Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wizualizacja Fiata Stilo

Featured Replies

Napisano

toto fiat

20100718040.jpg

potrzebuję widziec jak bedzie wygladał z czerwonymi lusterkami, czerwonymi listwami na drzwiach i zdesiach i z białymi felgami które mają czerwony rant/obwódkę

Napisano

> toto fiat

> potrzebuję widziec jak bedzie wygladał z czerwonymi lusterkami, czerwonymi listwami na drzwiach i

> zdesiach i z białymi felgami które mają czerwony rant/obwódkę

nie kombinuj, dobrze wyglada ok.gif

Napisano

> toto fiat

> potrzebuję widziec jak bedzie wygladał z czerwonymi lusterkami, czerwonymi listwami na drzwiach i

tak jak jest to jet ok, taki whitedubai zlosnik.gif

chociarz to co chcesz zrobic to teraz na topie ponoc jest

Napisano

> toto fiat

ooooooooooooo moje fele serduszka.gif

te czerwone akcenty zapowiadają się ciekawie...

Napisano

> toto fiat

na predkosci cos zmalowalem, bo udalo sie odpalic program i cos jakos zadzialalo zlosnik.gif

zdjecie troche slabej jakosci bylo

felgi tylko z obwodka

ea3cc797223780abmed.jpg

biale felgi

e80a7a2118b0bc11med.jpg

Napisano

Ładny stilak zostawiłbym tak jak jest jedynie dach lub szybki lekko czarne.

Napisano
  • Autor

> na predkosci cos zmalowalem, bo udalo sie odpalic program i cos jakos zadzialalo

> zdjecie troche slabej jakosci bylo

> felgi tylko z obwodka

> biale felgi

siakos mi się wcale nie widzi, chciałem cos w stylu abartha ale widzę że bedzi egorzej niż jest

Napisano

> siakos mi się wcale nie widzi, chciałem cos w stylu abartha ale widzę że bedzi egorzej niż jest

może dlatego, że kolega zrobł to bardzo rażące? tzn. prawie jak oczoyebny pomarańcz, a nie prawdziwy krwisty czerwien? wink.gif jesli ktos to poprawi - napisz do klaudi0 on moze to ogarnie profi smile.gif i wtedy sie okaze wink.gif a jesli nie tak, to ja bym proponowal listwy na bialo, a czerwone lusterka i moze te felgi z czerwonym rancikiem, ale tylko biale wink.gif albo opcja taka jak jest teraz tylko w czarny macik dach wink.gif

Napisano
  • Autor

> może dlatego, że kolega zrobł to bardzo rażące? tzn. prawie jak oczoyebny pomarańcz, a nie

> prawdziwy krwisty czerwien? jesli ktos to poprawi - napisz do klaudi0 on moze to ogarnie

> profi i wtedy sie okaze a jesli nie tak, to ja bym proponowal listwy na bialo, a czerwone

> lusterka i moze te felgi z czerwonym rancikiem, ale tylko biale albo opcja taka jak jest

> teraz tylko w czarny macik dach

o dachu to ja myślę ale w carbonie

Napisano

> o dachu to ja myślę ale w carbonie

jak dla mnie carbon tylko male elementy wnetrza albo cale auto zewnatrz.. dach do mnie nie przemawia. Twoj lepiej bedzie wygladac w czarny macie, ze zwgledu na listwy i reszte 'fiatowskich plasticzkow' zlosnik.gif lekko przyciemnione szybki moglby tez dobrze wygladac, ale tylko soft, bo osobiscie raczej jestem negatywnie nastawiony do smolenia szyb zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> jak dla mnie carbon tylko male elementy wnetrza albo cale auto zewnatrz.. dach do mnie nie

> przemawia. Twoj lepiej bedzie wygladac w czarny macie, ze zwgledu na listwy i reszte

> 'fiatowskich plasticzkow' lekko przyciemnione szybki moglby tez dobrze wygladac, ale tylko

> soft, bo osobiscie raczej jestem negatywnie nastawiony do smolenia szyb

ale ja już mam wysmolone

Napisano

> ale ja już mam wysmolone

rzeczywiscie wink.gif myslalem, ze chlopaki przy vt Ci to zrobili wink.gif ale tak wyglada dobrze i wystarczajaco waytogo.gif co z dachem? zlosnik.gif

Napisano

jeśli moge cos zaproponowac ,to: listwy w kolor auta,czarny dach,felgi-czarny srodek,biały brzeg.

P.S piękne Stilo!

Napisano

Wygładzić zderzaki z listew.

Listwy z drzwi w biały kolor.

Dach w folię matową lub karbon i będzie bbq.gif

Napisano
  • Autor

> Wygładzić zderzaki z listew.

> Listwy z drzwi w biały kolor.

> Dach w folię matową lub karbon i będzie

nad zdesiem tylnym myslę własnie co zrobić, przód bedzie z 3d abarth założony, ale to musze zmienić maske i błotniki ze światłami

Napisano

> nad zdesiem tylnym myslę własnie co zrobić, przód bedzie z 3d abarth założony, ale to musze zmienić

> maske i błotniki ze światłami

Abarth czy schumacher?

Napisano

> toto fiat

Ja bym go zostawił tak, jak jest, tylko naprawił zawieszenie, żeby biedak brzuchem po ziemi nie ciągnął crazy.gif

Napisano

> Ja bym go zostawił tak, jak jest, tylko naprawił zawieszenie, żeby biedak brzuchem po ziemi nie

> ciągnął

facepalm.gif

A Stilak fajnie się prezenci, z Abarth frontem IMHO będzie robił mega robotę waytogo.gif

a listwy boczne bym po prostu wywalił

Napisano

No to z tyłu tylko listwy w kolor tak, żeby optycznie wyglądał gładziej smile.gif

Listwy wdrzwiach wywalić albo w kolor smile.gif Pozbyłbym się czarnych "dodatków" clown.gif

Napisano
  • Autor

> No to z tyłu tylko listwy w kolor tak, żeby optycznie wyglądał gładziej

> Listwy wdrzwiach wywalić albo w kolor Pozbyłbym się czarnych "dodatków"

zdeś tył jest do malowania bo trzeba zakryć pewne spotkania a i dziury na czujniki parkowania zrobić więc pewnie zrobienie go na gładko nie bedzie problemem, co do listew nie wiem czy czasem nie ma po nich dziur w drzwiach.

Napisano

> co do listew nie wiem czy

> czasem nie ma po nich dziur w drzwiach.

Napisano

> są

no to w kolor je waytogo.gif

zdes tył na gładko, a przód abartha palacz.gif

Napisano

> co do listew nie wiem czy

> czasem nie ma po nich dziur w drzwiach.

są dziury i zostaje przetłoczenie na drzwiach. Likwidacja listew nie jest możliwa bez spawania...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.