Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

307 SW do oceny

Featured Replies

Napisano

Witam.

Zapytam wprost - czy warto interesować się tym konkretnym egzemplarzem? Szukam kombi bo rodzina się powiększa zlosnik.gif i 140 kucy też fajna sprawa. Zastanawia mnie tylko czy to handlarz czy nie. Stwierdzenie w opisie że nic nie puka, stuka biglaugh.gif już mi się nudzi, ale może to taki slogan na czasie teraz, a ja za stary jestem spineyes.gif

Tak czy siak, proszę o opinię.

Link do aukcji

Napisano

> Witam.

> Zapytam wprost - czy warto interesować się tym konkretnym egzemplarzem? Szukam kombi bo rodzina się

> powiększa i 140 kucy też fajna sprawa. Zastanawia mnie tylko czy to handlarz czy nie.

> Stwierdzenie w opisie że nic nie puka, stuka już mi się nudzi, ale może to taki slogan na

> czasie teraz, a ja za stary jestem

> Tak czy siak, proszę o opinię.

> Link do aukcji

nr rejestracyjny TK z końcówką G świadczy rejestracji w Kielcach w drugiej połowie 2010 roku

Napisano

> Witam.

> Zapytam wprost - czy warto interesować się tym konkretnym egzemplarzem? Szukam kombi bo rodzina się

> powiększa i 140 kucy też fajna sprawa. Zastanawia mnie tylko czy to handlarz czy nie.

140 kucy to faktycznie fajna sprawa. Ale ten silnik chleje jednak dość sporo. Tym bardziej, że auto jest dość ciężkie. W cyklu miejskim (prawdziwie miejskim - z korkami, światłami co chwilę, itp. a nie latanie pustą obwodnicą w te i nazad) ciężko będzie zmieścić się w 11-12L/100. Wyposażenie fajne.

Co do tego czy to handlarz - moim zdaniem tak. Co najwyżej bardziej detaliczny niż hurtownik, ale jednak. No chyba, że prywatny, a auto szybko sprzedaje bo albo pali za dużo, albo szykują się większe koszty. Tak czy inaczej - auto do prześwietlenia przez kogoś kumatego w marce i dysponującego Planetem.

Napisano
  • Autor

Potrafisz zniechęcić do autka, nie ma bata grinser006.gif

Dobra. Mam na celowniku jeszcze jednego delikwenta. Tym razem silnik 1.6, wersja podobna, choć w świniaku oink.gif

Pachnie podstępem zlosnik.gif czy też raczej klient ma uczciwe zamiary hmm.gif Aha w tamtym jest napisane że lusterka się składają same. Czy tu też tak jest w 1.6 ? Gadget co prawda, ale miły skromny.gif

Link do aukcji

Napisano

podaj VIN to sie sprawdzi z czym wyjechal z fabryki smile.gif i czy przypadkiem nie mial kierownicy po drugiej stronie smile.gif

z drugiej strony moge Ci polecic forum -> Klub Peugeota i dzial kupujemy puga dowiesz sie o bolaczkach modelu i sprawdzonych VIN smile.gif

pozdr.

M.

Napisano

> Szukam kombi bo rodzina się

> powiększa

Troszkę OT, ale pół roku temu tez szukałem zadbanej trzysta siódemki SW i kupiłem...

...Xsarę Picasso. waytogo.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Troszkę OT, ale pół roku temu tez szukałem zadbanej trzysta siódemki SW i kupiłem...

> ...Xsarę Picasso.

Ło matko. A to czemu hmm.gif Tak ciężko znaleźć 307 SW w przyzwoitym stanie? Wiecie ja sie koreańską kapustą odpycham i chyba poza tanimi częściami to więcej plusów nie widzę. Pomyślałem o francuskiej myśli technicznej, konkretnie o pugu, bo o reniach to się nasłuchałem...

Napisano

> Ło matko. A to czemu Tak ciężko znaleźć 307 SW w przyzwoitym stanie?

Aż tak bym nie generalizował, aczkolwiek po odrzuceniu ofert komisów i wszelkiej maści handlarzy, wybór nie pozostaje zbyt szeroki. oslabiony.gif

>Pomyślałem o

> francuskiej myśli technicznej, konkretnie o pugu, bo o reniach to się nasłuchałem...

Dlatego też podrzucam Ci pomysł na fajne autko rodzinne za te same (a może nawet mniejsze biglaugh.gif) pieniądze. waytogo.gif

Napisano

o reniach to się nasłuchałem...

Jakbyś kupił moja ,napewno bys był zadowolony wink.gifZadnych zbędnych badziewi ok.gif

Napisano

307-ka i że nic nie stuka i nie puka? icon_eek.gifzlosnik.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gif

To chyba nowa z salonu zlosnik.gif

Nawet mechaniki od fancuzów nazywaja ja wozem drabiniastym zlosnik.gif

Napisano

> 307-ka i że nic nie stuka i nie puka?

> To chyba nowa z salonu

> Nawet mechaniki od fancuzów nazywaja ja wozem drabiniastym

No nie wiem zona ujezdza takowa i jest naprawde cicho. Sam bylem zdziwiony ze jest tak dobrze wykonana.

Napisano

> Ło matko. A to czemu Tak ciężko znaleźć 307 SW w

Szukaj i 307 SW i Picasso jak juz masz wybierac poszukaj tego w lepszym stanie... konstrukcyjnie XP jest zdecydowanie starsza od 307... przez co rownolatki XP pozbawione sa chorob wieku dzieciecego trapiacych czasami 307... Aczkolwiek sporo czesci i upierdliwosci znajdziesz i w jednym i w drugim aucie... chocby manetka kierunkow i swiatel smile.gif...

pozdr.

M.

Napisano

> chocby manetka kierunkow i swiatel ...

Przyznam, że w moim XP swego czasu coś zaczęło szwankować ze światłami mijania i kierunkowskazami, ale odkąd aktywowałem funkcję automatycznych świateł to jak ręką odjął. waytogo.gif

Napisano

> Przyznam, że w moim XP swego czasu coś zaczęło szwankować ze światłami mijania i kierunkowskazami,

> ale odkąd aktywowałem funkcję automatycznych świateł to jak ręką odjął.

niestety autka PSA maja ta manetka problem ... smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.