Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rozpoznać przekładkę

Featured Replies

Napisano

> znaczy sie, ze bity i ma to w papierach

Znaczy sie, "bity", bo to moglo byc podtopienie, akt wandalizmu, albo mala stluczka, etc. Jako efekt nie oplacalo sie tego naprawiac ubezpieczycielowi. Takei auta moga byc jeszcze w swietnym stanie, ale... wlasnie, w papierach stoi kategoria i duzo trudniej takie auto sprzedac wink.gif

Napisano

> Tu masz kilka ogloszen:

> 206, 2006 rok, 1,4L przebieg 40kmil (65kkm) = cena 9000 PLN LINK

> 206, 2006 rok, 1,4L przebieg 40kmil (35kkm) = cena 9900 PLN LINK

> Przekladka 3500PLN i trwa tydzien. Sprawdz sobie ogloszenia sprzedazy i daj znac czy oplaca sie

Ah, roznica w UK i Irlandii - zapomnialem sie. Realia Irlandii sa bardzo rozne od tych w Brytanii. Nowe i uzywki u nas sa sporo drozsze 20.GIF

Napisano

> - otwieranie maski po stronie pasażera

niezawsze smile.gif sa "Angliki ktore z fabryki wychodza i otwieranie maski maja po stronie pasazera facepalm.gif takze w niektorych po tym by nie szlo zobaczyc ale to tylko maly ulamek aut smile.gif

Napisano

> Znaczy sie, "bity", bo to moglo byc podtopienie, akt wandalizmu, albo mala stluczka, etc. Jako

> efekt nie oplacalo sie tego naprawiac ubezpieczycielowi. Takei auta moga byc jeszcze w

> swietnym stanie, ale... wlasnie, w papierach stoi kategoria i duzo trudniej takie auto

> sprzedac

trzeba indywidualnie podchodzić do tematu: kolega pojechał do prywatnej osoby, były faktury na mało inwazyjną naprawę nadwozia, wyrwał naprawdę dobrze naprawionego 06 R Scenika 1.6 auto za 2.000 funtów (pierwotnie 2.500), także można na czyimś nieszczęściu ładnie zyskać zlosnik.gif

Napisano

> sam się kiedyś nabrałem, najlepsze było to, że ktoś tak się natrudził, że wszystkie znaczki,

> naklejki, emblematy zmienił, z vauxhall na opel (również te na słupku drzwiowym z nr vin

> wyglądała jak oryginał)

bo na tej nalepce jest oryginalnie napisane opel

Napisano

> bo na tej nalepce jest oryginalnie napisane opel

a wszędzie indziej nie? dziwne trochę...

Napisano

> niezawsze sa "Angliki ktore z fabryki wychodza i otwieranie maski maja po stronie pasazera takze

> w niektorych po tym by nie szlo zobaczyc ale to tylko maly ulamek aut

Wspomniane 206 w wersji angielskiej ma otwieranie maski od strony pasazera spineyes.gif

Nie wiem jak w wesji kontynentalnej

Napisano

> Niezle jaja.

> Popatrzylem sobie po ogloszeniach i rzeczywiscie tak jest z tymi wycieraczkami.

> To w takim razie jak tym sie da wogole jezdzic? Widac cos jak deszcz pada?

Powiem ci ze jest dobrze bo wlasnie wycieraczka kierowcy jest na takiej dzwigni. Ciezko to wytlumaczyc. Jak rusza to przesuwa sie najpierw wzdluz szyby a jak zaczyna skrecac to sie chowa.

Cos podobnego jak w starych mercedesach. Te co mialy tylko jedna przednia wycieraczke robily takiego zajaczka na szybie

Napisano

> Ten pierwszy to Cat C, drugi pewnie tez, ale sie nikt tym nie chwali w ogloszeniu

> Ten pierwszy to Cat C, drugi pewnie tez, ale sie nikt tym nie chwali w ogloszeniu

Jak auto idzie na przekladke to myslisz ze ktos sie tym przejmuje? My wiemy o kategorich a myslisz ze ile ludzi w polsce o tym wie.

Mialem Brave ktora udalo mi sie kupic w dobrej cenie. Miala kategorie C i byla SORN.

Bylo to 4 lata temu. W srodku nocy siedzalem pzy malym jak nie mogl spac i az mi bylo zal nie zalicytowac. Wyrwalem to za 300 Funtow. Brava 4 letnia, pojemnosc 1,6, przebieg 60.000mil, klima.

Niestety za holowanie dalem 60 Funtow

Zderzak i chlodnica ze szrotu, lakierowanie zderzaka w serwisie. W ramach wolnego czasu wieczorami poskladalem to w dwa tygodnie, zrobilem MOT i brava poszla 3 dni pozniej za 1500 Funciakow

http://tpworld.eu/ak/Pict3819.jpg

Jak szukasz to znajdziesz. Do dzisiaj mnie boli bo 3 tygodnie temu poszla 25 letnia Carrera z walnietym blotnikiem, do prostowania i chromowania byl zderzak i lampa do wymiany. Poszla na ebayu za beksa.gif tyle ze chce mi sie plakac bo rownowartosc chinskiego skutera

Napisano

> Jak auto idzie na przekladke to myslisz ze ktos sie tym przejmuje? My wiemy o kategorich a myslisz

> ze ile ludzi w polsce o tym wie.

> Mialem Brave ktora udalo mi sie kupic w dobrej cenie. Miala kategorie C i byla SORN.

> Bylo to 4 lata temu. W srodku nocy siedzalem pzy malym jak nie mogl spac i az mi bylo zal nie

> zalicytowac. Wyrwalem to za 300 Funtow. Brava 4 letnia, pojemnosc 1,6, przebieg 60.000mil,

> klima.

> Niestety za holowanie dalem 60 Funtow

> Zderzak i chlodnica ze szrotu, lakierowanie zderzaka w serwisie. W ramach wolnego czasu wieczorami

> poskladalem to w dwa tygodnie, zrobilem MOT i brava poszla 3 dni pozniej za 1500 Funciakow

> http://tpworld.eu/ak/Pict3819.jpg

> Jak szukasz to znajdziesz. Do dzisiaj mnie boli bo 3 tygodnie temu poszla 25 letnia Carrera z

> walnietym blotnikiem, do prostowania i chromowania byl zderzak i lampa do wymiany. Poszla na

> ebayu za tyle ze chce mi sie plakac bo rownowartosc chinskiego skutera

a gdzie halogeny? smile.gif

Napisano

> a gdzie halogeny?

Jeden byl stluczony. Z drugiego zrobilem podreczny "szperacz" na 12V zlosnik.gif

Tu wlasnie dochodzimy do punktu o ktory sie zachodzi. Samochod zrobiony dobrze aczkolwiek na sprzedaz (czyli halogeny odpuscilem). Z drugiej strony mialem zderzak bez halogenow. Nie chcialem sie bawic w wycinanie czy odstawianie jakiegos druciarstwa zeby byly na sztuke. Jak komos na tym zalezy to sobie sam swiecidelka dolozy.

Napisano

> Wspomniane 206 w wersji angielskiej ma otwieranie maski od strony pasazera

> Nie wiem jak w wesji kontynentalnej

fiaty piecset pandy i fordy ka te nowe maja tak samo spineyes.giffacepalm%5B1%5D.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.