Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

JustRalf czy juz grałeś?

Featured Replies

Napisano

Wieczorem zobacze, bo na tym kompie nie targa jutjub 893goodvibes.gif

Napisano
  • Autor

> Wieczorem zobacze, bo na tym kompie nie targa jutjub

Gra wyglada tak:

26818634.png

Napisano

> Gra wyglada tak:

biglaugh.gif Niezłe 893goodvibes.gif

Dzięki za screen 20.GIF

Napisano
  • Autor

> Jak dokładnie to zassać? Możesz podać jakiś bezpośredni link? Ile to waży?

Tutaj sa linki do kolejnych wersji beta (gra jest darmowa wiec nie ma oficjalnej wersji): http://www.racer.nl/dl_beta_win.htm

Najnowsza wersja to ta: http://www.racer.nl/download/racer0.8.27.zip - wazy 75MB

Dzialania tej gry nie mam jak sprawdzic na obecnym komputerze wiec nic nie podpowiem..

Tam jest jedno jakies byle jakie auto i jedna trasa, trzeba sciagnac polskie auta i polskie trasy z tego forum co podawalem w poprzednim poscie ok.gif

Napisano

> mi kiedys sie przewinalo cos takiego: jak Maluch Racer - podobne do powyższego

Tak, ale to powyższe wygląda lepiej ok.gif

Napisano

jakie wymagania systemowe?

Napisano
Udało się to już komuś zainstalować z tą nakładką 126p????
Napisano

> Udało się to już komuś zainstalować z tą nakładką 126p????

Sciągnałem grę, niestety nie mogę wejść na stronę racer-pl

Not Found

The requested URL /viewforum.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

frown.gif

Napisano

na strone idzie wejsc...

ale nigdzie nie moge znalezc malacza

Napisano

> na strone idzie wejsc...

> ale nigdzie nie moge znalezc malacza

Z postów na tamtym forum wynika, że forum jako takie wcięło / zeżarło - wraz z częścią użytkowników. Pewnie trzeba będzie poczekać trochę, aż forum odżyje.

Napisano

> Z postów na tamtym forum wynika, że forum jako takie wcięło / zeżarło - wraz z częścią

> użytkowników. Pewnie trzeba będzie poczekać trochę, aż forum odżyje.

normalnie porażka yikes.gif - a to forum to jakiś "ciekawy stwór - żyjący itp." hmm.gif

Napisano

a kto mi powie co zrobić po wypakowaniu folderu aby wogole to co sciagne(gre) zadziałało?

bo zależy co kliknę albo nic sie nie dzieje albo wywala jakies błędy hmm.gif

Napisano
  • Autor

A to gra dla koNika 893goodvibes.gifok.gif

Gra: ARMA 2 + nakladka Bay City RPG + nakladka samochody

Mozna grac tylko po sieci, kazda postac to inny gracz, za uczestnictwo w grze sie placi $ za jakis tam okres, mozna grac jako cywil , jesli chcesz grac jako policjant musisz przejsc szkolenie , miec dlugi staż gry itd , popelnisz przestepstwo to Cie aresztuja i np. miesiac nie mozesz grac, kupa roboty zeby sobie zagrac, ale fajnie sie oglada. Filmikow z gry na youtube szukac pod haslem " baycityrpg".

EDIT:

A tutaj samochody bardziej wspolczesne ale bardziej widac o co chodzi w tej grze:

2 graczy-policjantów jedzie radiowozem (obraz widac oczami gracza-pasazera , to widzi u siebie na monitorze, gracz-kierowca widzi oczywiscie widok zza kierownicy i kieruje pojazdem i rozmawiaja przez skypa jak slychac glosy) i zatrzymuja trzeciego gracza-cywila w skodzie felicji (gracze dodaja wlasne auta takie jak lubia zlosnik.gif ) i rozmawiaja z nim przez skype'a ok.gif

Napisano

> A to gra dla koNika

ooo 2103 ścigają skody 105 ;-)

fajne ;-)

ale w tej grze chodzi o to żeby poczuć się policjantem?

Napisano
  • Autor

> ooo 2103 ścigają skody 105 ;-)

> fajne ;-)

> ale w tej grze chodzi o to żeby poczuć się policjantem?

sam nie wiem o co chodzi w tej grze, nie kumam za bardzo, gra raczej na zasadzie policjanci i zlodzieje, czyli jak pelnisz funkcje policjanta to jezdzisz po miescie i czuwasz nad prawem, a cywile czyli zwykli gracze na serwerze robia jak zawsze co chca czyli czesto lamia prawo (np. nosza bron co jest na serwerze zabronione dla zwyklych graczy, tylko policja moze; kradzieże aut, i inne rzeczy zabronione dla graczy regulaminem a mozliwe do wykonania w grze)

mozna tez grac jako strazak i jezdzic wozem do pozarów (powstaja w wyniku wypadków lub strzelanin)

mozna jako taksowkarz, jezdzisz normalna yellow cab i wozisz graczy ktorzy nie maja aut - policja im zabrala albo zlodzieje ukradli itp

mozna tez jako pomoc drogowa - holujesz auta z wypadków (ale nie wiem dokad , bo warsztatów tam nie ma - oprocz ludzi i aut miasto jest "niezywe")

i w koncu mozna po prostu miec fajne sportowe auto i sie scigac z innymi graczami np. na 1/4 mili (co oczywiscie chyba sie nie podoba policji)

Napisano

Masz może jakieś linki do pobrania Army 2 lub City Life Sheriff COPS bo szukałem na necie i w torrentach i nic

Napisano
  • Autor

> Masz może jakieś linki do pobrania Army 2 lub City Life Sheriff COPS bo szukałem na necie i w

> torrentach i nic

Arma 2 to pelny tytuł Armed Assault 2 - po tym szukaj. Tylko to jest gra wojenna, jezdzisz tam czołgami a nie samochodami. Zeby jezdzic autami i nie grac zolnierzami to musisz do tego sciagnac nakladke Bay City RPG. A potem do tego samochody.

A "City Life Sheriff COPS" to tytul filmiku na youtubie, a nie tytul gry. To jest ta sama gra czyli Arma 2 + Bay City RPG + wlasne samochody - jak wyzej!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.