich temat sprzeczne informacje - niektórzy twierdzą, że w AII słabo się sprawdzają ze względu na kształt szyby. Może ktoś to przetestował u siebie? Nie widzę sensu kupowania droższych, bo jednak płaskie wycieraczki bardziej rzucają się w oczy złodziejom i wzrasta szansa zniknięcia...

Napisano

Valeo biglaugh.gif

chociaż jak mi ukradli to kupiłem w jakimś markecie za 20 pln za szt i radzą sobie już 2 sezon

Napisano

> Przyszła jesień i okazało się że trzeba wymienić wycieraczki przedniej szyby (tył też by się

> przydało) .

> Oryginalne GM wytrzymały 2 lata teraz zastanawiam się czy nie kupić płaskich wycieraczek , co o

> nich sądzicie ,jakiej firmy,ma ktoś takie zamontowane.

ja kolejny sezon jeżdżę na Valeo Extreme które okazały się definitywnym rozwiązaniem problemu "skaczącej" wycieraczki kierowcy, wcześniej zmieniałem pióra (różne klasyczne), mechanizm z silnikiem (nowy z ASO), ramię wycieraczki (nowe z ASO),

słowem polecam, a w połączeniu z dyszami mgłowymi z Insignii - miodzio cool.gif

brat

Napisano

> ja kolejny sezon jeżdżę na Valeo Extreme które okazały się definitywnym rozwiązaniem problemu

> "skaczącej" wycieraczki kierowcy, wcześniej zmieniałem pióra (różne klasyczne), mechanizm z

> silnikiem (nowy z ASO), ramię wycieraczki (nowe z ASO),

> słowem polecam, a w połączeniu z dyszami mgłowymi z Insignii - miodzio

> brat

Też mam ten zestaw czyli płaskie valeo + insygnia grinser006.gif Zestaw spisuje sie rewelacyjnie.

Napisano
  • Autor

> słowem polecam, a w połączeniu z dyszami mgłowymi z Insignii - miodzio

> brat

Może coś bliższego o montażu tych dysz do Astry G ,jakiś manual.

Trafiłem jedynie tutaj ale tam jest Astra H

Napisano

> Może coś bliższego o montażu tych dysz do Astry G ,jakiś manual.

> Trafiłem jedynie tutaj ale tam jest Astra H

szukaj tutaj na AK, był potęęęężny wątek na temat ich montażu,

w skrócie pasują 1:1 jedynie przy montażu dysz można jednokrotnie okleić je wokół taśmą izolacyjną bo ich średnica jest minimalnie mniejsza od oryginalnych z A-G,

brat

Napisano

ja kupiłem sobie motgumy w tesco, generalnie też chciałem kombinować z płaskimi, a że motgumy były ze spojlerem po 14 zł więc klamka zapadła. Mam je dopiero 2 m-ce ale nie skaczą , wycierają ładnie.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> szukaj tutaj na AK, był potęęęężny wątek na temat ich montażu,

Faktycznie jest taki wątek bow.gif,jestem na kąciku praktycznie codziennie i przegapiłem taki super pomysł.Wstyd. sciana.gif

Zamówiłem dysze pewnie jeszcze w tym tygodniu będą,więc w sobotę wymiana.

Napisano

> Przyszła jesień i okazało się że trzeba wymienić wycieraczki przedniej szyby (tył też by się

> przydało) .

> Oryginalne GM wytrzymały 2 lata teraz zastanawiam się czy nie kupić płaskich wycieraczek , co o

> nich sądzicie ,jakiej firmy,ma ktoś takie zamontowane.

mam zamontowane jakieś płaskie noname z makro za 8zł/szt. Wycierają idealnie, żadnych mazów itp. Wymieniam wycieraczki raz na rok profilaktycznie.

Napisano

Chopy, o wycieraczkach jest wydzielony wątek: KLIK

Pozdroofka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.