Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

F1, GP Turcji - dyskusja

Featured Replies

Napisano

jutro juz wyscig ok.gifok.gif

pogoda ma dopisac, nastawiacie sie na jakies niespodzianki czy znowu dominacja red bulla?

Dzisiaj w Q3 zagrali pokerowo. icon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gif

Nie wyjechali, zakladajac, ze nikt nie pobije ich czasow.

Jak myslicie?

Byli tego pewni, postanowili zaryzykowac, czy moze chodzi o zachowanie wiekszej ilosci swiezych kompetow opon?

Napisano

Byli pewni IMHO... 0,5 sek do kolenego czasu w F1 to ogromna przewaga.

Mnie pozytywnie zaskoczyla postawa Renault.... achhhh szkoda, że Kubek nie śmiga... mógłby być wysoko (2-3 miejsce). beksa.gif

Napisano
  • Autor

> Byli pewni IMHO... 0,5 sek do kolenego czasu w F1 to ogromna przewaga.

lekko tez psychicznie podlamali komkurencje wykrecajac taki czas i nie wyjezdzajac na koncu Q3. zlosnik.gifzlosnik.gif

Ale mam wrazenie ze wyscig nie potoczy sie po mysli RBR.

Napisano

> lekko tez psychicznie podlamali komkurencje wykrecajac taki czas i nie wyjezdzajac na koncu Q3.

> Ale mam wrazenie ze wyscig nie potoczy sie po mysli RBR.

Obyś miał racje.... zlosnik.gif

Napisano

> lekko tez psychicznie podlamali komkurencje wykrecajac taki czas i nie wyjezdzajac na koncu Q3.

Klasę pokazał Rosberg, może namieszać podczas jutrzejrzego GP. Oby ok.gif

Napisano

No ja niestety jutro nie obejrzę wyścigu (ostatnio nie obejrzałem we wrześniu 2007). Zawsze na polsacie sport extra było kilka powtórek, a teraz tylko jedna w poniedziałek o 9:30 rano, której też nie mogę zobaczyć. Czy ktoś się orientuje, w jaki sposób mogę zobaczyć cały wyścig? Może jest jakaś stronka w necie?

Napisano

150m do pierwszego zakrętu, zlosnik.gifhmm.gifuzbroj_zlo.gif raczej na pewno dwa-trzy pierwsze kółka będą jachać w sznureczku, aż uprzątną tor. Co do RBRów to aby tylko nie odwalili takiego samego numeru jak rok temu na tym torze. hahaha.gif

Napisano

> jutro juz wyscig

> pogoda ma dopisac, nastawiacie sie na jakies niespodzianki czy znowu dominacja red bulla?

Jak nie powtorza manewru z przed roku, to beda mieli podium. zlosnik.gif

Nudne sie to robi. Dobrze, ze chociaz Mercedes zrobil niespodzianke.

Napisano

wyścig to co innego nie qual więc ja myślę, że McLareny pogonią vetela i webera, hamilton i button mają dobre tempo wyścigowe co jest teraz najważniejsze. zobaczymy pożyjemy o 14 cool.gif

Napisano

> wyścig to co innego nie qual więc ja myślę, że McLareny pogonią vetela i webera, hamilton i button

> mają dobre tempo wyścigowe co jest teraz najważniejsze. zobaczymy pożyjemy o 14

Tym bardziej że wspomnali o innych mapach w RBR na kwalifikacje.

Napisano

działa wam Live timing ?

Już bangla..

Borówa:

7 okrażenie: "nie wiuemy ile dotąd było manewrów wyprzedzania, może kilkanascie może kilkadzisiąt" rotfl.gif

Napisano

..

> Borówa:

> 7 okrażenie: "nie wiuemy ile dotąd było manewrów wyprzedzania, może kilkanascie może kilkadzisiąt"

Bez kozery powiem "pińcet" zlosnik.gif

Ładny wyścig, duża ilość wyprzedzań. Brawo Alo, i brawo WEB za szybki odjazd po wyprzedzeniu ALO ok.gif

Shumi sponiewierany niejednokrotnie icon_rolleyes.gif

Napisano

> ..

