Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

M5 w dieslu ...

Featured Replies

Napisano

Byc moze niedlugo , bede mogl kupic auto swoich polucji ...

cos przegapilem ? m5 w ON ?

?

Napisano

> Byc moze niedlugo , bede mogl kupic auto swoich polucji ...

> cos przegapilem ? m5 w ON ?

> ?

Jest napisane jak wol, ze to 535D. smirk.gif

Napisano

> ?

chyba nie do konca o tym aucie marzyles.. to 5tka w dieslu z pakietem M ... przy M5 nie stala nawet wink.gif

Napisano
  • Autor

> chyba nie do konca o tym aucie marzyles.. to 5tka w dieslu z pakietem M ... przy M5 nie stala

> nawet

o wlasmie ... emka w e39 mialem sie przyjemnosc przejechac ... po wylaczeniu systemow ....byla dzika... jak Karino w teleranku ...

M3 moze byc za mala , dlatego patrze na m5 ...

Napisano

> Jest napisane jak wol, ze to 535D.

Z mocą to chyba przesadził grinser006.gif

Napisano

> Z mocą to chyba przesadził

Moze jestem dziwny, ale nie kupilbym samochodu za 80K pln od kogos kto tak go opisuje.

Napisano

> ?

Bo to jest 535D z M pakietem. A on sobie nakleił lepe M5 jeszcze do tego facepalm.gif. Licznik ma wykalowany do 260 km/h, a M5 miało do 330km/h.

Napisano

BMW serii 5,tak jak juz napisano koło M5 nawet nie stała.

Napisano

> Z mocą to chyba przesadził

w serii cos koło 286KM,po lekkim dłubnieciu podana moc jest do osiagniecia.

klik

Napisano

> o wlasmie ... emka w e39 mialem sie przyjemnosc przejechac ... po wylaczeniu systemow ....byla

> dzika... jak Karino w teleranku ...

> M3 moze byc za mala , dlatego patrze na m5 ...

to patrz na M5 a nie na jakieś takie.... grinser006.gif

Napisano

> Moze jestem dziwny, ale nie kupilbym samochodu za 80K pln od kogos kto tak go opisuje.

a jak ma go opisać?? ja za 80Kpln nie kierowałbym się opisem w ogóle, wstawiłbym auto na warsztat i dokładnie sprawdził.

Napisano

Mialem ostatnio sporo do czynienia z takim BMW. Ten sam silnik, M-pakiet i na 99% ta sama wersja wyposazenia.

Ogolnie auto jak Ci pasuje to bierz na warsztat i sprawdzaj.

Jest masa elektryki/elektroniki i podobnych cudow, ktorych naprawa jest bardzo kosztowna, np. hydrauliczne domykacze drzwi, klamki reagujace na dotyk, wyswietlacz HUD (swoja droga swietna sprawa ok.gif)...

Nadmienie, ze ten lakier jesli jest zadbany to sie super prezentuje. Nie pamietam w tej chwili nazwy tego lakieru ale to jest cos w stylu lakieru kameleon, mieni sie niebieskiem, granatem, fioletem i zielenia ok.gif

Napisano

Co to jest M5 "w dieslu"??? icon_eek.gif Jakis modelik BW, ktory zmiescil sie do silnika diesla?

Dbajcie o SWOJ wizerunek i nie kaleczcie naszego jezyka przed innymi...

Tak, czepiam sie.

Napisano

> a jak ma go opisać?? ja za 80Kpln nie kierowałbym się opisem w ogóle, wstawiłbym auto na warsztat i

> dokładnie sprawdził.

Chcialbym przynajmniej zobaczyc liste wyposazenia, oraz szczatkowe informacje - gdzie serwisowany, ile nim przejechal, blah blah blah. skromny.gif

Napisano

> Co to jest M5 "w dieslu"??? Jakis modelik BW, ktory zmiescil sie do silnika diesla?

> Dbajcie o SWOJ wizerunek i nie kaleczcie naszego jezyka przed innymi...

> Tak, czepiam sie.

... I kto to mowi... smirk.gif

Napisano

> Co to jest M5 "w dieslu"???

To jest synonim zlego snu. Nie, nie idzie mi bynajmniej o razacy Cie blad jezykowy. Idzie mi o fakt, ze przyszly smutne czasy. Czasy w ktorych potencjalny kupujacy pyta czy jest M5 pedzone ON.

Oby czasy kiedy uslyszy odpowiedz twierdzaca nigdy nie nadeszly.

Napisano

> Co to jest M5 "w dieslu"??? Jakis modelik BW, ktory zmiescil sie do silnika diesla?

