Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polećcie lub odradźcie - auto za 10-11 kpln

Featured Replies

Napisano

> Toost nie próbuj przekonać, nic nie da. On wie wszystko najlepiej i już, jak on ma jakieś odczucia

> to wszyscy mają mieć takie same i już.

Przyszeedl wyznawca astry i almery wink.gif 2 najciasniejsze kompakty na rynku no.gif

Napisano

> Z racji pewnych zmian jakie się szykują w moim życiu muszę dokonać downgrade'u samochodu

> W związku z tym potrzebuję auta z pewnymi kryteriami:

> - auto musi być naprawdę 5 osobowe, bo mam 5-osobową rodzinę, którą chciałbym zabierać w komplecie

> - nie musi to być auto potwornie duże, ale dobrze by było, gdyby było większe niż segment B.

> - żadnych diesli, w grę wchodzi jedynie benzyna wolnossąca przystosowana do montażu IG.

> - fajnie, gdyby miało klimatyzację i nie było hatchbackiem lub sedanem.

> W związku, że budżet jest ograniczony liczę się z tym, że to będzie stare auto - mam nadzieję, że

> uda mi się odnaleźć w miarę dobre auto, którym uda się pojeździć trochę.

Scenic I faza 2 i...dłuuugo, długo nic! Naprawdę wygodnie jedzie 5 osób, duży bagażnik, silniki lubią gaz, dużo części zamiennych, itd...

Za 10-11 tys kupisz w dobrym stanie. Oglądałem się kiedyś za picasso ale scenic jest wygodniejszy.

Napisano

> Przyszeedl wyznawca astry i almery 2 najciasniejsze kompakty na rynku

Almera też?

Ty jakiś strasznie uciśniony jesteś;]

Napisano

> Almera też?

> Ty jakiś strasznie uciśniony jesteś;]

Normalnie jeszcze z dwa posty o przsstronnosci astry i napisze do admina o nowy kacik "szuflandia"

Napisano

> Jak sie interesujesz Astra II , to moze i na Zafire spojrz - jak szukasz buso - podobnych

za taką kasę nie kupi się sensownej zafiry.

> Co do Picasso , znajomy sobie chwali , jedno co to dwumas mu sie szukuje ok 100kkm

wersja 90KM nie ma dwumasy,

. za to

> kolezanka klnie jak szefc na to auto , ale Ona trafila ogolnie niezbyt zadbany egzemplarz

być może dlatego, że to "Ona"

Napisano

> - Fiata Multiplę 1.6 (auto okropne wizualnie, ale zaczepiałem 2 użytkowników tego auta i każdy

> wypowiadał się pozytywnie)

badziewny silnik (rozrząd) + korozja

> - Citroena Picasso 1.8 (ponoć awaryjne auto, ale chciałbym to usłyszeć od kogoś, kto ma do

> czynienia z tymi autami)

1.8 łyka znajomemu znaczne ilośc oleju 1.6 natomiast jest mułowaty, jedyne logiczne rozwiązane to 2.0 HDI nie taki straszny jak się wydaje.

> - Astra II kombi

nudna jak diabli, silnik średno udane, brak dobrej konstrukcji za wyjątkem 1.6 8v

ja osobśce mam w zafirze slnik z18xe w astrze całkiem fajnie by sprawdzał ale ma jedną sporą upierdliwość (pękające kolektory wydechowe) koszt usunięcia usterki ok 200-300zł jak się komuś zleca.

Napisano

Lacetti za 11 tys. ? Szukam sam auta w tym przedziale, ale Lacetti tanszego niz 13 tys. to nie znalazlem, a wynegocjowanie 2 tys. w dol od takiej kwoty to srednio widze.

Napisano

> Przyszeedl wyznawca astry i almery 2 najciasniejsze kompakty na rynku

No tak SX4 i Doblo są najlepsze? zlosnik.gif Akurat ten pierwszy to pod każdym względem lipa jest... ciasno jak siemasz, a bagażnik to już w ogóle żałosny. Miałem AI, mam AIII. Siedziałem w Focusach, Volvo V40 i wielu innych i gwarantuje Ci że są sporo ciaśniejsze samochody, a jak nie umiesz poustawiać fotela i kierownicy to się nie dziw.

Napisano

> znalazlem, a wynegocjowanie 2 tys. w dol od takiej kwoty to srednio widze.

A ja bym próbował. To jest dełu i żeby to sprzedać w PL trzeba trafić miłośnika marki.

Napisano

> No tak SX4 i Doblo są najlepsze?

Akurat do 11kpln nie kupisz ani jednego ani drugiego 033102bebe_1_prv.gif

Dla mojego schematu rodziny czyli 2+ pies to idealne auta rodzinne zlosnik.gif dla schematu podanego przez kolege to raczej ani jedno ani drugie , moze doblo ma duzy bagaznik ale resor to gwarantowany paw u slabszych jednostek podrozujacych na tylnej kanapie :D

> Akurat ten pierwszy to pod każdym względem lipa jest...

Konkrety prosze szczegolnie vs AII waytogo.gif

>ciasno

> jak siemasz, a bagażnik to już w ogóle żałosny.

SX4 to auto mojej mulher.gif bagaznik moze maly ale wnetrze w porownaniu do AII jak stolik do pingla vs kort tenisowy (kort to sx4 270751858-jezyk.gif)

> Miałem AI, mam AIII. Siedziałem w Focusach,

> Volvo V40 i wielu innych i gwarantuje Ci że są sporo ciaśniejsze samochody, a jak nie umiesz

> poustawiać fotela i kierownicy to się nie dziw.

A wiesz ,ze AI i AIII to nie AII waytogo.gif

Napisano

Toyota Carina E Kombi. Jechałem taką do Norwegii z dorosłymi osobami na pokładzie. Jest naprawdę dużo miejsca. Kupisz za 7-8 tys w dobrym stanie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.