Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co tu tak wieje nuda ? :)

Featured Replies

Napisano

Ponaprawialem swoja Crome to nie ma kto pisac postow wink.gif Panowie co jest, nie macie zadnych usterek? smile.gif Zebym tylko nie wykrakał smile.gif

PS - gdzie mozna kupic to drugie dno do naszego bagaznika ? zeby miec na rozne graty małe wink.gif

No i pakiet chrom chcialbym sobie zrobic... gdzie jak i gdzie ?

Napisano

Failur'ów brak, to i nie ma o czym rozmawiać smile.gif Wątki, które będą się pojawiać to jakie opony na lato i zimę oraz co by tu zrobić, żeby jeszcze upiększyć tego "Crompla" hehe.gif

Pamiętaj, że to drugie dno trochę zmniejszy Ci bagażnik na długość, jeżeli będziesz przewoził coś ciężkiego (nie pamiętam, jaka jest wytrzymałość z uniesionym dnem, ale nie robi szału). Żeby to ustrojstwo złożyć, trzeba wszystko wypakować. Praktyczne? Co kto lubi. Najlepiej chyba znaleźć jakiegoś rozbitka, cena w ASO pewnie powali, ale to osoby mające dostęp do Epera Ci powiedzą 893goodvibes.gif

Napisano

Z drugim dnem bagażnika daj sobie spokój.

Musiałbyś wymienić boczki i dokupić górę.

Nośność teoretyczna "góry" to 70kg.

Kolejna sprawa to zdobycie korytka.

Jadidi

Napisano

Eeeee co tu pisać.... moim największym zmartwieniem obecnie jest zmiana opon na letnie i opłacenie ubezpieczenia i przegląd. przegląd dostałem na kolejne dwa lata.... sick.gif

Napisano

spokojnie usterki są.... przynajmniej u mnie smile.gif EGR + stuki w skrzyni biegów:) na razie walczę z dealerem coby je usunął w ramach rękojmi i tracę przy tym jedynie cierpliwość i nerwy smile.gif

Napisano
  • Autor

> Eeeee co tu pisać.... moim największym zmartwieniem obecnie jest zmiana opon na letnie i opłacenie

> ubezpieczenia i przegląd. przegląd dostałem na kolejne dwa lata....

Ja juz opony zmienilem dawno smile.gif chyba sobie dam spokoj z bagaznikiem, ale chce chromy...

Napisano

> chce chromy...

A ja chcę nakładki na progi devil.gif Tylko oryginałów na allegro ani widu, ani słychu. A ceny w sklepach internetowych podobne do tych w ASO mad.gif

Chociaż po zimie zauważyłem lekką stratę. Oberwał przedni znaczek, zrobił się lekki pajączek i delikatnie się rusza. Chyba jest na jakiś zatrzaskach, bo tak już by spadł.

Napisano

Ja musze umyc Crome, bo padalo i sie usyfila cala.A teraz chce zbierac wszystko co zwiazane z Croma, prospekty, plakaty itd zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

W ASO pewnie nie znajdziesz grinser006.gif Chyba, że mają jakieś "leżaki magazynowe", które nie skonczyły na makulaturze. Katalog Cromy po lifcie gdzieś powinien u mnie leżeć w dokumentach ok.gif Norev na pewno robi modele Cromy 1:43. Plakatów nie widziałem, zawsze możesz sobie zdjęcie wydrukować w jakimś fotolabie (czasami w Rossmanie mają promocję)

A pomysł smyczkowy umarł śmiercią naturalną (brak chętnych), czy jest szansa, żeby go wskrzesić?

Napisano

Zeby bylo wiecej osob to mozna myslec nad smyczami,ale sprobuje cos pomyslec zlosnik.gifzlosnik.gif Mam juz model Cromy,na allegro kupilem prospekt za cale 4zl wink.gif

Napisano

> Ja musze umyc Crome, bo padalo i sie usyfila cala.A teraz chce zbierac wszystko co zwiazane z

> Croma, prospekty, plakaty itd

mam worek po kromie z roboty zlosnik2.gif . Kroma z dzemorem byla - zgodnie z trendem waytogo.gif

Napisano

> mam worek po kromie z roboty . Kroma z dzemorem byla - zgodnie z trendem

Somus spamerze okrutny biglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gif

Napisano

Panowie co jest, nie macie zadnych usterek?

Jakiś czas temu padła mi zewnętrzna klamka tylnych drzwi.

Nie miałem czasu tego zrobić i w niedzielę zemściło się to na mnie, bo zdechła klamka wewnętrzna.

Żona mi truje bo musiała wysiadać przez przednie drzwi po złożeniu fotela pasażera.

I takie tam jeszcze pierdoły.

Napisano

A ja mam straszny problem ze swoją Cromą, miga licznik kilometrów po zamontowaniu navi. Normalnie jeździć się nie da, tragedia, boję się że Croma trafi na lawetę i do ASO, tam to dopiero na pewno coś popsują i będzie o czym pisać....

rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> Somus spamerze okrutny

wez sie ohajtaj znowu albo co to ci namalujemy Cromke albo kolpaki dostaniesz tym razem hehe.gif

Napisano

> Żona mi truje bo musiała wysiadać przez przednie drzwi po złożeniu fotela pasażera.

