Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jaki jest koszt wymiany oslony przegubu?

Featured Replies

Napisano

jaki jest koszt wymiany oslony przegubu w Golfie3?

Napisano

> jaki jest koszt wymiany oslony przegubu w Golfie3?

pińcet zlosnik.gif a na serio z 80 dyszek gdzieś chyba ok.gif zadzwoń do mechanika a nie spamujesz zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> pińcet a na serio z 80 dyszek gdzieś chyba zadzwoń do mechanika a nie spamujesz

dzwonilem, powiedzial 100+115 za zbieznosc i zastanawiam sie czy to ok cena cena za sama robocizne.

Napisano

> dzwonilem, powiedzial 100+115 za zbieznosc i zastanawiam sie czy to ok cena cena za sama robocizne.

Drogo. U mnie 50-60zł. I nie wiem po co kontrola zbieżności ??? wink.gif

Napisano

> dzwonilem, powiedzial 100+115 za zbieznosc i zastanawiam sie czy to ok cena cena za sama robocizne.

100 to już tak dość wysoko wg mnie oczywiście, zbieżność płaciłem 100 ostatnio w "Majer" na kusocińskiego

Napisano

zbieżności nie potrzeba bo jedyne co robisz to wypinasz sworzeń ze zwrotnicy za wymianę max 50-60zł. Przynajmniej tak było w wersji 1,6 abu u Ciebie też tak powinno się dać, jeśli się nie da, to wtedy trzeba odpiąć amorek od zwrotnicy i wtedy regulacja zbieżności jest konieczna.

Napisano

> zbieżności nie potrzeba bo jedyne co robisz to wypinasz sworzeń ze zwrotnicy za wymianę max

> 50-60zł. Przynajmniej tak było w wersji 1,6 abu u Ciebie też tak powinno się dać, jeśli się

> nie da, to wtedy trzeba odpiąć amorek od zwrotnicy i wtedy regulacja zbieżności jest

> konieczna.

Można też odkręcić sworzeń od wahacza (3 śruby). Zbieżność nie powinna się przestawić.

Napisano
  • Autor

> Można też odkręcić sworzeń od wahacza (3 śruby). Zbieżność nie powinna się przestawić.

to dopiero sie porypie... tam tez jest regulacjia...

Napisano
  • Autor

> 100 to już tak dość wysoko wg mnie oczywiście, zbieżność płaciłem 100 ostatnio w "Majer" na

> kusocińskiego

no to juz niewem co mam myslec... zaklad polecany przez pare osob....

Napisano

> no to juz niewem co mam myslec... zaklad polecany przez pare osob....

Sprawdź dokładnie, czy faktycznie osłona jest uszkodzona, bo w więcej niż połowie przypadków smar wali przez luźną opaskę zaciskową którą wystarczy dociągnąć i jest po sprawie. Najlepiej sprawdź sam, bo mechanicy i tak wolą wymieniać osłonę na nową zlosnik.gif

Napisano

> no to juz niewem co mam myslec... zaklad polecany przez pare osob....

Skoro polecany to pewnie na brak pracy nie narzekaok.gif

Moze powiedzial wiecej bo za 5 dych nie chce mu sie blokowac stanowiska i tyle, pewnie moze w tym czasie zarobic wiecej!

Podzwon po innych magikach bo co Ci to da, ze Ci tu jeszcze 10 osob napisze, ze drogo...

Napisano

a mi się wydaje, że jednak zbieżność wypada zrobić...

nie ważne z czego i co wypinamy to i tak trzeba trochę się poszarpać z zawiechą...a co za tym idzie może (nie musi) się przestawić...

Napisano
  • Autor

> Sprawdź dokładnie, czy faktycznie osłona jest uszkodzona, bo w więcej niż połowie przypadków smar

> wali przez luźną opaskę zaciskową którą wystarczy dociągnąć i jest po sprawie. Najlepiej

> sprawdź sam, bo mechanicy i tak wolą wymieniać osłonę na nową

gumiarz powiedzial, nie ma mnie przy aucie, kto inny nim jezdzi.

Napisano

> Można też odkręcić sworzeń od wahacza (3 śruby). Zbieżność nie powinna się przestawić.

ale się przestawi, bo nie wierzę, że wycelujesz potem tak samo jak było przed demontażem.

Napisano

> a mi się wydaje, że jednak zbieżność wypada zrobić...

> nie ważne z czego i co wypinamy to i tak trzeba trochę się poszarpać z zawiechą...a co za tym idzie

> może (nie musi) się przestawić...

jeśli nie odkręci się amorka od zwrotnicy lub nie wyciągnie sworznia z wahacza to nic się nie rozreguluje.

Napisano

standardowo 80PLN netto ok.gif

Napisano

Passat B5 dwa tygodnie temu temu - 100zł robota, 40zł część. Mowa oczywiście o cenach brutto

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.