Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[Polska] Mapa stanu nawierzchni polskich dróg.

Featured Replies

Napisano

Przedstawiam wam mapę stanu nawierzchni dróg krajowych, autostrad oraz dróg ekspresowych. Mapę tworzę wspólnie z wieloma osobami z forum www.skyscrapercity.com, jeśli chcecie możecie się przyłączyć, tym bardziej że mapa jest zrobiona dopiero w 50-60 %. Nie oznaczamy DW i niższej rangi, tylko DK, autostrady i eski, proszę też o to aby informacje o stanie danej drogi były jak najświeższe, maksymalnie 1-2 miesiące. Ostatnia aktualizacja zrobiona została 6 marca br. Zapraszam do pisania, ponadto jak widać DK wyglądają póki co dosyć dobrze.

Zapraszam pod ten link:

http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=71489239&postcount=1

Klikając w niego macie pokazane jak oceniać stan dróg oraz jest też aktualna mapa. Wszelkie informacje do poprawek piszcie tutaj, proszę o poważne podejście do tematu.

Napisano

DK86 w Tychach nie mieści się w Waszych kryteriach, trzeba stworzyć grupę czarną, masakra, tragedia i ograniczenie do 40 km/h na DK sick.gif

Napisano

Jestem ciekaw co za geniusz wpisał stan bardzo dobry na docinku Łańcut - Radymno A4? screwy.gifniewiem.gif

No chyba że dla kogoś koleiny na 15 cm i kratery i wyrwy o podobnej wielkości to dobra nawierzchnia

Napisano

> Przedstawiam wam mapę stanu nawierzchni dróg krajowych, autostrad oraz dróg ekspresowych. Mapę

> tworzę wspólnie z wieloma osobami z forum www.skyscrapercity.com, jeśli chcecie możecie się

> przyłączyć, tym bardziej że mapa jest zrobiona dopiero w 50-60 %. Poniżej jest opisany stan

> dróg i jak go oceniamy.

ja bym się chętnie przyłaczył, zwłąszcza że widzę brak na 79 koło mnie wink.gif

79 od granic Krakowa do Koszyc ma nawierzchnie bardzo dobrą

75 do zjazdu na A4 - mocno pogorszona, od A4 do DK4 jest po remoncie - więc bardzo dobra

ale od jakiegoś czasu nie mogę się zarejestrować na forum niewiem.gif

Napisano

Przydałoby się zapodać jeszcze taką mapę Niemiec dla porównania... hehe.gif

Napisano

Zmniejsz obrazek do regulaminowych rozmiarów. Inaczej będę zmuszony podjąć kroki moderacyjne. zolta.gif

mar00ha

Napisano
  • Autor

> Zmniejsz obrazek do regulaminowych rozmiarów. Inaczej będę zmuszony podjąć kroki moderacyjne.

> mar00ha

Zrobiłem nieco inaczej wink.gif

Napisano

Brakuje zachodniej obwodnicy Bielska-Białej ukończonej w 2006 czy 2007 roku. Stan nawierzchni dobry

Z kolei nie do końca zgodze się z przeciętnym stanem nawierzchni idącym przez centrum Bielska - na znacznym odcinku, ok 3/4 długości jest nawierzchnia dobra (wymiana jakieś 3 lata temu)-najgorsza nawierzchnia jest na wjeździe od Katowic.

Droga BB-Żywiec też w ostatnich latach została częściowo odnowiona, więc przeniósłbym ją o stopnień wyżej.

Napisano

> Zrobiłem nieco inaczej

Dzięki.

mar00ha

Napisano

DK 3 L-ca-A4: zielona, A4-Jawor: żółta, Jawor-Bolków: zielony, Bolków -Jelenia Góra: żółta/zielona/żółta (po 30% długości).

DK 94 L-ca Chojnów: pomarańczowa

Napisano

prawie cała Łódź na zielono hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif

Napisano

> prawie cała Łódź na zielono

Przelotówki (fragmenty DK) mamy w przyzwoitym stanie - gorzej z resztą...

BTW przydałaby się taka mapa dla dróg wojewódzkich.

Napisano
  • Autor

> Przelotówki (fragmenty DK) mamy w przyzwoitym stanie - gorzej z resztą...

> BTW przydałaby się taka mapa dla dróg wojewódzkich.

Co do Łodzi to są oznaczone tam drogi krajowe przebiegające przez miasto a nie całokształt.

Zgodzę się z tym że DK są w przyzwoitym stanie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.