Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

amortyzatory jakie polecacie

Featured Replies

Napisano

witam stilonów mam pytanko i chętnie usłyszę propozycję jakie amory byłyby dobre w rozsądnej cenie dzięki z góry drive.gif

Napisano

> witam stilonów mam pytanko i chętnie usłyszę propozycję jakie amory byłyby dobre w rozsądnej cenie

> dzięki z góry

ja polecam Bilsteiny B4 choć mają tendencję do "łomotu" przy wiekszych dołkach.

Napisano

Mam sztywne zawieszenie i uzbrojone przód i tył w Monroe. Cisza i spokój już 60kkm ok.gif

Napisano

Pierwsza opcja to KYB ok.gif

Druga co mi przychodzi na mysl to Bilsten ok.gif

Napisano
  • Autor

dzięki wszystkim za podpowiedzi teraz się rozejrzę i kupię na początek tył bo tylko 27% czyli amen zlosnik2.gifblah.gif

Napisano

> dzięki wszystkim za podpowiedzi teraz się rozejrzę i kupię na początek tył bo tylko 27% czyli amen

Sprawdz czy nie masz tulei wybitych, ja miałem podobnie, przy wymianie okazało się że amorek jeszcze całkiem całkiem, wystarczyło wymienić tuleję za 20zł wink.gif

Napisano

Ja zmieniałem jakiś miesiąc temu. Dałem wszędzie Bilsteina B4. Początkowo dość często miałem ten łomot przy większym skoku koła, ale z czasem prawie tego nie mam. Może to sprawa sprężyn które też wymieniałem i może lekko już usiadły. Co do tyłu. Też dałem Bilsteina. Moje odczucie jest takie, że ze stilonika zrobiła się taczka zlosnik2.gif Na pewno zmiana jest na lepsze, bo prowadzenie jest super dodatkowo na 16-tkach. Jakbym miał teraz wybierać to z ciekawości zmienił bym na Monroe.

A co do zmiany samej tuleji w tylnym amorku. Jak dla mnie szkoda zabawy. Biorąc pod uwagę, że B4 na tył to koszt 150zł a wymiana jest banalnie prosta to szkoda kombinowania. Co nowe to nowe.

Napisano

> A co do zmiany samej tuleji w tylnym amorku. Jak dla mnie szkoda zabawy. Biorąc pod uwagę, że B4 na

> tył to koszt 150zł a wymiana jest banalnie prosta to szkoda kombinowania. Co nowe to nowe.

Sprzedam tanio mało uzywane Bilsztejny do wagona na tył. Jak mi się wybiły tuleje to kupiłem nowe amorki B. Ale prawy jakoś dziwnie stukał. Założyłem stary i stuki po prawej ucichły. Wtdety usłyszałem cichsze stuki z lewej. Założyłem lewy stary i te stuki ucichły. Potem jeszcze raz założyłem B. i znowu stukało. I ni cholery nie znalazłem innej przyczyny. Wcisnąłem tulejki do starych amorków i je zamontowałem. A że zgubiłem fakturę zakupu B. nici z reklamacji. Tak więc mam na sprzedaż dwa mało uzywane B. na tył do wagona. Tylko trochę stukają biglaugh.gif

P.S.

4dni temu robiłem badanie techniczne. Sprawność amorków z tyłu 80%

Napisano

Zmieniłem wsio na B4 plus nowe springi i wszelkie gumki, tulejki i inne duperelki. Na miękkich wysokich zimówkach było ok, ale jak teraz zmieniłem na letnie 16" cos zaczęło się tłuc.

Mówicie, że to Bilsteiny stukają ? confused.gif

Napisano

> Mówicie, że to Bilsteiny stukają ?

Słyszałem, że te Bilsztajny za 150,- to rumuński chłam. "Prawdziwe" Bilsztajny kosztują 400,-. Tak słyszałem...

Napisano

ja od listopada jeżdżę na monrołach z przodu jak na razie same +, auto się usztywniło, poprawiła się jazda na zakrętach - auto nie ucieka przodem, w porównaniu do starych dość twarde ale do taczki trochę jeszcze brakuje biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

Amorki wymienione na monroły od tygodnia spisują się dobrze polecam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.