Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie jestem szczególnym fanem ścigaczy ale...

Featured Replies

Napisano

facet nieźle daje sobie radę.

Kawasaki ZX-10R z kamerą żyroskopową. zlosnik.gif

Napisano

> facet nieźle daje sobie radę.

> Kawasaki ZX-10R z kamerą żyroskopową.

Mi to wygląda na grę komputerową...

Napisano

Dziko wygląda z taką kamerą, jakby cały czas droga prosta była i się przechyla nie wiadomo po co. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Facet istnieje - widzialem go kiedyś na TVN Turbo. Jest chyba kierowcą testowym Bridgestone.

Napisano

> Dzieki wygląda z taką kamerą, jakby cały czas droga prosta była i się przechyla nie wiadomo po co.

No właśnie dużo lepiej wyglądałoby bez tego żyroskopu, prawda?

Napisano

on ma licznik w mph czy w kmh....?? bo jeśli to kmh to idę na kolanach do częstochowy

Napisano
  • Autor

> on ma licznik w mph czy w kmh....?? bo jeśli to kmh to idę na kolanach do częstochowy

Nie wiem - w trybie pełnoekranowym widać tylko aktualnie zapinany bieg.

Napisano

Z ta kamera zyroskopowa jest do 4 liter !

O wiele ciekawiej wygladalo by przy konwencjonalnym mocowaniu ak jak tu !

wink.gif

Napisano
  • Autor

Ale tu jest coś nowego. Taki punkt widzenia motocyklisty...głowa w poziomie przy pokonywaniu zakrętów - czyż nie? zlosnik.gif

Napisano

> Ale tu jest coś nowego. Taki punkt widzenia motocyklisty...głowa w poziomie przy pokonywaniu

> zakrętów - czyż nie?

W sumie to nic nowego, co najwyzej zastosowane w nietypowym segmencie. Owszem obejrzec obejrzalem, Tobie chwala za znalezienie i zamieszczenia ale mi osobiscie sie to nie podoba, nie widac akcji ! Przez co duza strata w emocjach.

wink.gif

Napisano

> on ma licznik w mph czy w kmh....?? bo jeÄšÂli to kmh to idĂ na kolanach do czĂÂstochowy

Jakby mial w milach to bylo jeszcze wiecej w km zlosnik.gif

Napisano

> Dziko wygląda z taką kamerą, jakby cały czas droga prosta była i się przechyla nie wiadomo po co.

już od dawna na wyścigach MOTOGP są ujęcia z kamer żyroskopowych na motocyklach zawodników.

Polecam jeśli ktoś ma kanał SPORTKLUB

Napisano

> W sumie to nic nowego, co najwyzej zastosowane w nietypowym segmencie. Owszem obejrzec obejrzalem,

> Tobie chwala za znalezienie i zamieszczenia ale mi osobiscie sie to nie podoba, nie widac

> akcji ! Przez co duza strata w emocjach.

Już po raz kolejny odnoszę wrażenie, że Ciebie jest trudno czymkolwiek zaskoczyć... I nie ważne czy chodzi o filmik z przejazdem, czy dyskusję o ubraniach motocyklowych czy technice jazdy na motocyklu. Zawsze to już było, zawsze to widziałeś i zawsze to nie tak...

Nie znudził Ci się jeszcze taki żywot? Albo naprawdę jesteś ekspertem wychowanym na niemieckich folderach, albo po prostu jesteś już takim typem człowieka... wink.gif

Napisano

> Już po raz kolejny odnoszę wrażenie, że Ciebie jest trudno czymkolwiek zaskoczyć... I nie ważne czy

> chodzi o filmik z przejazdem, czy dyskusję o ubraniach motocyklowych czy technice jazdy na

> motocyklu. Zawsze to już było, zawsze to widziałeś

Jeden punkt dla Ciebie, przynajmniej zauwazyles w jakich tematach sie wypowiadam, to juz cos ?