> Bez kozery powiem "pińcet"

> Ładny wyścig, duża ilość wyprzedzań. Brawo Alo, i brawo WEB za szybki odjazd po wyprzedzeniu ALO

> Shumi sponiewierany niejednokrotnie

HEI jakiś taki nijaki icon_rolleyes.gif nie wiem skąd on się na koniec wziął na 7 miejscu... ROS na początku też nieźle sponiewierali... BUT zaliczył IMO niezły wyścig, ale strategia chyba jednak nietrafiona...

Napisano
  • Autor

> ..

> Bez kozery powiem "pińcet"

> Ładny wyścig, duża ilość wyprzedzań. Brawo Alo, i brawo WEB za szybki odjazd po wyprzedzeniu ALO

> Shumi sponiewierany niejednokrotnie

jak do tej pory, najbardziej emocjonujacy wyscig.

Ilosc manewrow wyprzedzania chyba wieksza niz w calym poprzednim sezonie. hehe.gifhehe.gifok.gifok.gif

Zaczyna sie dominacja RBR.

Ferrari sie przebudza.

Napisano

> jak do tej pory, najbardziej emocjonujacy wyscig.

> Ilosc manewrow wyprzedzania chyba wieksza niz w calym poprzednim sezonie.

Dokładnie ok.gif

> Zaczyna sie dominacja RBR.

> Ferrari sie przebudza.

Trzeba zaznaczyć fenomenalną pracę serwisu BRB. Wszystkie zmiany opon w czasie pomiędzy 3.1s (Vetel) a (3.9s) o ile dobrze odnotowałem. Konkurenci praktycznie ledwo zbliżali się do niskich czwórek icon_rolleyes.gif

Napisano

Dokładnie ładny wyścig...

PET coś dziś w bojowym nastroju był...najpierw walka z MSC...

potem z HEI facepalm%5B1%5D.gif musiało się "ciepło" zrobić ekipie...

Napisano

> działa wam Live timing ?

> Już bangla..

> Borówa:

> 7 okrażenie: "nie wiuemy ile dotąd było manewrów wyprzedzania, może kilkanascie może kilkadzisiąt"

Koloryzuje bardzo ok.gif

Napisano

> jak do tej pory, najbardziej emocjonujacy wyscig.

a mi sie podobal tak sobie - straszne zamieszanie bylo, ciagle przetasowania i jakos nie moglem sie wczuc z emocjami, ale moze to kac ze mnie uchodzil jeszcze grinser006.gif

szkoda ze Alonso nie dowiozl 2giego miejsca. redbulle robia sie juz nudne. borówa nie ogarnial wyscigu od samego poczatku, ale to juz standard tak samo jak vettel na 1 miejscu wink.gif

Napisano

> borówa nie ogarnial

> wyscigu od samego poczatku, ale to juz standard tak samo jak vettel na 1 miejscu

ja sam nie mogłem ogarnąć, co tam się działo smile.gif

Napisano

> wczoraj i dziś treningi i kwalifikacje oglądałem tutaj....

> http://sportstream24.com/f1/watch_online_1.php

> W czasie transmisji na polsat sport extra pojawi się pod tym adresem stream z w/w polsatu

Niestety z tej strony nie mogę obejrzeć powtórki, więc ponawiam pytanie, gdzie mogę obejrzeć GP Turcji? Może być płatne smsem.

Może ktoś ma możliwość nagrania jutrzejszej powtórki o godz. 9:30, chętnie kupię płytkę.

Napisano

> a mi sie podobal tak sobie - straszne zamieszanie bylo, ciagle przetasowania i jakos nie moglem sie

> wczuc z emocjami, ale moze to kac ze mnie uchodzil jeszcze

> szkoda ze Alonso nie dowiozl 2giego miejsca. redbulle robia sie juz nudne. borówa nie ogarnial

> wyscigu od samego poczatku, ale to juz standard tak samo jak vettel na 1 miejscu

Ja mam mieszane uczucia.

Moze DRS nie jest taki zly, a moze jest troche za latwo.

Ale pitstopy i wymiany opon (szczegolnie tak czeste) sa IMO bez sensu.

Zjad do pitu powinien byc ostatecznoscia - uszkodzenie bolidu, przebicie opony itp.

Napisano

> Zjad do pitu powinien byc ostatecznoscia - uszkodzenie bolidu, przebicie opony itp.

już to kiedyś przerabialiśmy ...

... dzięki takiemu podejściu Mikka stracił koło i podium sciana.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.