Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wyprzedaże

Featured Replies

Napisano

IMO ciekawa oferta... Aveo golas za 25.900

Dacia i Panda niech się schowają tongue.gif

Napisano

> IMO ciekawa oferta... Aveo golas za 25.900

> Dacia i Panda niech się schowają

Witamy w świecie GM, gdzie cena transakcyjna = MSRP - 30% minimum smile.gif Cieszę się że GM Polska przejmuje metody amerykańskich dealerów i radykalnie obniża ceny.

Napisano

> Witamy w świecie GM, gdzie cena transakcyjna = MSRP - 30% minimum Cieszę się że GM Polska

> przejmuje metody amerykańskich dealerów i radykalnie obniża ceny.

I bardzo dobrze. Ale u nas rabaty sięgają 20%, nie 30. Szkoda.

Napisano

> Dacia i Panda niech się schowają

Bardzo dobra cena ok.gif

Napisano

A ja o coś związanego z tym się spytam: jak kupuje się Cheviego na preferencyjny kredyt / leasing to traci się te zniżki i kupuje po cenie z katalogu, czy też może promocje się łączą i można wyrwać i zniżkę i peferencyjny kredyt łącznie?

Napisano

> A ja o coś związanego z tym się spytam: jak kupuje się Cheviego na preferencyjny kredyt / leasing

> to traci się te zniżki i kupuje po cenie z katalogu, czy też może promocje się łączą i można

> wyrwać i zniżkę i peferencyjny kredyt łącznie?

Na niektore leasingi masz nawet wieksze znizki niz w katalogu.

Napisano

> Na niektore leasingi masz nawet wieksze znizki niz w katalogu.

Hm, no jest takie coś, że przy zakupie na firmę jest jeszcze większy rabat, niż na "cywila". Ale czy te rabaty się łączą z preferencyjnym leasingiem? Z Twojej wypowiedzi rozumiem, że się łącza, czyli kupuję autko za 70% ceny katalogowej na leasing np. 105%. Jakoś na wiosnę się wybiorę do salonu, to ich wymagluję pytaniami zlosnik.gif

Napisano

> Hm, no jest takie coś, że przy zakupie na firmę jest jeszcze większy rabat, niż na "cywila". Ale

> czy te rabaty się łączą z preferencyjnym leasingiem? Z Twojej wypowiedzi rozumiem, że się

> łącza, czyli kupuję autko za 70% ceny katalogowej na leasing np. 105%. Jakoś na wiosnę się

> wybiorę do salonu, to ich wymagluję pytaniami

Moze nie az tyle, ale z tego co pamietam to bylo jakies dodatkowe 5% plus/minus

Napisano

Mi swego czasu w leasing oddawali auto ok 10% taniej niz dla cywila, ale ten leasing byl malo preferencyjny (122% - jak ksiegowej powiedzialem to malo z krzesla nie spadla pytajac sie czy aby na pewno sie nie zgodzilem).

Chyba mocno im zalezalo na opchnieciu, bo ostatecznie utrzymali cene dla leasingu do zakupu za gotowke.

Tyle tylko, ze nie potrafili zalatwic innego koloru niz bialy.

Napisano

> A ja o coś związanego z tym się spytam: jak kupuje się Cheviego na preferencyjny kredyt / leasing

> to traci się te zniżki i kupuje po cenie z katalogu, czy też może promocje się łączą i można

Ja mojego laczka, który katalogowo kosztował 70kPLN kupiłem za 59kPLN Zsumowali mi to co wynegocjowałem + rabat dla frmy leasingowej. I od tej sumy odpisuje jeszcze 6000 PLN VAT.

Napisano

> Mi swego czasu w leasing oddawali auto ok 10% taniej niz dla cywila, ale ten leasing byl malo

> preferencyjny (122%

Aaa... Bo o Captivie to wołami napisali, że 105% ale ani słówka o innym modelu. Czyli pewnie będę na kredyt brał, historie bankową mam dobrą. Z tego, co napisałeś wychodzi mi, że dają rabat na cenie ale odrabiają to kosztami leasingu.

Napisano
  • Autor

Preferencyjny kredyt (np. 50/50) na pewno łączy się ze wszystkimi rabatami. Leasingiem się nie interesowałem, ale podejrzewam, że też.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.