Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co zrobić z przodem, czyli burza mózgów KTSVT

Featured Replies

Napisano

i w taki styl chcesz pocisnac Uniaka? hmm.gif

powodzenia 270635636-JUMP2.gif

a tak patrząc na cały wątek i to co teraz zrobiłeś, to powiedz mi, czemu nie wyrównałeś tej machy, grilla i i lampy od kierowcy? jakbys to zrobil, pomalował to mogłoby to jeszcze wyglądać, ale wtedy elektrownia out i auto do dołu, a jak chcesz 4x4 style, to lepiej wypierdziel te soczewki, sprzedaj i kup nowe ori lampy w aso bedzie o niebo lepiej to wygladac i przynajmniej bedzie swiecic waytogo.gif

jedziesz po stylu Valo, a to wlasnie ten styl wszczepiasz w swój projekt jeżdżąc na tych soczewko lampach.. Wrzuć jakąś solidna oponke do tego i odpowiednie kółko np.mangelsy dobrze na 4x4 wygladaja wink.gif bo napęd już pewnie sobie modzisz? grinser006.gif

Valo, Twoje furki kozak robota! waytogo.gif pamietam jak za bajtla, chodziliśmy oglądać z Młodym Grzegorczykiem Twojego Punciaka zlosnik.gif

A potem spędziłem kilka lat w Twoich okolicach, a właściwie chyba nawet w Twoim bloku/klatce, bo moja 'ex miłość' mieszkała na dole zlosnik.gif i zawsze srebrnego można było gdzieś tam spotkać wink.gif

20.GIF

Napisano
  • Autor

> i w taki styl chcesz pocisnac Uniaka?

> powodzenia

nie dziękuję coby nie zapeszać

> a tak patrząc na cały wątek i to co teraz zrobiłeś, to powiedz mi, czemu nie wyrównałeś tej machy,

> grilla i i lampy od kierowcy? jakbys to zrobil, pomalował to mogłoby to jeszcze wyglądać,

powoli wszystko robię, średnio rękę ma do tego, ale się staram

> ale wtedy elektrownia out i auto do dołu, a jak chcesz 4x4 style, to lepiej wypierdziel te

> soczewki, sprzedaj i kup nowe ori lampy w aso bedzie o niebo lepiej to wygladac i przynajmniej

> bedzie swiecic

nowe Ori Lampy z ASO (o ile uda się takowe kupić) z żarówkami +100% świecą tak jak te na zwykłych... a zamienniki to nawet nie wspomnę...

> jedziesz po stylu Valo, a to wlasnie ten styl wszczepiasz w swój projekt jeżdżąc na tych soczewko lampach..

lampy te dostałem... więc wyszło na to, ze je włożyłem...

> Wrzuć jakąś solidna oponke do tego i odpowiednie kółko np.mangelsy dobrze na 4x4

> wygladaja bo napęd już pewnie sobie modzisz?

na razie odkładam na napęd, zbierając powoli pozostałe elementy

Napisano

> nie dziękuję coby nie zapeszać

> powoli wszystko robię, średnio rękę ma do tego, ale się staram

> nowe Ori Lampy z ASO (o ile uda się takowe kupić) z żarówkami +100% świecą tak jak te na

> zwykłych... a zamienniki to nawet nie wspomnę...

> lampy te dostałem... więc wyszło na to, ze je włożyłem...

> na razie odkładam na napęd, zbierając powoli pozostałe elementy

faint.gifpad.giffacepalm.gif niby o gustach się nie dyskutuje ale taką inwencją twórcza to raczej bym się na forum publicznym nie chwalił tylko pozostawił dla siebie, jak się nauczysz czegoś to wtedy wstaw fotkę i się pochwal bo takie rzemiosło to zasługuje tylko na krytykę i facepalm.gif

Napisano

Quote:

nie lubię pojazdów seryjnych, ta choroba zapewne mi nie przejdzie...

Quote:

gdyż mam chwilowa pustkę w głowie

trzymam za Ciebie kciuki byś wyzdrowiał a przynajmniej oprzytomniał ok.gifzlosnik.gif

Napisano

lepiej było nie umieszczać tu nie skończonej wersji zeby.GIF

dużo jeszcze ma szpachli do wyrównania a potem foty na VT

nie ma za co prawda może nie ma się czym chwalić obecnie ale mimo tego powiem że to już mój 2 projekt zrealizowany Jeżeli chodzi o rzeźbę zeby.GIF felgi się nie liczą 270751858-jezyk.gif

Jak sie rzeźbi to sie rzeźbi zeby.GIF

284882346-inny.jpg

post-46457-14352512313832_thumb.jpg

Napisano

Sprzedaj to badziewie, dozbieraj kasy i kup ładę nivę.

Auto dostaniesz za 5k spokojnie, będziesz mógł sobie haluxy montować i przynajmniej nie będziesz karcił pięknej włoskiej motoryzacji...

Napisano

> wyłączników mam tyle co fabryka dała, w tym zestawie są światła dzienne, wszystko wg zaleceń UE

> podłączone

Niemożliwe - UE nigdy by nie przewidzała takiego auta, toteż nie sworzyła przepisow na taką okoliczność. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Niemożliwe - UE nigdy by nie przewidzała takiego auta, toteż nie sworzyła przepisow na taką

> okoliczność.

unia stworzyła, i takie oświetlenie to max co można mieć (no prawie), polecam poczytać 48 regulamin EKG ONZ

• 2 tygodnie później...
Napisano

ja bym widzial bagaznik z namiotem na dachu, jakiegos warna z przodu albo najlepiej mechanika, i hilfta z tylu na klapie.

Jakies 35cali m/t i wyliftuj go na ramie ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.