Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Warsztat poszukiwany

Featured Replies

Napisano

Primo:

Poszukiwany jest warsztat (mazowieckie), który podejmie się wymiany zaworu regulacji ciśnienia paliwa w z17dtr - problem falujących obrotów, czasem gaśnięcia i wahania ciśnienia paliwa na CR.

Secundo:

J.W. który rozkminił problem DPFa w z17dtj/z17dtr

Napisano

możesz popytać tutaj

a jeżeli jesteś zarejestrowany na VKP to możesz skontaktować się z userem Piotreq w sprawie tego warszatu wink.gif

Napisano
  • Autor

> możesz popytać tutaj

> a jeżeli jesteś zarejestrowany na VKP to możesz skontaktować się z userem Piotreq w sprawie tego

> warszatu

Dzięki za dobre chęci, ale z tym Panem po pierwszej wymianie zdań nie chciałbym ubić muchy w kiblu:

Quote:

- Dzien dobry, interesuje mnie koszt wymiany rozrządu w Astrze z silnikiem z17dtj

- za 3 tygodnie

- (lekko podk..) Ale co(?) za 3 tygodnie

- przyjechać, bo teraz nie mam czasu

- A jaki jest orientacyjny koszt wymiany?

- 450zł

- To robocizna, a części?

- A skąd mam wiedzieć.

- Żegnam

Napisano

509 409 227

22 679 54 72

Warsztat na Zaciszu (Targówek) ul. Żarnowiecka 6

Świetni fachowcy i do tego świetna atmosfera. Mają jednego z najlepszych fachowców od elektryki samochodowej w rejonie. Na pewno się podejmą i zrobią to dobrze przy okazji nie zdzierając kasy.

Dzwoń i powołaj się na mnie czyli Jacka Niebrzegowskiego a zostaniesz potraktowany priorytetowo.

Napisano

> Dzięki za dobre chęci, ale z tym Panem po pierwszej wymianie zdań nie chciałbym ubić muchy w kiblu:

no nie wiem co ci mam powiedzieć

nieraz z nim rozmawiałem i nie było jakis takich niedomówień - wszystko miło i przyjemnie

ale skoro takie miał podejście do ciebie to wcale sie nie widzę...

Napisano

Jeśli nie znajdziesz nic przyzwoitego, zapraszam do Płońska, mechanik z ASO zrobi priv jak się należy.

Napisano

> Primo:

> Poszukiwany jest warsztat (mazowieckie), który podejmie się wymiany zaworu regulacji ciśnienia

> paliwa w z17dtr - problem falujących obrotów, czasem gaśnięcia i wahania ciśnienia paliwa na

> CR.

> Secundo:

> J.W. który rozkminił problem DPFa w z17dtj/z17dtr

Ten gość jest bardzo rozgarnięty, uczciwy i świetnie oprzyrządowany. WRMSERWIS

Byłem u niego z kłopotami rozruchu zimnego silnika. Wyjął wtryskiwacze, sprawdził wszystkie parametry, pomierzył ciśnienia na zasilaniu i zmontował, bo stwierdził że nie nadają się nawet do czyszczenia. Wszystko wg niego było w najlepszym porządku, nawet nie było potrzeby korekcji dawek rozruchowych. Diagnoza - oczyścić rozrusznik i wymienić tulejki oraz sprawdzić kondycję akumulatora. Miał rację.

IMO dobrze wydane pieniądze.

Jego główne zajęcie to korekta oprogramowania.

Napisano

Panowie, jeśli macie jakieś opinie o warsztatach, to dopiszcie je proszę do tej listy. Niech się rozwija i służy reszcie waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.