> I takie tam jeszcze pierdoły.

Hmmm ale Croma z tyłu ma dwoje drzwi zlosnik.gif Moze prościej wysiąść z 2-giej strony wink.gif

Kupić zamek i wymienić.... lub naprawić... moze coś zgniło po zimie....

Napisano

> wez sie ohajtaj znowu albo co to ci namalujemy Cromke albo kolpaki dostaniesz tym razem

Pamiętaj !

Dominika mulher.gifKAZU

Sylwia mulher.gif pawelczekała

Nas podglądają i nawet profile swoje mają ( przynajmniej jedna )

namawiaj go na powtórny ożenek to świąt nie doczekasz.....

rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> Pamiętaj !

> Dominika KAZU

> Sylwia pawelczekała

> Nas podglądają i nawet profile swoje mają ( przynajmniej jedna )

> namawiaj go na powtórny ożenek to świąt nie doczekasz.....

no nie pitol ze juz baby maja tu bilety wstepu icon_eek.gifhehe.gif

Napisano

> no nie pitol ze juz baby maja tu bilety wstepu

może przy tej okazji się oficjalnie przywitają?

Napisano
  • Autor

> no nie pitol ze juz baby maja tu bilety wstepu

Moja nie ma konta, ale pyta sie co a ja siedze ciagle na tym forum tak

Napisano

> Moja nie ma konta, ale pyta sie co a ja siedze ciagle na tym forum tak

To lepiej żeby sobie założyła własne konto , bo jak ją ciekawość popchnie do korzystania z twojego to możesz mieć ciepło banned.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

> To lepiej żeby sobie założyła własne konto , bo jak ją ciekawość popchnie do korzystania z twojego

> to możesz mieć ciepło

Hehe mysle ze nie smile.gif auto ma ale serwisuje i zajmuje sie jego problemami ja wink.gif

Wlasnie jej padl alternator (Focus II 1,6 TDCI)

Napisano

po weekendzie ja swoja opisze , konczy sie wlasnie maly update serduszka wiec bedzie o czym pisac....a wszystko przez to ze byla zla sekwencja zalozona i ze seryjne turbo odmowilo wspolpracy( no dobra , troche pomoglismy ale 1,5b przez chwile dmuchalo zeby.GIF )

Napisano

> Hmmm ale Croma z tyłu ma dwoje drzwi Moze prościej wysiąść z 2-giej strony

> Kupić zamek i wymienić.... lub naprawić... moze coś zgniło po zimie....

Hmmm.... no niby są drugie drzwi, ale zamontowany mam za fotelem kierowcy taki fotelik, więc przecisnąć się nie da, a wyjęcie go trwa parę chwil

Napisano

> Hmmm.... no niby są drugie drzwi, ale zamontowany mam za fotelem kierowcy

No to wszystko jasne sick.gif

Napisano

> Hmmm.... no niby są drugie drzwi, ale zamontowany mam za fotelem kierowcy taki fotelik, więc

> przecisnąć się nie da, a wyjęcie go trwa parę chwil

Przecież z tylu w Cromie jest dużo miejsca na nogi i nawet z zamontowanym fotelikiem można się bez problemu przecisnąć. Przy dwóch fotelikach można jeszcze się zmieścić i usiąść pośrodku między nimi.

Napisano

> Przecież z tylu w Cromie jest dużo miejsca na nogi i nawet z zamontowanym fotelikiem można się bez

> problemu przecisnąć. Przy dwóch fotelikach można jeszcze się zmieścić i usiąść pośrodku między

> nimi.

Na tym filmiku pokazany jest sposób montowania fotelika w bmw x5. Fotelik mam ten sam, a croma jest chyba trochę mniejsza od x5

Napisano

> Na tym filmiku pokazany jest sposób montowania fotelika w bmw x5. Fotelik mam ten sam, a croma

> jest chyba trochę mniejsza od x5

Ło matko, ale wynalazek icon_eek.gif, niezła barykada, nie wyobrażam sobie przekładania tego do innego samochodu w razie potrzeby.

Napisano

> Ło matko, ale wynalazek , niezła barykada, nie wyobrażam sobie przekładania tego do innego

> samochodu w razie potrzeby.

Można zamontować go również przodem do kierunku jazdy i to wygląda jak dla zwykłego fotelika.

Napisano

> Ponaprawialem swoja Crome to nie ma kto pisac postow Panowie co jest, nie macie zadnych usterek?

> Zebym tylko nie wykrakał

> PS - gdzie mozna kupic to drugie dno do naszego bagaznika ? zeby miec na rozne graty małe

> No i pakiet chrom chcialbym sobie zrobic... gdzie jak i gdzie ?

To ja jeszcze dorzucę wygiętą felgę (wyszło przy zmianie opon na letnie) oraz z dzisiaj przednią szybę uszkodzoną od jakiegoś kamienia.

Tak się zastanawiam czy prostować felgę czy kupić używaną (w dobrym stanie) na allegro. Używana kosztuje 150, a prostowanie od 50. Warto prostować felgi aluminiowe? Moja ma bicie osiowe kilkumilimetrowe i zasadniczo wygląda jak koło.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.