Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zegarek

Featured Replies

Napisano

Masz 2 guziki obok niego ;P po lewej od godzin po prawej od minut tylko je najlepiej czymś cienkim naciskać ja zawsze kluczykiem od stacyjki 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Masz 2 guziki obok niego ;P po lewej od godzin po prawej od minut tylko je najlepiej czymś cienkim

> naciskać ja zawsze kluczykiem od stacyjki

dziękować!:)

Napisano

> zmiana czasu i same problemy

Ja problemów nie mam, od dziś zegarek zaczął wskazywać poprawny czas. rotfl.gif

Napisano

> jak przestawić zegarek w Unie?

"Uno" sie nie odmienia! mlotek.gif

Napisano

> Ja problemów nie mam, od dziś zegarek zaczął wskazywać poprawny czas.

Na dzień dzisiejszy jest to dobre rozwiązanie,lecz do przy następnej zmiany czasu znów będzie poślizg.

Napisano

> Na dzień dzisiejszy jest to dobre rozwiązanie,lecz do przy następnej zmiany czasu znów będzie

> poślizg.

Trudno. Za to za rok znów znacznie wskazywać poprawny czas, aż przez pół roku. zlosnik.gifok.gif

Napisano

> Masz 2 guziki obok niego ;P po lewej od godzin po prawej od minut tylko je najlepiej czymś cienkim

> naciskać ja zawsze kluczykiem od stacyjki

Witam!!

Kluczykiem od stacyjki powiadasz hmm.gif coś mi się zdaje że stacyjka musi być w pozycji włączonej/zapłon aby przestawić zegarek ale ja się nieznam może ja mam inaczej icon_rolleyes.gif

Napisano

jeżeli przekręcisz kluczyk to tylko załączasz podświetlenie a tak to zegar ciągle działa wiec ustawiasz przekręcasz jak nie widzisz i patrzysz która jest jak popatrzysz w dzień od boku to widać go ze chodzi wink.gif i która jest wink.gif

Napisano

> jeżeli przekręcisz kluczyk to tylko załączasz podświetlenie a tak to zegar ciągle działa wiec

> ustawiasz przekręcasz jak nie widzisz i patrzysz która jest jak popatrzysz w dzień od boku to

> widać go ze chodzi i która jest

Kolego specjalnie dla Ciebie byłem i sprawdziłem,owszem przy wyłączonym zapłonie nie ma podświetlenia jest tylko bieżąca godzina i migający dwukropek ale napiszę to jeszcze raz NIE MA MOŻLIWOŚCI PRZESTAWIENIA GODZINY LUB MINUTY. Zapłon musi być włączony aby przestawić zegar godziny/minuty,w ramach informacji zegar oraz instalacja nie grzebana.

Pozdrawiam. 30.GIF

Napisano

> Kolego specjalnie dla Ciebie byłem i sprawdziłem,owszem przy wyłączonym zapłonie nie ma

> podświetlenia jest tylko bieżąca godzina i migający dwukropek ale napiszę to jeszcze raz NIE

> MA MOŻLIWOŚCI PRZESTAWIENIA GODZINY LUB MINUTY. Zapłon musi być włączony aby przestawić zegar

> godziny/minuty,w ramach informacji zegar oraz instalacja nie grzebana.

> Pozdrawiam.

No to może mam jakiś inny bo dziwne że u mnie sie da, fabryczne 270751858-jezyk.gif nie zmieniana instalacja

Napisano

fabrycznie w każdym da się przestawić bez załączania zapłonu

zapłon i światła to tylko dwa kabelki podłączone do żarówki oświetlenia nie związane z zegarem, jego elektroniką itp... chyba ze masz zegar nie z uno

Napisano

> Kolego NIE

> MA MOŻLIWOŚCI PRZESTAWIENIA GODZINY LUB MINUTY. Zapłon musi być włączony aby przestawić zegar

no może w twoim bolidzie tak jest, ale to nie jest normalne biglaugh.gifhehe.gif standardowo MOŻNA ustawiać zegarek bez włączania zapłonu - wiem, bo sam ustawiam kluczykiem stacyjki waytogo.gif30.GIF

Napisano

> Kolego specjalnie dla Ciebie byłem i sprawdziłem,owszem przy wyłączonym zapłonie nie ma

> podświetlenia jest tylko bieżąca godzina i migający dwukropek ale napiszę to jeszcze raz NIE

> godziny/minuty,w ramach informacji zegar oraz instalacja nie grzebana.

> Pozdrawiam.

No cóż... Najwyraźniej Twoja nie grzebana instalacja różni się od fabrycznej instalacji z mojego jak i innych ludzi samochodów zeby.GIF Jakoś u nas można bez problemu przestawiać zegarek przy wyłączonym silniku i nawet bez włączonego zapłonu rotfl.gifzakrecony.gifhehe.gifok.gif

Napisano

<<No cóż... Najwyraźniej Twoja nie grzebana instalacja różni się od fabrycznej instalacji z mojego jak i innych ludzi samochodów>>

Dla tego napisałem że instalacja nie grzebana bo auto kupione w salonie,jestem pierwszym właścicielem no to kto by miał niby grzebać?? co do zegarka to czort go wie może u mnie padł i tak działa?już sam nie wiem.

Napisano

Witam.

Mam pytanie jak zrobić aby był widoczny podpis i jaką posiadam wersję Uniacza??

Napisano

> Witam.

> Mam pytanie jak zrobić aby był widoczny podpis i jaką posiadam wersję Uniacza??

eeeeeeee hmmmmmmmmm no to chyba obok tego PRZYJAZNY DUSZEK by trza dopisać... hmm.gif

panel sterowania/główna konfiguracja/ustawienia osobiste i tam dopiszesz sobie obok PRZYJAZNEGO DUSZKA to, co potrzeba waytogo.gif

Napisano

> Witam.

> Mam pytanie jak zrobić aby był widoczny podpis i jaką posiadam wersję Uniacza??

klikasz po kolei Panel sterowania > Ustawienia osobiste, adres e-mail, hasło, etc > edycja > pole"Podpis (maksimum 210znaków). Możesz użyć MarkUp'u " i tam wpisujesz co chcesz wink.gif

pamiętaj o

Quote:

Podpis ("sig") użytkownika jest ograniczony do: 5 linijek tekstu wliczając w to znaki formatujące i linie puste i nie może liczyć więcej niż 210znaków.

waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.