Jezeli Cie cos interesuje to czy to az takei trudne do zrozumienia. Kiedys dojdziesz do mojego wieku i wtedy zrozumiesz.

> i zawsze to nie tak...

Roznica jest w tym, ze nie jestem malolatem ktory na wszystko co zobaczy bedzie dostawal dreszczy i krzyczal zajefajnie ! Podchodze do pewnych zagadnien bardziej neutralnie i z wiekszym dystansem. Co w zamieszczonym filmiku jest az takie och i ach ? To, ze ktos wpadl na pomysl podczas przejazdu uzyc kamery zyroskopowej ? Jak dla mjnie to strzal kula w plot, masz inne zdanie OK – respektuje je !

> Nie znudził Ci się jeszcze taki żywot ?

Wisez, im dluzej zyje tym bardziej ciesze sie zyciem nie nudzi mi sie nic, jezeli jest potrzeba to potrafie zajefajnie sie nudzic

>Albo naprawdę jesteś ekspertem wychowanym na niemieckich

> folderach, albo po prostu jesteś już takim typem człowieka...

Dojdz moze najpierw tam gdzie ja bylem 20 lat temu, dylemat w tym, ze nie zamierzam sie z Toba licytowac.

P.S. samozwanczy wpis w profilu

Mistrz kierownicy jeszcze nikogo mistrzem nie uczynil ! Przemysl !

wink.gif

Napisano

> Kiedys dojdziesz do mojego wieku i wtedy zrozumiesz.

(...)

> Dojdz moze najpierw tam gdzie ja bylem 20 lat temu,

Tak na marginesie - jeżeli używasz takich argumentów, to wypadałoby uzupełnić profil. Że nie wspomnę o regulaminie. icon_rolleyes.gif

Napisano

> (...)

> Tak na marginesie - jeżeli używasz takich argumentów, to wypadałoby uzupełnić profil. Że nie

> wspomnę o regulaminie.

Nie idze w profilu wieku, pozatym ani Ty ani rzedmowca ktorego cytowalem nie macie go wpisanego.

Zawodu podawac nie jestem zobowiazany, zainteresowania podalem biglaugh.gif

Napisano

> Nie idze w profilu wieku,

Data ur.

> pozatym ani Ty ani rzedmowca ktorego cytowalem nie macie go wpisanego.

Jak nie, jak tak. grinser006.gif

> Zawodu podawac nie jestem zobowiazany, zainteresowania podalem

Napisano

> Nie idze w profilu wieku, pozatym ani Ty ani rzedmowca ktorego cytowalem nie macie go wpisanego.

> Zawodu podawac nie jestem zobowiazany, zainteresowania podalem

A Ja widziałem kiedyś jakieś foto z Andym i to już dziadek taki, córka prawie dorosła, także geriatryk, balkonik i te sprawy :D

Ale mi sie podoba właśnie bogactwo wiedzy Andy7, zawsze wypowiada sie rzeczowo, wyraża swoją opinie i między inny odwiodł mnei od zakupu buella, co mnie bardzo cieszy :D

A kamera kamerą ja tam wola widzieć taki obrazy live.

Chociaż to takiego poziomu żeby dojść to mi chyba życia nie starczy 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Jeden punkt dla Ciebie, przynajmniej zauwazyles w jakich tematach sie wypowiadam, to juz cos ?

> Jezeli Cie cos interesuje to czy to az takei trudne do zrozumienia. Kiedys dojdziesz do mojego

> wieku i wtedy zrozumiesz.

Nie neguje Twojej wiedzy i nie odnoszę się do Twojego wieku. Przede wszystkim Cie nie znam. Zauważam tylko dość częste charakterystyczne malkontenctwo w Twoich wypowiedziach, które niestety rzutuje na całość tego co piszesz i w zasadzie do tego się tylko odnoszę. Wolę wypowiedzi merytoryczne, okraszone jakimś uzasadnieniem a nie ciągłe negacje.

