Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

dorobienie pierścieni

Featured Replies

Napisano

Czy istnieją firmy dorabiające pierścienie - trzymające jakość oryginałów - na wymiar? hmm.gif

Napisano

> Czy istnieją firmy dorabiające pierścienie - trzymające jakość oryginałów - na wymiar?

Są. Np firmy wykonujące tłoki często mają w ofercie pierścienie.

Napisano
  • Autor

> Są. Np firmy wykonujące tłoki często mają w ofercie pierścienie.

Konkrety pliss! mlotek.gif

Napisano
  • Autor

> Prima z Łodzi?

> Pozdrawiam BAS

A dlaczego pytasz? blush.gif

Chodzi mi o coś 100% pewnego. ok.gif

Napisano

> A dlaczego pytasz?

> Chodzi mi o coś 100% pewnego.

Mieszkam "obok", firma istnieje odkąd pamiętam, kiedyś była liderem rynku, nie wiem jak jest teraz.

Doświadczeń z nimi nie mam, ale gdyby robili badziew to już dawno by nie istnieli.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> Mieszkam "obok", firma istnieje odkąd pamiętam, kiedyś była liderem rynku, nie wiem jak jest teraz.

> Doświadczeń z nimi nie mam, ale gdyby robili badziew to już dawno by nie istnieli.

> Pozdrawiam BAS

Z całym szacunkiem, ale jestem sobie w stanie wyobrazić firmę utrzymującą się z "podcierających_tyłek_szkłem" - bez urazy ofkors. Problem w tym, że ładuję ładnych parę kPLN w remont silnika, a honda nie oferuje już odpowiednich pierścieni. facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Z całym szacunkiem, ale jestem sobie w stanie wyobrazić firmę utrzymującą się z

> "podcierających_tyłek_szkłem" - bez urazy ofkors. Problem w tym, że ładuję ładnych parę kPLN w

> remont silnika, a honda nie oferuje już odpowiednich pierścieni.

zapytaj na racingforum.pl lub szukaj w archiwum. Jestem pewien, że temat customowych pierścieni był poruszany a już tym bardziej że idzie o Hondę.

Napisano

Rumia

Tatrzańska 1

Kiedyś dorabiali mi do GPZ550.

Wysłałem blok i tłoki do pomiaru.

Napisano

> Prima z Łodzi?

> Pozdrawiam BAS

Braliśmy z pracy kilka już zestawów i wsio ok waytogo.gif

Napisano

> Z całym szacunkiem, ale jestem sobie w stanie wyobrazić firmę utrzymującą się z

> "podcierających_tyłek_szkłem" - bez urazy ofkors. Problem w tym, że ładuję ładnych parę kPLN w

> remont silnika, a honda nie oferuje już odpowiednich pierścieni.

Jak Ci Prima będzie w stanie dorobić (zadzwoń i się dopytaj), to już dalej nie szukaj, bo ta firma byle g***a nie produkuje. Sprawdzałem kilkakrotnie i są ok.gif

Napisano

> Prima z Łodzi?

> Pozdrawiam BAS

Tam zamawialem kiedys (11- 12 lat temu) mnostwo pierscieni do silnika WSKi, jak jeszcze scigalem sie gokardami w klasie mlodziezowej grinser006.gif

Wszystkie byly ok, zaden nie pekl, ani sie nie uszkodzil bez pomocy z zewnatrz 270751858-jezyk.gif

Nawet ostatnio znalazlem jeszcze jedna paczke 25 szt. w garazu 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Co to za nietypowe auto do którego nie ma pierścieni z np SM

CB 500Four grinser006.gif

Napisano

> CB 500Four

Z tego co pamietam Woessner robi nadwymiarowe tloki do tego sprzeta, wiec i pierscienie beda mieli wink.gif

Napisano
  • Autor

> Z tego co pamietam Woessner robi nadwymiarowe tloki do tego sprzeta, wiec i pierscienie beda mieli

Dzięki, popatrzę. ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.