Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

historia auta po VIN

Featured Replies

Napisano

Witam!

Jak to jest ze sprawdzeniem historii autka po VIN'ie tzn wystarczy telefon do ASO danej marki i podac numer czy trzeba osobiscie sie wstawic, czy tez wlasciciel jest potrzebny itp?

Bazy sa ogolnopolskie czy ogolnoeuropejskie czy to zalezy od producenta? Ktos moze wie jaka marka ma najwieksza baze i od ktorego roku?

Napisano

Wszystko zależy od marki. We Fiacie poznałem historię auta sprowadzonego z Francji dzwoniąć na Infolinię. Jak wklepują coś do systemu to idzie w kraj.

Napisano

> Witam!

> Jak to jest ze sprawdzeniem historii autka po VIN'ie tzn wystarczy telefon do ASO danej marki i

> podac numer czy trzeba osobiscie sie wstawic, czy tez wlasciciel jest potrzebny itp?

> Bazy sa ogolnopolskie czy ogolnoeuropejskie czy to zalezy od producenta? Ktos moze wie jaka marka

> ma najwieksza baze i od ktorego roku?

VAG - na telefon nikłe szanse, osobiście małe szanse, z właścicielem się da, po znajomości zawsze

Historia europejska bez parchów z Włoch

Napisano

nie "wstawiaj" się lepiej,,,,,,,,,,,,, 893goodvibes.gif

Fiat ma bazę europejską ... infolinia,ASO,.... lub ja hehe.gif

Napisano

> Fiat ma bazę europejską ... infolinia,ASO,.... lub ja

wysłałem PW, może zechcesz i mi pomóc;P

Napisano
  • Autor

Troche sie zaskoczylem bo jesli chodzi o Opla to lipa. Bylem wlasnie w ASO Opla we Wroclawiu, Opel nie ma ogolnopolskiej bazy, historia auta jest jedynie w konkretnym ASO w ktorym te auto bylo serwisowane. Znalazlem jeszcze stronke link ale tu niewiele sie dowiemy. Czyli Fiat pod tym wzgledem wyprzedza Opla icon_eek.gif

Napisano

> Troche sie zaskoczylem bo jesli chodzi o Opla to lipa. Bylem wlasnie w ASO Opla we Wroclawiu, Opel

> nie ma ogolnopolskiej bazy, historia auta jest jedynie w konkretnym ASO w ktorym te auto bylo

> serwisowane. Znalazlem jeszcze stronke link ale tu niewiele sie dowiemy. Czyli Fiat pod tym

> wzgledem wyprzedza Opla

Nie prawda. Poczytaj na AK, dowiesz się że można sprawdzić historię. Albo sam dzwonisz na infolinię do Warszawy i liczysz na łut szczęścia albo któryś z kolegów Ci pomoże.

Napisano

Dzisiaj właścicielka auta które chciałem kupić podała mi VIN telefonicznie, bym sam sobie sprawdził co i jak. To był jej pomysł.

W ASO powiedzieli mi że ni chuchu, mam przyjechać z właścicielem (do którego dzieli mnie pół Polski) lub przynieść upoważnienie. screwy.gif

ASO Toyota.

Napisano
  • Autor

> Nie prawda. Poczytaj na AK, dowiesz się że można sprawdzić historię. Albo sam dzwonisz na infolinię

> do Warszawy i liczysz na łut szczęścia albo któryś z kolegów Ci pomoże.

Ale co nieprawda? Bylem w serwisie Opla i tak mi powiedzieli. Jaki nr infolini masz na mysli?

Napisano

> Ale co nieprawda? Bylem w serwisie Opla i tak mi powiedzieli. Jaki nr infolini masz na mysli?

Tak mówią w większości ASO. Zgłoś się do kolegi 51cent to Ci pomoże.

Napisano

> ASO Toyota.

Toyota nie ma ogólnopolskiej bazy. Można sprawdzić tylko w tym Aso, gdzie samochód był serwisowany.

Napisano

> Toyota nie ma ogólnopolskiej bazy. Można sprawdzić tylko w tym Aso, gdzie samochód był serwisowany.

Wiedza o Toyotach na poziomie Auto Świata, mniej więcej jak ten Yaris 1.0 jeżdżący 180 na co nic nie mogę poradzić....

Napisano

> Toyota nie ma ogólnopolskiej bazy. Można sprawdzić tylko w tym Aso, gdzie samochód był serwisowany.

facepalm.gif

Bzdura.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.