> Dbajcie o SWOJ wizerunek i nie kaleczcie naszego jezyka przed innymi...

> Tak, czepiam sie.

Miałem to samo napisać. Może jest w oleju napędowym kąpany i dlatego jest "w dieslu" hmm.gif

Napisano

> Chcialbym przynajmniej zobaczyc liste wyposazenia, oraz szczatkowe informacje - gdzie serwisowany,

> ile nim przejechal, blah blah blah.

ja jak oglądałem ogłoszenia, to list wyposażenia raczej nie czytałem, bo były bardzo długie i przeważnie bardzo zbliżone. Poza tym interesował mnie stan, a nie zabawki, bo wszystko przydatne było w standardzie.

535d to nie astra i nikt nie musi pisać, że ma elektryczne szyby i wspomaganie, one przeważnie mają prawie wszystko i właśnie o stan auta trzeba się martwić, a nie o gadżety. Myślę, że zainteresowani i tak skontaktują się i wypytają o szczegóły.

Co do przebiegu: jakby napisał, że na 120kkm, to by wszyscy napisali, że kręcony, a jak że 300kkm, to byłoby, że zajeżdżona padaka....

Napisano

> ja jak oglądałem ogłoszenia, to list wyposażenia raczej nie czytałem, bo były bardzo długie i

> przeważnie bardzo zbliżone. Poza tym interesował mnie stan, a nie zabawki, bo wszystko

> przydatne było w standardzie.

> 535d to nie astra i nikt nie musi pisać, że ma elektryczne szyby i wspomaganie, one przeważnie mają

> prawie wszystko i właśnie o stan auta trzeba się martwić, a nie o gadżety. Myślę, że

> zainteresowani i tak skontaktują się i wypytają o szczegóły.

> Co do przebiegu: jakby napisał, że na 120kkm, to by wszyscy napisali, że kręcony, a jak że 300kkm,

> to byłoby, że zajeżdżona padaka....

To mamy inna filozofie, bo jak widze opis skladajacy sie z dwoch zdan to nie dzwonie. Stwierdzam, ze jesli ktos nie jest w stanie wyprodukowac dluzszej wypowiedzi na temat sprzedawanego samochodu to nie warto sobie zawracac nim glowy.

Napisano

> Chcialbym przynajmniej zobaczyc liste wyposazenia, oraz szczatkowe informacje - gdzie serwisowany,

> ile nim przejechal, blah blah blah.

Ale ile nim przejechał jest napisane zlosnik.gif 158kkm. smile.gif

Napisano

tak samo jak znajomy szukal s3 usportowionej a3 gdzie seryjna moc byla 224 badz 209 koni i byl to silnik benzynowy tylko i wylacznie 1.8 T a gosciu sprzedawal s3 z silnikiem dizla chyba 1.9 dlubniete na 200 koni i wpajal znajomemu ze to s3 na spec zamowienie byl orobione dla jakiegos szwacjara hehe.gif no smichy chihy ludzie maja taka fantazje byle by sprzedac pascia zeby.GIF

Napisano

> ... I kto to mowi...

icon_rolleyes.gif Nigdy tak nie mowilem i staram sie zwracac uwage, jesli ktos "w beznynie", "w dieslu". Dla mnie to takie samo wiesniactwo jak "poszlem", "wzielem" i inne facepalm.gif Unikam tego jak ognia, bo nie chce byc utozsamiany z takimi osobami. Poza tym trzeba dbac o jezyk, a nie tworzyc jakies potworki jezykowe... sciana.gif

Napisano

> To mamy inna filozofie, bo jak widze opis skladajacy sie z dwoch zdan to nie dzwonie. Stwierdzam,

> ze jesli ktos nie jest w stanie wyprodukowac dluzszej wypowiedzi na temat sprzedawanego

> samochodu to nie warto sobie zawracac nim glowy.

wiem o Ci chodzi, ale kupujesz samochód, nie sprzedawce.

Napisano

> wiem o Ci chodzi, ale kupujesz samochód, nie sprzedawce.

Ale sprzedawca swiadczy o samochodzie zlosnik.gif

Napisano

> Ale sprzedawca swiadczy o samochodzie

No niekoniecznie. Sam znam ludzi, ktorzy np. jezdzili autem 3 lata i nie wiedzieli, ze maja tempomat, ale auta byly regularnie serwisowane w aso. Ja gdybym byl Zainteresowany takim autem, to po prostu bym zadzwonil, a potem umowil sie na ogledziny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.