> Dojdz moze najpierw tam gdzie ja bylem 20 lat temu, dylemat w tym, ze nie zamierzam sie z Toba

> licytowac.

No cóż, właśnie to zacząłeś w powyższym zdaniu...

> Mistrz kierownicy jeszcze nikogo mistrzem nie uczynil ! Przemysl !

Nigdy siebie tak nie traktowałem i nie zamierzam traktować tak nikogo tylko po przeczytaniu jego wpisów na forum. Z moich braków w doświadczeniu z dwoma kółkami doskonale zdaję sobie sprawę i nie zamierzam oraz nie muszę niczego nikomu udowadniać. Staram się jeździć przede wszystkim zachowawczo, bo motocykl traktuję głównie jako środek lokomocji a nie jako odpowiedź na panującą ostatnio modę posiadania "ścigacza"...

Napisano

> Data ur.

Daty ur. nie trzeba upubliczniać. Gdyby to było konieczne to zrezygnowałbym z AK.

PZDR

Napisano

> Data ur.

> Jak nie, jak tak.

OK W Twoim przypadku przeoczylem w przypadku Pilzner'a rowniez wieku nie podal.

wink.gif

Napisano

> Zauważam tylko dość częste charakterystyczne malkontenctwo w Twoich wypowiedziach, które

> niestety rzutuje na całość tego co piszesz i w zasadzie do tego się tylko odnoszę. Wolę

> wypowiedzi merytoryczne, okraszone jakimś uzasadnieniem a nie ciągłe negacje.

OK wez tylko pod uwage, ze kazdy ma inny czy to styl czy to wlasnie sposob wypowiedzi. Do tego dochodzi sposob prostolinijnosci wypowiedzi bez upiekszania czy owijania w bawelne.

podrawiam

wink.gif

Napisano

> A Ja widziałem kiedyś jakieś foto z Andym i to już dziadek taki, córka prawie dorosła,

Gdybys powiedzial jej to w realu ( ze PRAWIE dorosla ) to pewnie zdrowo by na Ciebie fuknela biglaugh.gif

> Ale mi sie podoba właśnie bogactwo wiedzy Andy7, zawsze wypowiada sie rzeczowo, wyraża swoją opinie

No ales mi teray miodem gebe obsmarowal biglaugh.gif

> i między inny odwiodł mnei od zakupu buella, co mnie bardzo cieszy :D

Pochwal sie lepiej co kupiles, rowniez ciesze sie z tego, ze Ci pomoglem.

> Chociaż to takiego poziomu żeby dojść to mi chyba życia nie starczy.

Starczy, starczy, przejedz sie najlepiej w Alpy Sywajcarskie ( polecam okolice Andermatt ) i francuzkie, potem wiyzta na torze -zdziwisz sie sam biglaugh.gif

wink.gif

Napisano

> Gdybys powiedzial jej to w realu ( ze PRAWIE dorosla ) to pewnie zdrowo by na Ciebie fuknela

> No ales mi teray miodem gebe obsmarowal

> Pochwal sie lepiej co kupiles, rowniez ciesze sie z tego, ze Ci pomoglem.

> Starczy, starczy, przejedz sie najlepiej w Alpy Sywajcarskie ( polecam okolice Andermatt ) i

> francuzkie, potem wiyzta na torze -zdziwisz sie sam

Miałem gixxa 600 k2 no ale chyba jak usłyszał, że chce go zmienić na lepszy model to sie obraził i czinkłaczento mnie zaatakowało no i leży pewnie gdzieś tero na złomie albo go jakiś magik prostuje, bo miesiąc temu było booooom.

Ale pełny strój uratował mi dupsko wink.gif

Jako, że teraz to już nie ma sensu to w przyszłym sezonie będzie gixxer 600 ale k7, chociaż myśle nad k8 bo już nowa buda, no ale zobaczymy.

A cóóórke masz fajną 270751858-jezyk.gif

No i na moto śmiga! :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.