Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rajd Świdnicki - zakończony przedwcześnie

Featured Replies

Napisano

> rajdy to bzdura

Przyszedłeś tu tylko trollować czy masz coś sensownego do powiedzenia??

Napisano

> Przyszedłeś tu tylko trollować czy masz coś sensownego do powiedzenia??

co napisać, w tym sporcie zawodnicy jak i kibicie padają " prawie jak muchy" grzać po 200 leśnymi drogami tylko po to bo nie trzeba torów budować i jest taniej

Napisano

> co napisać, w tym sporcie zawodnicy jak i kibicie padają " prawie jak muchy" grzać po 200 leśnymi

> drogami tylko po to bo nie trzeba torów budować i jest taniej

Nie rozumiesz, nie czujesz tego, ale się wypowiadasz za innych. Po wuj??

Napisano

> Nie rozumiesz, nie czujesz tego, ale się wypowiadasz za innych. Po wuj??

po wuj wyjeżdziłem wiecej km w kjsach pewnie od ciebie tylko dlatego bo tor w lodzi zamkneli.

taka prawda sport dla bidnych ktorych nie stac na zbudowanie infrastruktury no.gif

Napisano

> co napisać, w tym sporcie zawodnicy jak i kibicie padają " prawie jak muchy"

gdzie ?? boje_sie.gif

> grzać po 200 leśnymi drogami tylko po to bo nie trzeba torów budować i jest taniej

nie, bo to sa rajdy, nie wyscigi torowe, inna specyfika, inna trudnosc, inna zabawa, inne ryzyko (i kazdy kto sie w to bawi wie o ryzyku i je akceptuje)

Napisano

> po wuj wyjeżdziłem wiecej km w kjsach pewnie od ciebie tylko dlatego bo tor w lodzi zamkneli.

a co maja kjsy wspolnego z rajdami ?? i co to ma do rzeczy ??

> taka prawda sport dla bidnych ktorych nie stac na zbudowanie infrastruktury

hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif pol zycia o tym marze, zeby byc tak biednym, aby ten sport uprawiac i wiem, ze pewnie nigdy nie bede na tyle biedny drive.gif

Napisano

> po wuj wyjeżdziłem wiecej km w kjsach pewnie od ciebie tylko dlatego bo tor w lodzi zamkneli.

hmm.gif

Chyba trochę Cię poniosło icon_eek.gif

Napisano

Ale żartujesz teraz? Czy nadal nie skończyłeś tego co zacząłeś pierwszym postem w tym temacie?

Napisano

Nie ośmieszaj się i nie troluj to nie HP.

Napisano

> Wypadek na trasie

Kurde znałem kierowce i znam pilota. Masakra nie wiem co powiedzieć.

[']['][']

Napisano

> a co maja kjsy wspolnego z rajdami ?? i co to ma do rzeczy ??

> pol zycia o tym marze, zeby byc tak biednym, aby ten sport uprawiac i wiem, ze pewnie nigdy nie

> bede na tyle biedny

Raczej chodziło o porównanie kosztów wybudowania i utrzymania toru wyścigowego z prawdziwego zdarzenia z zamknięciem i otaśmowaniem istniejących dróg (najczęściej publicznych).

Napisano

> Raczej chodziło o porównanie kosztów wybudowania i utrzymania toru wyścigowego z prawdziwego

> zdarzenia z zamknięciem i otaśmowaniem istniejących dróg (najczęściej publicznych).

ok.gif

Napisano

Jeszcze udało mi sie strzelić fotke frown.gif

IMG_1063.jpg

swieca.gif

Napisano

> w rajdach mają doświadczenie w robieniu takich filmów

A ty w czym masz doświadczenie? W siedzeniu na d.. przed telewizorem?

Zakończ te prostacką gadkę.

Napisano

Rozumiem ze jestes z tego powodu bardzo pokrzywdzony i bardzo Ciebei boli, ze nie mogłes sie rozwijac na torze.. swietnie.. bardzo dobrze, ze nie miales gdzie jeździć, bo takich ludzi jak Ty nie potrzeba w tym sporcie..

Co do Twojego textu, to pewnie uważasz, ze jeżdżący slalom specjalny na nartach to tez biedacy, bo nie stać ich na dłuższe narty i z powodu braku infrastruktury nie jeżdżą zjazdu bądź super giganta, bo takich dużych górek nie mają..!?

Albo żeglarze, którzy rywalizują w regatach na jeziorach są beznadziejni, bo nie stac ich na regaty do okoła Ameryki??

Rajdy to odmiana dyscypiny sportu samochodowego, taka sama jak Wyścigi Górskie, Rajdy Terenowe, RalyCross i kazdy decyduje sie na to co mu odpowiada...

A co do filmów to na torze też zdarzają sie śmiertelne wypadki i setki ludzi ze świata wyśicgowego potrafią tworzyć materiały o tych zdarzeniach na Youtube..polecam wpisać chociażby Senna..

Więc chociażby z szacunku dla tego zdarzenia przestań pisać w tym temacie, bo Sylwester kochał to co robił, kochał ten sport i liczył sie z tym, ze jest ryzykowny.. każdy jest świadomy tego, co moze sie zdarzyć w każdej z dyscyplin motorsportu...

Napisano

Po raz pierwszy zolta.gif

Napisano

> wal i drugi nawet bana na rok

zastanawiam się po co to robisz, śledzę Twoje posty od jakiegoś czasu i moim zdaniem nie jesteś głupim człowiekiem więc tym bardziej nie rozumiem co chcesz osiągnąć tego typu wypowiedziami icon_rolleyes.gif

Napisano

> zastanawiam się po co to robisz

Nie odpowiadajcie. Tylko budujecie ego tego Pana.

a%20InternetToughGuy.jpg

Co do wypadku to nie można nic mądrego powiedzieć więc:

swieca.gif

Napisano

> Nie odpowiadajcie. Tylko budujecie ego tego Pana.

> Co do wypadku to nie można nic mądrego powiedzieć więc:

hehe.gifok.gif nic oryginalnego

Napisano

Zmartwię Cię, na torach ginie więcej osób niż na rajdach.. smile.gif

To jest sport który nie jest logicznie wytłumaczalny, jeśli tego nie "czujesz" to nie zrozumiesz.. cool.gif

Napisano

pyknij sobie z dziadkiem w szachy kolego. jak nie kochasz rajdow to zamknij jape i nie krec afery bo nic madrego nie powiedziales.

Napisano

> pyknij sobie z dziadkiem w szachy kolego. jak nie kochasz rajdow to zamknij jape i nie krec afery

> bo nic madrego nie powiedziales.

Hej hej hej, nie rozpędzamy się, nie karmimy trolli i luzujemy się.

Napisano

> Hej hej hej, nie rozpędzamy się, nie karmimy trolli i luzujemy się.

pardon, ponioslo mnie zlosnik.gifhehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.