Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Golf 4 do oceny ? pomożecie :)

Featured Replies

Napisano

Jeżeli ma udokumentowany i pewny przebieg to zadzwoń i poproś o VIN samochodu. W ASO za 50 zł CI sprawdzą wszytko. Ze zdjęć to ja nic nie wywnioskuję niestety chociaż na przednich i tylnych prawych drzwiach jest nierówno listwa boczna niewiem.gif strzelam na pałe bo to mi się rzuciło w oczy.

Ktoś robił nim teoretycznie ok 1900 km miesięcznie prze te 11 lat co daje ok 22 kkm rocznie.

Tak napisałem, dzwoń po VIN, reszta niech się wypowie co do szczegółów co to auto ma a co powinno mieć np. z wyposażenia. Oglądałem takiego golfa 2 lata temu, prawie taki samo wyposażenie. Po pojechaniu do ASO okazało się, że w 2008 roku miał przegląd w Holandii przy 475 kkm, a był skręcony do 167 kkm. screwy.gif

Napisano

> Zastanawia mnie gdzie on ma te 8 poduszek

a dlaczego ma nie miec?? Passaty B5 tez mialy 8 , to Golf 4 tez moze miec ok.gif

Napisano

> Jak w temacie jestem zainteresowany kupnem Golfa IV znalazłem coś takiego na allegro:

> http://allegro.pl/golf-4-1-9-tdi-full-wypas-wersja-high-line-i1577661736.html

> co myślicie o tym egzemplarzu

> będę wdzięczny za pomoc

Mnie zastanawia, że "seryjny ksenon" ma podwójne kierunkowskazy, a nie żarówkę od przeciwmgielnych.

Napisano

> Mnie zastanawia, że "seryjny ksenon" ma podwójne kierunkowskazy, a nie żarówkę od przeciwmgielnych.

nie mam pojecia jak powinno byc, ale duzo takich Golfow widzialem z seryjnym ksenonem i podwojnym kierunkowskazem ok.gifhmm.gif

Napisano

Tak było fabrycznie. Nie ma w tym nic szczególnego i niepokojącego.

Napisano

przedni zderzak - plastiki nielakierowane, zderzak tylny lakierowane

Napisano

> a dlaczego ma nie miec?? Passaty B5 tez mialy 8 , to Golf 4 tez moze miec

To gdzie one są? Ja mam dwie przenie, dwie boczne i kurtyny. Co jest więcej?

Napisano

> Mnie zastanawia, że "seryjny ksenon" ma podwójne kierunkowskazy, a nie żarówkę od przeciwmgielnych.

tak ma być spineyes.gif

Napisano

> Jak w temacie jestem zainteresowany kupnem Golfa IV znalazłem coś takiego na allegro:

> http://allegro.pl/golf-4-1-9-tdi-full-wypas-wersja-high-line-i1577661736.html

> co myślicie o tym egzemplarzu

> będę wdzięczny za pomoc

elegancja-francja, w 2000r xen byl nie lada bajerem, nie wydaje mi sie zeby był on fabrycznie w tym aucie, gosc podszedl do sprawy profesjonalnie i zamontował zderzak ze spryskami (ciekawe czy działaja ? ) icon_rolleyes.gif

btw. silnik 116ps to qpa straszna, sprowadzone golfy lub bory z tym motorem kosztuja po 11k na otomoto

Napisano
  • Autor

> elegancja-francja, w 2000r xen byl nie lada bajerem, nie wydaje mi sie zeby był on fabrycznie w tym

> aucie, gosc podszedl do sprawy profesjonalnie i zamontował zderzak ze spryskami (ciekawe czy

> działaja ? )

Dzwoniłem do goscia spryski podobno działają OK

> btw. silnik 116ps to qpa straszna, sprowadzone golfy lub bory z tym motorem kosztuja po 11k na

> otomoto

A to nie jest 115ps tak jak ma w opisie ?

Napisano

> To gdzie one są? Ja mam dwie przenie, dwie boczne i kurtyny. Co jest więcej?

Kurtyny sa liczone jako 4 poduszki, bo tyle jest napisow airbag wink.gifok.gif

Do tego 2 przednie i 2 boczne w fotelach. Czyli 8 - ja wiem ze to bardzo naginane ale tak to liczą zlosnik.gif

Napisano

> elegancja-francja, w 2000r xen byl nie lada bajerem, nie wydaje mi sie zeby był on fabrycznie w tym

> aucie, gosc podszedl do sprawy profesjonalnie i zamontował zderzak ze spryskami (ciekawe czy

> działaja ? )

Szwagier ma golfa z 98r ze zwykłymi lampami ale też z fabrycznymi spryskami więc tu też mogły być fabrycznie.

Napisano

> A co sądzicie o silniku ALH 90KM ?

Ja w Toledo II mam ten silnik. No cóż demon prędkości to to nie jest ale do przemieszczania się w mieście styknie. Na trasie jak jest załadowany po dach to niestety więcej mocy by się przydało. Spalanie w mieście przy duuuuużych korkach 7-7,5 w trasie jadąc do 120km/h spalanie 5,3. W zasadzie silnik bezproblemowy. W zimie odpalał bardzo ładnie przy -25 stopniach. Kupiłem Tolka jak miał na liczniku 136kkm teraz ma 215kkm i nic nie robiłem przy silniku prócz wymiany oleju, filtrów, rozrządu.

Napisano

> Szwagier ma golfa z 98r ze zwykłymi lampami ale też z fabrycznymi spryskami więc tu też mogły być

> fabrycznie.

dokladnie, tez mam oryginalne spryskiwacze reflektorow przy zwyklych lampach. Bylo to dodawane do jakiegos pakietu zimowego, czyli podgrzewane siedzenia itp

Napisano

> A co sądzicie o silniku ALH 90KM ?

Też użytkuję auto z tym motorem od 1,5 roku. Jak dla mnie bajka:) 90KM killerem nie jest ale do bezstresowej jazdy spokojnie wystarcza i co ważne jest przy tm abstynentem - naprawdę przeoszczędny motor ok.gif A jak bedzie Ci mało KM i Nm to dobry sofcik i masz ok 115KM cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.